Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Remélem, minden rendben lesz és sikerül a megtapadás! Megkérdezhetem, hány embriótok van s csináltattatok-e PGS-t?
Megnézem én is, aztán majd meglátjuk. :-)
Az időzített eseteket biztosan nem halasztják, az lenne csak a szép :-). Az újonnan kezdődő protokollokat egyszerűbb tolni.
Nekem is Bagocsi az orvosom. Április 13-ÁN volt a donornak a leszivas , 18- ÁN beültetés . Bagocsival nem találkoztam de attól ment minden ahogy kellett . Nem kellett várnom a dokira .
Most az alloimmun vizsgálatokon gondolkodok... Ki tudja,mi romlott el sok év alatt :-)
A párom úgy van vele,hogy ha ez szerintem fontos lenne,akkor inkább csináljuk mint ne csináljuk...
Nem, most nem csináltattam semmit. Az előző években sok vizsgálaton átmentem. Az NK-n nem, de pajzsmirigy T3/T4/antiTPO-n s rengeteg máson igen. Semmilyen eltérést nem találtak, de ahogy írod te is, rengetegbe került. Őszintén szólva elég volt :-). Talán még egyszer rászánom magam, csak azt se nagyon tudom, mit kellene még kérni. Te mész valamilyenekre?
Csak örülhetsz, hogy ilyen "mellekhatasa" van a Pfeiser, így helyes írni😉vakcinának🤣🤣, kitudja, hogy milyen hormon dolgokat indít be, amit nem igazán teszteltek, de jelen esetben pozitív🙂👍
Úgy értem, magaddal kapcsolatban. Bármi,ami lemaradt eddig. Tudom,hogy vannak,akik mire ide eljutnak,már mindent is kivizsgaltattak magukon. Nekem 2 nagy gyerekem van, sose volt lombikom ezelőtt, kb 300ezret költöttünk laborvizsgalatokra,de nyilvánvalóan van,ami eddig kimaradt. Erre gondoltam. A barátnőm két vetélés után csináltatott alloimmun vizsgálatokat,és ki is derült,h két eltérés is van,amire kezelést kell kapnia az újabb beültetés előtt. A barátnőmnek is van egy nagy gyereke, nem is gondolta,hogy ilyen jellegű problémája lehet: túlzott NK aktivitás és th1 túlsúly
Köszi, hogy írtál. Remélem hamarosan én is ott tartok már.
Szia! POF-os vagyok, és nem jött meg a Pfizer első és második oltása után sem a menstruációm. Oltás előtt voltam nőgyógyásznál, az ultrahangon olyan vonalszernek látta a méhnyálkahártyámat, hogy mondta, ebből biztos nem lesz mensi, nincs minek távoznia.
Nem. Milyenre gondolsz?
A mi embrióink nincsenek PGS-re vizsgálva - igazából nemigen reménykedtem benne, hogy rögtön az első megtapad.
25 napig szedtem a Marvelont és 5 nap után kezdtem az Estrofemet .
Szia! Éppen a múltkor olvastam egy cikket, hogy van ilyen mellékhatása. Bár én még nem vagyok beoltva,csak hasonló problémám van nekem is a menstruációval.
Igen,de most az oltást is bele akarom kalkulálni. Barátnőm meg egy komplett alloimmun tesztre akár rávenni. Most a tanév végéig úgysem kezdenék újabb körbe,szóval megkérdezem akit tudok,hogy mi lenne a helyes sorrend.
Ne add fel! Bízom benne, hogy már a következő körön gondolkodsz, ugye?❤
Ez tényleg dura, de üsd a vasat. Kicsit hisztizzél. Én anno ezt csináltam és addog nem volt ERA teszg, majd jirtelen lett. Szerintem nekem csinálták elsőnek a Reprofitban.konkrétan fenyegetőztem hogy átmegyek ankonkurenciához mert van.Szóval kimérten és határozottan kérjél másik dokit.
Na de, nekem is mindig más csinálta a beültit. És én anno egyből DR Jana P-hoz kerültem angol kordinátorral. Sose ragaszkodtam Bagócsihoz- ennek ellenére az elsőt ő csinálta. Az utolsó kettőt meg Hana doktornő. Azok sikerültek.
Sziasztok!
Aki szintén POF-os, vagyis jó ideje nem menstruál gyógyszerek nélkül, tapasztalt olyat hogy a vakcina beadása után megjött? 🤔
Mert én megkaptam a "fájzert" pedagógusként és egy hétre rá kereshettem a fiók legaljára elsuvasztott betétet.
Hallottatok ilyen mellékhatásról? Valaki más járt így? Fájzer meg Aviva tudnak valamit... 🤔
Csináltattatok közben valami vizsgálatot?
Remélem felgyorsul majd! Gondolom nálunk is a vírus közbeszólt. Bár, ha most Bagócsi doktor ilyen hosszú ideig szabin volt, most majd nem győz időpontokat adni a pácienseknek. Addig is szedem a Marvelont....aztán talán eljön az én időm is. 🙏
Én már túl vagyok a donoros körön, most jönnek a beültetések. Az első nem sikerült, nem tapadt meg az embrió. Várok a második lehetőségre.
Igen, ez most furcsa - nem tudom, mi a mögöttes ok. Nekem is volt három beültetésem eddig, akkor voltak más orvosok is. De most hiába kértem másik orvost (nekem sem gond az idegen nyelv és teljesen megvagyok akármelyik orvossal), kategorikusan elutasították - meg kell várni Bagócsit.
Nekem is. Még januárban Andrea volt, de aztán ő sem volt egy darabig, most már Mónika.
Nekem Soos Monika a koordinatorom.
Nyugodtan jelezd a Klinika felé, így ahogy leírtad, hogy számodra ez így elég stresszes. Te úgyis a koordinátorral kommunikálsz, szinte mindegy, hogy ki az orvosod. Nekem az elején Bagócsi volt, de szinte mindíg mástól kaptam meg a válaszokat, mert szabin volt. Aztán kértem, hogy cseréljék le Dr. Kamil Frankra, onnantól minden felgyorsult.
Na, lányok, minden biztató jel ellenére sem sikerült. El sem indult... Hétfőn kell menni hivatalosan vérvételre,de gondolom, nem fog változni.😞
Köszi az infót! Most még várok egy kicsit, mert, ahogy hallottam a Marvelont minimum 1 hónapig amúgy is szednem kell. Azért nem lenne rossz tudni ennyi idő után már, hogy mire számítsak.
Szia! Ez fura, mert teljesen ellent mond a Klinika működésével. Nekem 5 beültetésem volt a Klininán és 3 különböző orvossal. Volt, hogy szabadság miatt, de előfordult, hogy az én kérésemre másik doki vette át a felkészítésemet illetve a beültetést. Én pl meguntam, hogy Bagocsinál folyton kígyózott a sor és kértem, hogy ne ő legyen a dokim, nem baj, ha nem tud Magyarul. Ha nem szeretnétek várni, nyugodtan kérjetek másik dokit.
További ajánlott fórumok: