Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Mennyi az annyi????
Már nagyon izgulok!!!!
Remélem te hamarabb megkapod.mint és a múltkor...reggel voltam és este 8kor küldte az eredményt!
Na,akkor izguljunk együtt::DD!!
Szius!!!
Megvolt a vv?????
Szia!
Igen, addig szeded majd a fogamzásgátlót, hogy pont ugyanakkor jöjjön meg neked is és a donornak is. Ezt a koordináátorod kell, hogy majd megírja.
De nyugodtan írj ilyenkor a koordinátorodnak is, ha bármi kérdésed van.
Melyik klinikánál vagytok?
Szia,
Megkérdezhetem, hogy kinél voltál ldn gyógyszer miatt?
Köszönöm szépen 😊
Sziasztok!
Petesejt donáció előtt állunk!
Az lenne a kérdésem, hogy a menstruációs ciklust ugye fogamzásgátlóval állitják be!
A hétvégén voltunk konzultáción, elfelejtettük megkérdezni, hogy mégis hogyan történik ez?!
Hiszen több mint egy hetes eltolódással kezdődik a ciklusunk. A fogamzásgátlót elkezdjük szedni, és aztán nem hagyjuk abba, csak orvos utasítására a megfelelő időben? Tudna erről nekem írni valaki? :)
Előre is köszönjük!
Köszönöm válaszod, illetve én még ezt olvastam:
"az ultrahangnak is vannak fizikai hatásai. Az ultrahanghullámok elnyelődnek a sejtekben, ami a szövetek felmelegedését okozhatja. Bár az ultrahang-vizsgálatok biztonságosságát már számtalan korábbi tudományos vizsgálat bizonyította, ennek ellenére sem árt a megfelelő óvatosság."
Szóval mindenképpen jó dolog, de talán nem kell túlzásba vinni. Addig viszont izgulás, hogy tényleg minden rendben-e, persze szerintem utána is fogok... 😀
Sziasztok,
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezdezek, de gyakori UH-nak van valami negatív hatása? Mármint a múlt héten voltam az itthoni dokimnál a HCG-vel és megnézett, de időpontot a klinikára csak a jövő hétre kaptam...most tudnám meg, hogy van-e szívhang, szóval...a kintiek meg a hétre kérték, péntekre az UH-t. Szóval nézzek magánt valahol, viszont a klinikára is szeretnék menni, hogy a dokim, ott láthassa az eredményt, meg lassan azért amit lehet nem magánba szeretnék megoldani...
Azt se tudom kibírnám-e a hetet, eredmény nélkül, de annyi mindent olvastam a neten...persze alapvetően nincs baj, de nem biztos, hogy a hetenkénti UH jó.
Ha hülyeség nyugodtan írjátok... 😀
Szia Andi. Eloszor is gratulalok! Uh ig mindenkepp varnod kell 2 hetet mert elobb nemigen latnak semmit.
A tunetek nalam mar az 5 naptol valtoztak majd reszben enyhultek illetve meg is szuntek. Ami maradt az a mellfeszülés/egesz hónaljbol illetve égő érzes valtakozva de mar ezt is inkabb csak reggelente felkelesnel erzem, akkor se mindig. Csinalj meg egy tesztet eros pozi lesz az is es legalabb megnyugodhatsz :)