Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok, készültünk a gyógyszerek elkezdèsère de azóta nem jött meg, ez már 12 napja. Tesztek negatìvak. Holnap lesz uh Mónika azt írta azután döntenek, hogy hogy legyen. Nektek volt már így?
Th1 túlsúly, valamint sok sikertelen lombik után. Implantációs zavarra.
Köszi Trefort és Eper 2!😇
Akkor sikerült kiérteni mit is akartam kérdezni☺️ Olyan suta vagyok, hogy véletlenül korán nyomtam rá az 'elküldésre'.
szia.
egyetértek Eper2-vel. Ha most megjön (és reméljük nem), akkor az nem rendes vérzés lesz, hanem csak un.megvonásos vérzés, mert abbahagytad a progit. Nekem kb 3-4 hónap múlva lett először normális peteérésem és menzim a depot után.
Közvetlenül a sikertelen ET után a progeszteron abbahagyását követően 2-3 nappal, meg fog jönni. Az épített nyh elég vastag és ez távozik ilyenkor. Utána a következő vérzés már nehezebben jön össze, mert 1-2 hónapig még a Depot miatt nagyon lassan vastagodik a nyh, nincs minek távoznia, de szerintem max 3 hónap és visszaállnak a dolgok.
A meg akar jönni érzés csalóka. Jelenthet sikeres beültetést is és azt is, hogy tényleg meg akar jönni sajnos
Corden laborban csináltattam.A th1 th2 viszont G1 labor,nem az intézet.Közvetlenül lehet a labornál csináltatni,olcsóbb is,mint az intézet.
Az még érdekelne,hogy hol csinálták nektek. Én elsőre a g1-ben érdeklődtem,ahol mindenképpen a normál ciklust erőltette a hölgy,hiába mondtam hogy epitettben lenne a beültetés is.
Lányok a plaquenilt mire adják pontosan?
Én is ezen görcsöltem egy csomót,mert ciklusom hol van hol nincs.Nekem az volt a szerencsém,hogy a th1 th2-tmég pont meg tudtam csináltatni és egy régi NK eredmény alapján kapom majd a szteroidot és a smoflipidet.Nem kell a friss,mivel az pozitív irányba nem változik sajnos.
Nekem már nem volt rendes ciklusom, amikor NK vizsgálat volt, és amúgy kis túlsúlyt mutatott az eredmény, ezért kaptam intralipidet. A másik vizsgálat nekem nem volt, de nem hiszem, hogy azért nem, mert már nem volt ciklusom...
Folyt...😇
hogy ezt éreztem. A terhesség nem állt fent.
Azt furcsálom, hogy a depot injekció után, amit márcois 09-én kaptam, lehetséges, hogy máris megjön a vérzés.
Ti sijertelen ET után depot után mikor menzeszteltetek?
Halihó!ET egy hete volt és 2 napja úgy feszít az alhasam es a derekam, mintha megakarna jönni a menzeszem.
A korábbi beültetések után mindig így mentem a 14. napi HCG vérvételre, h
Abban reménykedem, hogy van itt olyan lány,akinek már nem volt ciklusa, és mégis meg tudta csináltatni az alloimmun vizsgálatokat (NK, th1). Mert akkor neki tuti épített ciklusban kellett vizsgálni. És nekem is így kellene,mert a saját ciklusom már bizonytalan. Akinek korai petefészek kimerulese van, annak is megcsinálják ezt a vizsgálatot valahogy, nem?
Sziasztok!
Helyzetjeletés a határról: (ma utaztunk Pozsonyba vonattal) reggel odafele a kalauzon kívül senki nem volt, hazafelé 2 magyar rendőr szállt fel de csak személyit kért. Nyugodt utunk volt 🤗🙏
Szép estét kívánok mindenkinek!
Köszi az infót! Reméljük felpörög aDoktor úr és már elindulnk! 😀
Köszönöm a válaszokat lányok és a drukkolást :) holnap tesztelek egyet lássuk . Ma többször is éreztem gyengébb görcsöket a méhemben , kicsit tartok emiatt .
Vannak nagyobb gyerekeim sosem éreztem semmit a terhességeim elején .
Nekem FET+7 napon lett pozitív és nemsokára meg is fog születni. :-) Nálunk saját sejtes lombiknál sosem volt megtapadás. A 14. napi vérvétel a biztos, de én azért csináltam minden beültetésnél teszteket a 7. naptól, mert ha legalább halovány pozitív, az azt jelentette volna, hogy elindult valami, vagyis legalább volt megtapadás. Amikor az ember lánya próbál valamit kiokoskodni, hogy hol lehet még esetleg gond, akkor nem mindegy, hogy megtapadás sincs, vagy van megtapadás, de nem marad a baba.
Szia! Nekem 65 nap után tért vissza a normál ciklusom, én sem hittem hogy valaha visszatér ennyi idő után.
Lányok,van itt olyan, akinek nem volt rendes ciklusa és alloimmun vizsgálatokat csináltatott? Nekem most azt mondta a hölgy a telefonban, hogy még kell várjak egy normál menstruációt a mostani megvonasos után,mert csak akkor végezhető el. És 8 hét az eredmény... Abszolút lehangoló kilátások. Fogalmam sincs, hogy a depot után mikor lesz rendes ciklusom, ha lesz egyáltalán. Én úgy tudtam,hogy egy teljesen olyan ciklusban csinálják meg,mint amilyenben a beültetés lesz, épített vagy natív.
Szia,
Nekem ismeretségi körben ötnapos embrió beültetése után az ET+8 napi pozitív teszt már babát jelentett. Azóta már meg is születtek.
Drukkolok, hogy pozitív teszted és szép magas Hcg-d legyen! 🙏🏻
Szia. Én a beültetés után 9 nappal mentem vérvételre reggel ahol már a Hcg 55 volt délután a teszt full negatív majd másnap reggel is csináltam tesztet az is negatív, majd elmentem egy komolyabb tesztet venni és a 12 napon volt csak egy nagyon halvány pozitív majd másnap még egy és ott már egy erős pozitív. Beültetés után 14 nappal a Hcg 805
Szia, sztem felesleges a teszt, csak pénzkidobás. Nekem 8-13 napokon is pozitív volt de csak kémiai terhesség volt. Szóval van hogy hiába pozi a teszt. A 14 napi vérvétel a biztos. Én biztos soha többet nem tesztelek , mert csak beleéli magát az ember ....
Lett valakinek pozitív tesztje ET+8 napon ? Vagy mikor érdemes legkorábban tesztelni ?
Aprilis 22-en visszament Bagocsi doktor ur, de nyilvan be kell hoznia az 1 honapos lemaradast.
9 petesejt lett leszívva , 8 megtermékenyült , 5 napra 3 embrió maradt . Egyet beültettek és kettő lett fagyasztva . Remélem én is hogy elsőre sikerül :)
További ajánlott fórumok: