Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
A régi motorosoktól kérdezem.Melyik válik be jobban ??
Vetélés után kövi ciklusban indulni?
Vagy kihagyni még plusz 1 hónapot?
1. spontán terhesség 42 évesen -9 hetesen vetélés
2 . Donoros lombik elindult de vetélés
3.-4. Donoros lombik el sem i dult
5.Ez a mostani.csudiszép hcg ...utazás és rohadtul nagy stressz után vetélés.Sajnos ma is vérzek és fáj a hasam de nem akarok küretet. Remélem kitisztul.
Nem tudom hogy működik itthon az ivig ..légyszíves írjátok róla hol mennyibe kerül hol adják be stb.
Úgy érzem megint felkeresem dr.Fülit mielőtt belevágunk az utolsóba bár nem bírom a stílusát se a fa ölelgetési dolgait de nagyon sok embernek segít
Iviget itthon is betudod adatni..azert miert utazol 6 orat..az sem jó szerintem..
Nekem 7 donoros beültetesem volt..Ebből 3 szor vetéltem el.
Az elsőnél 9 heten megállt a szìve.A massodikál a méhszájamba tapadt meg 9 héten életbe vágó műtét es kemó mellé.
A harmadik most volt áprilisba petezsak volt embrió nem brutal magass hcg..
Nekem is adnak beültetes utan infúziót de itthon maganklinikán adjak be igy nem kell 6 orat kiutaznunk..
Nagyon sajnálom veled érzek...
Én velem mar 3 történt meg..Ezt soha nem lehet elfejteni..
Sok erőt.
Ott van még az 1 bogyó ami rátok vár..
Anyukadnak jobbulást kìvánok..❤
És megkérdezhetem miert utaztál most 6 órát ki ..Lipidet kaptál kint?
Kedves Lányok!!!❤️
Nagyon Köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat!🥰
Nektek is Sikerülni fog!!!❤️🌈🍀🙏🏼
Oh,Babszi...🥺
Nagyon sajnálom,sok erőt kívánok Nektek!💔
Nagyon nagyon sajnálom, veled érzek!! Tudom milyen érzés ez😔 sok erőt kívánok a talpra álláshoz!
Legközelebbi tuti sikerül , és vár rátok egy Babóca 🥰🌸🙏🏻
Sajnos ma délután elment a babócánk...
Ennyi hétig még sosem jutottunk de az ügyelet felé azért reménykedtem hátha megmarad....😭😭😭
Megint reggel vérezni kezdtem nagyon utána iszonyatosan görcsöltem..
Sziasztok Lányok!
Sajnos nem sikerült a 4.beülti.Elindult,aztán mint a múltkor a 6-8.napon megállt.
Beszéltem a dokival,szedni fogok 1 Klion antibiotikum kúrát,valamint megemelte a prednisolont 1x1-ről 2x1- re.
A beültetés pedig a 19.nap helyett a 18.napon lesz.
Most várom hogy megjöjjön,aztán kezdjük újra...remélem ez így most már jó lesz. Még 3 bogyókánk van.
Kedves Lányok!🥰
Megszületett tegnap a Mi kis Angyali Csodánk!🥰❤️
Zoárd 3020g 50cm…🥰 37.+ 3 napra…Egézséges!🥰
Ebben a korban tenyleg egy igazi csoda!🥰Kivanom, hogy Nektek is Sikerüljön!!!❤️❤️❤️Drukkolok Mindenkinek!!!🍀🍀🍀