Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nem látom, hogy a Reprofitban lenne microfluid chip. Ott volt ez a sikeres beültetésetek?
Esetleg nézd meg a “microfluid chip” spermiumválogatás technika árát is. Mi MACS-szel kezdtünk a Reprofitban, de ezzel a mikrochip-essel volt végül sikeres a beültetés.1
Megtaláltam az árakat, mert mégis fent vannak a honlapon. Úgyhogy a fő kérdésem tárgytalan.
Sziasztok! Tudtok arról infót, hogy a PICSI és a MACS eljárások hozzáadása a lombikhoz mennyibe kerülnek pluszban a Reprofitban? Erről nincs info a honlapon, és nálunk csak ezzel lesz értelme belevágni, vagy marad a donor embriós lehetőség.
Egyébként nektek nem furcsa, hogy kliensként semmilyen papírt nem kapunk, nem írunk alá, nincs egy megállapodás az intézmény(legalábbis a Reprofit) és kliensek között, miután elkezdődik a folyamat az első konzultáció után? Ki mit vállal, milyen feltételekkel, mennyiért, a fizetés ütemezése, garancia kérdések, stb.
Szia!
Én igaz medrol szteroidot szedtem és nálam teljesen lecsapta a rendszert(se peteérés, se nyálkahártya), így lefújták nálam is(Reprofit)az adott ciklust. Csökkentették felére az adagot a következő ciklusnál, ott már megindultak a dolgok, de az sem volt egy nagy eresztés. Nekem azt mondta a klinika és az itthoni kontakt nőgyógyászom, hogy bizony a medrol csinál ilyet. A te gyógyszered nem ismerem, de simán elképzelhetőnek tartom, hogy ez is lekapcsolja a villanyt. Lehet csökkentik majd.
Köszönöm a válaszod. A helyettesítő koordinátor azt mondta, holnap megkérdezi a helyettes orvost, hogy okozhatja-e a Sandimmun, meghogy szedjem 7 napig a Norcolutot és utána hagyjak abba mindent.Írtam a dr. Fülöp Angélának is ezügyben, ő az immunológusom, de onnan sem jött még válasz.
Szia! Én ezeket államiban csináltattam meg, a budai meddőségi centrumban. Magánban a Dunalab-ot ajánlom, itt vannak az árak is:
[link]
Nogyogyasznal volt vagy 50ezer, synlabot a listából ki lehet nézni az oldalukon.
Én úgy csináltam anno, hogy nogyogyasznal is csinaltattam szűrést, meg a synlabnal is. De lehet hogy elég a nőgyógyászati szűrés.
A Norcolut meghozza a menstruációt (akkor írják fel, ha nem jön meg a kor vagy ciszta vagy ilyesmi miatt). A Sandimmun meg… kötve hiszem, hogy az okozná a menstruációd elmaradását, hisz az immunrendszert gyengíti. Én inkább arra gondolok, hogy a lombikos hormonok megkavarták a szervezetedet. Velem legalábbis ez volt; a többedik lombik után nekem is elmaradt a vérzésem, jöttek a ciszták, sok Estrofem
kellett a méhnyálkahártya építéshez… A klinika esetleg mondott valamit?
Kedves Lányok!
A kinti klinika keri az STD -Serologia /HBsAg,Anti Hbc a Hcv Anti HIV, TPG-Anti Streponema palládium-Syfilis, RRR -Lues/ vérvételt…🫢hol és mennyiért lehet megcsinaltatni?
Köszönöm a segitseget!❤️
Kedves lányok! Elkezdtem szedni a Sandimmunt júniusban, 6 héttel a beülti előtt, úgy ahogy az immunulógus javadolta.A menstruacióm 10 napot késett abba a ciklusba- sose szokott késni - a méhnyalkahartyám a 14. napon 3 mm lett, így lefújták az augusztusi beültetést. Duphastont irtak elő 10 napig és estrofemet a szokásos 3 x 1 a protokoll szerint, szept. 04 én lett volna a 14. napi UH, de 3 napja barnazásom van és tegnap volt egy kis vérzésem. A koordinátoromnak írtam, ő szabin van és a Bagócsi doktor is, a helyettesítő koordinátor azt írta vissza, hogy mától kezdjek el 7 napig 3x1 Norcolutot és utána hagyjak abba mindent, majd a következò ciklusban kezdhetem újra a protokollt. Szóval lefújták újra a beültetést. Szerintetek mit csináljak? Mire való a Norcolut? Lehetséges, hogy a Sandimmuntól késett múltkor 10 napot a mensim es most attól van barnázásom? Volt másnak is ilyen a Sandimmuntól? A prednisolonra meg azt mondta a kinti intézet, hogy azt nem szedhetem, mert vékonyítja a nyálkahártyát. Most egymás után kétszer lefújták a beültetést.Lehet hogy a Sandimmuntól van megzavarodva a ciklusom? Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Mi a véleményetek, Intralipid vagy Smoflipid infúzió?
