Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok! Képzeljétek, a héten (pénteken) töltöm be a 12. hetet! Olyan gyorsan telik az idő! :)
A nőgyógyásznál a vizsgálatokat akkor csinálják, ha már betöltöttem a 12. hetet ugye? És ahhoz külön szólni kell? Vagy csak simán odamenni, mint a többi alkalommal??
?ajándék?? Micsoda? Olyan izgatott vagyok!
Ma jön le a családom meglátogatni! Április óta nem láttak! 5 embert elszállásolni? Még jó hogy após megvette a szomszéd házat és ott tudnak aludni majd. Durva lenne ebben a házban 7 ember!
Hello lányok)Csak benéztem és robogok tovább)Remélem mindenki jolvan?Terezám olvastam a válaszod már mint hogy az öreganyám az öreg ))))))
Hát sajnos már egyik sem él (((
De télleg szép kort megéltek )
Megyek mosni me a gyerekem le kecsapozta az ágyneműt??!!!! Szét hasítom ))))Elmagyaráztam ezerszer nekik hogy a szobába nix kajálás...mintha a falnak beszélnék..még jo hogy 2napja mostam ki....ehh.. szia mkinek )
NA sziasztok!
De csendben vagyunk....
Én még minidg a védőnömet meg ekllene keresni stádiumnál tartok, a héten elintézem, csak nem tudom mikor...
Sziasztok!
Ma felhívtam a védőnői szolgálatunkat, hogy kihez tartazom, de sajna nem volt bennt a hölgyemény! De annyira kedvesek voltak, hogy le a kalappal! Megadtam nevem, címem, telszámom, és majd felhív a védőnőm, hogy mikor találkozzunk! Megkérdezték hány hetes vagyok, és olyan jó volt kimondani!
El se hiszem!!! Komolyan olyan jó érzés!
mamák! nem emlékeztek véletlenül,hogy kinek kellett iwiw-re meghivo?? mert anno amikor erről volt szo kértem egyet és most jött meg.
Ha kell valakinek akkor szoljon, dobom:))
na megyek puszi..
Holnap nekem is lesz két vizsgálatom.Majd mesélek hogy mi volt!!!!
Na igen..apjára tuti fog hallgatni! :)
Most pár napja olyan hihetetlen formákat ölt a hasam, hogy hihetetlen. Főleg ma. Remélem nem azért szenvedtem ma ennyire, mert lekerült a popsija a kiscsajnak. Annak nem örülnék.
Biztosan ő nyomja. Múltkor is egy nap amikor fájt, többször is éreztem..nem is fáj csak baromi kellemetlen.
egész nap úgy pörög, mint akit fölhúztak. Már tényleg nincsen sok hátra, kereken 50 nap. El sem hiszem. :)
Apukája holnap jön haza Lengyelországból, már nagyon várjuk. Majd ő beszél Lucával, hogy hogyan is kell szépen feküdni. :))
Csak módjával azt a melót, ne terheld magad!
Jó pihenést!
Ok. Köszi!
Jó éjt!
Sziasztok pocisok, nekem is mennem kell...holnap vár a meló:((
Mindenki vigyázzon magára!!
Szép álmokat nektek!
Akkor holnapra mindent megnézek és holnap dumcsizunk!
Jó éjt !
Szép álmokat!!!!!