Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Már vagy 3 napja nem voltam, nem tudom, hogy visszaolvassak vagy sem.
Mármint a mennyiség miatt.
Ti jól vagytok?
Én megvagyok, még igazság szerint egy hónap, de én már két hét múlva szülni akarok :)
Gval: Hétvégén befejeztük a babaszobát. Majd rakok fel róla képet. :)
Örömmel látom, hogy nem messze laksz!
Mikófalva ugye?
Én Füzesabonyban!!
Sokszor járok arra felétek Szilvásra meg Bélapátra is!
Szia!
Semmi különös nincs!És veled?
Hello Csajok!
Mi újság?
Nem sok egyeltalán,a lényeg az egyenletes gyarapodás,mert az nem terheli meg a szervezetet,meg abörnek is könnyebb alkalmazkodni.De kérdem én..ki tudja azt elöre mennyit és milyen ütemben és hogy fog hízni?Mert nekem az a meglátásom,hogy ez csak részben függ tölünk,nem?.Èn 6,2 -at híztam a legutóbbi mérlegeléskor.De azóta biztos jött megint,hisz eltelt egy hét..minimum a baba súlya feljött:)
van aki az elsö 2 harmadban hízik jobban,van aki a középsöben,s van aki végig vékony marad,semmi plussz nem megy fel a babán kívül..
nekem elsöre fogyás volt,majd lassú,egyenletes hízás.Most leszek kíváncsi,hogy az utolsó 5-6 hétben hogy alakul,mert eddig ezzel gondom nem volt,szerencsére.
Először én is este vettem be, de akkor még este 10kor is nagyon éhes voltam!
Most reggel veszem be, egész nap mindig megkívánok valamit!
Én is így gondolom...
Ha még hízom a hátralévő időben kétszer ennyit(mert biztos többet fogok, mint eddig), az összesen 12 lesz. Az szerintem ok.
Na megnézted?
Szia!
Èrdekes ez a vitamin kontra éhség dolog.Engem egy cseppet sem tett éhesebbé,de van aki meg sokat eszik töle.Nos,azok mondták,hogy nekik az segített, hogy este vették be,lefekvés elött..így mire éhesek lettek volna,elaludtak:))
Hmm..igazán jól hangzik.Lehet éhes vagyok?:)
A másik kedvencem pizzában az amin csaj sajt van,vagyis amin van vagy 4-6 féle sajt..attól függ,hogy kérem:)
Mi újság van lányok?
Jól hangzik a fagyi meg a pizza is!
Én mostanában rengeteget eszek pedig nem vagyok még terhrs , lehet , hogy a vitamin miatt?
El is hiszem, mert a képen is nagyon jól mutat a dolog!
Néztünk ugyanennél az eladónál autós gyermekülést is, az is lábzsákos. Ti vettetek?