Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszönöm! Én is szorítok Neked! 🍀
Köszönöm a segitseget❤️
Drukkolok Neked!!!🍀🍀🍀🍀
Igen, nekem is kell Clexane. Azt is a reggeli körben. 😊
Nalam is pont igy alakult…🤪Clexant Te is kaptál?Mikor szurod be?🥰
Nem sikerült még. Most októberben megyünk beültetésre, ezúttal már immunológus által javasolt kezeléssel kombinálva. 😊
Köszönöm❤️
Neked sikeres lett végül?🥰
Szia! Mindig reggel kellett beadni és a hasi hurkáimba szúrtam. Mindig oda, ahol még volt hely a többi szuri mellett. 😀
Kedves Zsuko84🥰
A meriofert szurit mikor adtad be és hova?
Köszönöm a segitseget!❤️
Szedtem, kétszer is. Mind a kétszer olyan 3-4 nap múlva jött meg.
Kedves Lányok!🥰
Valaki szedett Norculet tablettát, amikor abbahagyta Hany nap múlva jött meg a menstruacioja?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Igen, leellenőriztem a pharmindexen, és az a kettő mehet együtt. Jobbulást!
Szia! Nagyon szépen köszönöm! Akkor a Cataflam kilőve...
Közben próbáltam utána járni én is, és úgy látom, hogy paracetamol alapú fájdalomcsillapítót lehet szedni a cyclosporinnal együtt. Most megpróbálom a Panadolt, hátha segít. Marhára fáj a fogam. 😞
Szia! Nem jó együtt szedni ezt a kettőt. Ide másolom, amit írtak egy szakmai oldalon: Ez a szöveg a PHARMINDEX Online weboldalról másolva.
CATAFLAM 50 mg bevont tabletta
SANDIMMUN NEORAL 10 mg lágy kapszula
A készítmények egyidejű alkalmazásakor óvatosságra van szükség. A gyógyszer plazmaszintjét rendszeresen ellenőrizni kell. A veseműködést rendszeresen ellenőrizni kell.
Kölcsönhatás súlyossága
Mérsékelt
Bizonyítékok
Valószínű
Az együttadás mindkét gyógyszer nefrotoxicitását fokozhatja, valószínűleg a prosztaglandinok veseértágító hatásának NSAID-gátlása révén. A vesefunkcióban bekövetkező változások a cyclosporin szintjére is hatással vannak. Fokozott óvatosság, és a vesefunkció ellenőrzése szükséges. Egyes esetekben az NSAID-ok biohasznosulása emelkedik. A cyclosporinkezelésben részesülő betegeknél az NSAID alacsonyabb kezdődózisának alkalmazása javasolt
Ez a szöveg a PHARMINDEX Online weboldalról másolva.
Szia, végül az egyik körzeti rendelőből az asszisztens megsajnált és be fogja adni. De már én is videókat néztem, hogy hogyan kéne nekikezdeni majd😆
Sziasztok! Azt esetleg tudja valaki, hogy Sandimmun mellé lehet Cataflamot szedni?
Szia. Én magamnak adtam be. Bár elsőre baromi nagynak tűnt a tű😂😂. Jól sikerült kicsit sem fájt.
Hát, az a helyzet, hogy ezt így nem tudom megmondani, mert én még a saját sejtes lombikoknál kaptam. De mellékhatást nem éreztem. Amikor kaptam, akkor kb 5-6 napon keresztül kellett szúrnom. De petesejtdonoros esetén még nincs tapasztalatom ezzel. Sajnos ebben nem tudok segíteni. 😕
Kedves Zsuko🥰
Neked meddig kellett szurni?En petesejtdonoros protokolhoz kaptam…estrofemet kell meg hozza szednem 8 napon ketedztül…
Szia! Én használtam több lombiknál is. Egyáltalán nem tapasztaltam mellékhatást.
Remélem minden rendben lesz.
Kedves lányok!
Valaki közületek szúrt meriofert 75 szurit ciklus 2.-napjától? Volt vmi mellékhatása?
Köszönöm a segítségeteket!❤️
Igen, folytatom…. De aggódom is .
Köszönöm, hogy írtál!❤️
Szia! Én még nem jártam így, de én biztos folytatnám. Szerintem még alakulhat szépen a nyálkahártya.
Sziasztok lányok!❤️ Az épített ciklusom 6. napján nem tudtam bevenni a gyógyszereim (Estrofem) . Attól még folytathatom? Vagy összeesik a méhnyálkahártya?
Volt már valaki így?
Köszönöm , ha válaszoltok!!
Szia! Ezt a nőgyógyászt nekem ajánlotta egy ismerősöm, aki nála szült.
[link] Van egy részletes interjú vele endometriosis témában, úgyhogy gondolom foglalkozik kifejezetten ezzel a területtel.
[link] Alternativ kezelési módszerekben is jártas.
Ezek szerint tényleg jól ki lesz válogatva a banda. Na nem baj csak már sikerülne legalább!
Szia! Nálunk is dupla spermium szelektálás lesz, PICSI és MACS. Szerintem mivel nem egyformák a módszerek, a dupla szelekció növeli az esélyeket, mint ha csak 1 fajtát vetnének be. Én úgy gondolom, hogy először az egyiken folyatják át a spermát, azután a másik eszközt használják a teljes mintán.
Sziasztok! A következő kezelésünkhöz PICSIT és Microfluidos sperma szelektációt javasoltak. Volt valaki akinek szintén ilyen kombináció volt? Szerintetek van értelme mindkettő módszert egyszerre alkalmazni? Most nem a pénz miatt gondolkozok, mert már így is kifizet az ember egy halom pénzt csak, hogy elvileg mindkét esetben a szelektálás a lényeg csak a módszer más, nem? Lehet hülyeséget kérdezek, de akkor így duplán válogatnak vagy a felét így a másik felét úgy? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Meg fogom kérdezni konzultáción, de ha valakinek lenne tapasztalata szívesen elolvasnám.
További ajánlott fórumok: