Nekem is vokt 3 hematoma,görcsök, véreztem…🥹clexan 0,4 azonnal csokkentettem 2 naponta adtam csak be! Velfemet toltam 2x1 tabletta és pihenes amennyit csak lehet…37. Hétben járok.🥰 Minden rendben kesz Meglátod!🥰
Sziasztok lányok!Hát tegnap megtörtént minden rémálmom.Ki kellett menni Ivig kezelésre mert sürgetett az idő.Sajnos kB 6 óra volt az út.Tegnap jöttünk haza és elkezdtem megint vérezni.Még életemben nem volt ilyen.1 betét kB nem túlzok 5 perc hatalmas 5-10 cm vérdarabokkal.Megint ügyelet.Már látott szívhangot pedig meg voltam győződve hogy az óriási darabok a baba.Hazaküldtek megint a semmivel.Az egyik kedves ismerősöm <Fülis< javasolta hogy clexant ne szúrjak.Nem mertem aludni mert azt hittem elvérzek...Volt aki hasonló helyzetből sikeresen jött ki?Mit csinált másképp?
Sziasztok.Hála ég a vérzés elmúlt..szedek nospát rutaskorbint és magnéziumot nagyobb mennyiségben.Sajnos anyum még nincs olyan szuperül.Nagyon gyenge.A kórházban folyamat baszogatják hogy keljen fel de 5 napig sem étel sem ital nem ment le a torkán mert kihányta.Nem tudom mit akarnak hogy fusson?Eddig csak az infúzió ami jó volt
Neked már megvolt a hivatalos 14. napi vérvétel? Ha jól emlékszem, igen.
Sok magnézium és Rutascorbin. Egyébként hallottam már olyan lombikos orvosról, aki szerint a protokoll részévé kellene tenni a No-spat is. Szóval, van aki azt is javasolja.
Mindenesetre a nagy adag magnézium nem árthat és a Rutascorbint is szedték itt már sokan görcsre. Fontos, hogy pihenj, amennyit csak tudsz.
Sziasztok!tegnap nagy trauma ért.anyukám bekerült az intenzív osztályra és azt hittem meg fog halni.ma az előbb elkezdtem vérezni.rögtön beugrottunk az ügyeletre de a Velfemen kívül semmit nem írt.van pezezsák szikhólyag.mit adjak vegyek magamnak szedjek ?kicsi élénkpiros vérzés görcs
Szia!Köszi a választ. Épített ciklusban volt az Era és az alapján a beültetés?Esetleg natív Fet beültetésed volt, ami nem sikerült? Most ezen is gondolkodom, mert olyanom nem volt.
Szia lentebb írtam.Nekem ez hozta meg a sikert bár még csak halkan örülök. Egy spontán és 3 donoros után az ERA mutatott eltolódást és talán most sikerül.
Én már 4 sikertelen és egy spontán veszteség után, mindenképp kérem az egészet egyeben. Sokaknak segít. Az eddigi eredményeim és tapasztalásaim szerint én úgy gondolom, későn volt a beültetés. Hátha mutat valami megoldást végre a teszt!