Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, segítséget kérnék Tőletek.
Tudtok -e ajánlani Budapesten / Pest megyében olyan orvost, aki a Reprofit által kiadott recepteket felírná itthon (a leletek és a külföldi klinika ajánlása alapján), hogy támogatott áron juthassak hozzá a gyógyszerekhez? A Róbert Károlyba “járunk” egyébként, a zárókonzultációt megvárjuk, de kezelésre külföldre mennénk mindenképp. Ennek fényében nem tudom, hogy a RK-ban felírnák -e a szükséges gyógyszereket.
Sajnos nekem nem írt most a koordinátor fel prolut de 1 kúpot pluszban felraktam.Ki írhat még fel mert ő szerintem nem fog.Azt írta nem kell.És ha hozzá is jutok innen onnan azért több fog kelleni.
Köszi a sok drukkot és a gyors válaszokat.
Én nyomnék egy prolutexet.meg holnap délbe is raknék fel kupot..Es en pentek felé nézzetnék progit meg Hcg..
Sok sikert...
Nagyon drukkolok!🤞
Biztos hogy szúrnék 1 prolut pluszban.
Reggel 7 körül raktam fel a kúpot és kB 10.30kor vette le a vért.
33 lett a progi.
Szerintük ez rendben szerintetek?én nyomnék még valamit
Csajok picit szorítsatok.Fél óra és megindul a 4.donoros körük♡
Puszi pacsi mindenkinek!
Szia!
Szerintem az ERA teszt nem volt felesleges, gondoljon akármit az orvos.
Nekem is a beültetés napján volt progeszteron vérvétel a Reprofitban és amikor mentünk hazafelé, akkor már küldték is az eredményt. Aznaptól Prolutexet is használnom kell. Szerintem jó, ha a beültetés napján kezded el használni a Prolutexet.
Köszi a választ. A kúpos dolog nem tiszta. Nekem reggel és este kell 1cyclogest. Te is azt használtad?
Akkor aznap délben még 2 cyclogesztet betoltál?
Bár olyat is olvastam hogy valaki 3x1 cyclogesztet használt már előtte is és végig... És még mellé prolutexet
Szia Én az nap vettetnék progit..És a beültetés után szúrnék egy prolutexet
Nekem a beültetes napján 28 volt..nekem azónal hívtak hogy szúrjak prolutexet..Meg en pluszba délbe meg 2 kúpot helyeztem fel..Az Era teszt meg szerintem jó mert akin
Sziasztok. Mostanában én is csak szemlélődő voltam itt. Holnap lesz a beülti. Megvolt az ERA teszt ami eltolódás mutat. A Magyar doki szerint ez felesleges pénzkidobás volt. Meglátjuk.
A kérdésem azokhoz szól akiknek folyamat 28 körül van a progi prolutex nélkül.
Van itt olyan aki saját szakállra beülti reggelén vagy, előtte nap elkezdte beadni magának? 💉💊?
Mert ezt meg Koukal doktor nem szereti nézni! Sőt kifejezetten ellene van! Én most ragaszkodni fogok hozzá hogy, vegyenek vért. 22 euro már nem ver földhöz.
Szóval a kérdés hogy lehet e aznap vagy előtte nap reggel egy prolutex??
Köszönöm, jól vagyok.
Vérvételre nem megyek, feleslegesnek tartottam. A múltkor se volt probléma a HCG növekedéssel.
Majd csak az ultrahangokra megyek.
Köszönöm hogy válaszoltál .En is igy vagyok vele
És hogy vagy?
Mikor mész vérvételre?
Kerdeznék aki Smoflipidet használ...Ki hol tárolja ?Mert valahol azt olvastam hütòbe es mielött beadják hagyni kell egy kicsit felmelegednie .
Nekem a gyógyszertárba azt mondtak nem kell hűtöbe tartani..Csak legfehebb 25con tárlandó.
Ugye jönn a nyár azert kérdezem ki hogy oldja meg. .Mert még nekem 8 üveg van itthon..
Sziasztok lányok!
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült és kitartás azoknak, akik még benne vannak!
Egy ideje már nem írtam, mert bevallom, én a babát egy éve elengedtem. 8 saját sejtes lombik és kettő donor petesejtes próbálkozás után, amik sajnos nem sikerültek, de az egészségem és a lelkivilágunk a férjemmel eléggé megsínylette. :(
Volt három spontán terhességem a próbálkozások között, de sajnos mind vetéléssel végződött az első trimeszterben.
Hogy mindezt finanszírozni tudjuk, felvettük a babaváró hitelt, gondolom, nem csak mi tettünk így. Azért is írom ide, és elnézést, hogy eltérek a csoport szorosan vett tárgyatól, de talán más is jár ugyanebben a cipőben. Ha valaki mindent megtett a babáért, de sajnos nem sikerült, az kért erre vonatkozó igazolást, vagy véleményt nőgyógyásztól vagy meddőségi központtól?
Azt a tájékoztatást kaptam a banktól, hogy így elkerülhető a büntető kamat.
Köszönöm, ha tudtok ebben segíteni! Hálás lennék, ha privátban vagy itt írtok!
Drukkolok mindenkinek, hogy megvalósuljon az álma!
Ha megjött,megyünk újra.
Szorít az idő sajnos. De nagyon bízom benne,hogy egyszer csak sikerrel járunk. Van még 4 fagyibabánk.