A magyaro.-i orvosom Smoflipidet ír csak fel, az immunológus is azt ajánlja Brno viszont Intralipidet kér!
Utánaolvastam de mindkettő ugyanaz, annyi hogy a Smoflipid modernebb változat!
Köszönöm, írtam neked...
Érdekelne ez az infuzió....
Szép napot,
Szia, Nyitrán a Dzurilla klinikán az imunológus írta fel.
Sajnos nekem már többször, újrakérdezésre se adott érdemi választ. Végül váltottam koordinátort ma, akitől viszont részletes választ kaptam a kérdésemre, és így meg is nyugodtam. Köszönöm Babszi76, neked is a tippet, mert utánaolvasva Henriettának a fb oldalakon megerősített, hogy váltanom kell, nehogy fölösleges körökbe kerüljön a hézagos információ áramlás miatta köztünk és az intézmény között.
Szia,
Megkérdezhetem hogy ezt ki írta fel?
Sziasztok! Valaki kapott közületek Omegaven lipid infúziót? Mik a tapasztalatok? Segített a következő beültetésnél? Köszi a válaszokat! :)
Nekem is ő a koordinátorom, de nekem nagyon részletesen leírt eddig mindent, érthető volt. Én elégedett vagyok vele. Kérdezz rá újra, le fogja írni szerintem.
Szia. Én nem Reprofitos vagyok de a, facén rengetegen szidják Bak Henit és sokan kérnék új, másik koordinátort. Azt írják hogy ő a lehető legeslegrosszabb....
Sziasztok! Bak Henrietta a koordinátorom a Reprofitban, és többedjére tapasztalom, hogy a leveleiben kimaradnak alapvető információk, pl. gyógyszerszedéssel, vagy vizsgálattal kapcsolatosan, illetve többször nem egyértelműen, vagy semmitmondó választ adott a kérdéseimre. Ez kezd már aggasztani, mert bár nagyon jó referenciái vannak az intézménynek, és a magyar dokinak, de mégis tartok tőle, hogy valami félrecsúszhat figyelmetlenség, feledékenység miatt. Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg tud valami biztatót mondani?
Uhh… köszi! 🙏🏼
Megnyugtattál!
Már sajnos nem vagyok kezdő, de mindig sikerül valami újdonságba ütközni—> persze egyből jön a pánik. 🙈
Mégegyszer köszi!😘
Igen, lehetséges. A progeszteron kicsit vekonyitja, de a szerkezete is változik az embrió befogadására.
Nagyon koszonom a gyors segitseget!
Sziasztok Csajok!
Létezhet, hogy a nyálkahártya a FET napjára vékonyabb lesz (estrofem+cyclogest mellett)?😳
14. ciklusnap 11 mm
19. ciklusnap 10 mm
Ez gondot jelenthet?
Most olvasom csak a papíron a részleteket, beültetés megtörtént (Reprofit), semmit nem mondtak erről ott.
Mindig kell valamin pluszban izgulni… 😓
Szia! A Déli pályudvarnál is az éjjel-nappali patikában gond nélkül elfogadják. Kinyomtattam, körbe vágtam és nem volt gond.
Szia!
A Kálvin téri gyógyszertár elfogadja a mailben kapott receptet. De igazából én csak kinyomtattam s körbevágtam őket, úgy meg mindegyik gyógyszertár bevette (nem mondtam meg, hogy mailben jött s kész).
Sziasztok! Csendes olvasoja vagyok a forumnak. Tudom mar tobbszor volt rola szo, de valamiert nem tudok visszakeresni, viszont surgosen szuksegem lenne az infora, hogy emailben kuldott cseh receptet melyik budapesti patikaban lehet bevaltani?
Tudom tobbszor vilt mar szo, sajnos nem jegyzeteltem ki es a kereso funkciot nem ismerem itt.
Koszinom ha tudtok tippet adni
Én a Q10-re is kofejezetten emlékszem. Mondjuk azt már a beültetés ciklusának elejétől nem szabad.
Nekem az rémlik, hogy Omega 3-at nem jó enni, bár azt hiszem, azt beültetés előtt, mert hogy az megszünteti azt a jó gyulladást, ami meg kell a beágyazódáshoz. Valami ilyesmit hallottam egyszer...
További ajánlott fórumok: