Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
eleg most es helyre fogja hozni. et3 napon meress azert
Sziasztok! Ma voltam beültin, megmérték a progiszintemet, sajnos csak 25 nmol/l lett. Kaptam rá napi 2 prolutexet az 1-0-1 cyclogest mellé. Ma egy prolutex, holnaptól 2, reggel és este. Szerintetek ez helyre fogja hamar hozni? Nem kellett volna már a beültetés előtt is szúrni?
Rendben Csajok! Köszönöm szépen a segítséget.
Szia! Én nem mertem használni 28 nap után. Nem akartam kockáztatni, hogy ezen bukjon el az egész.
Ez tuszoserkento sajat sejteshez, ezert ebben a forumban talan kevesen hasznaljak. De hormon, ezert nagy esellyel tenyleg gyengul a hatasa felbontas utan, en nem hasznalnam
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretném kérni megkezdett szurival kapcsolatban. Előző stimuból használnék fel megmaradt rekovelle-t de rá van írva a dobozra, hogy megkezdett toll 28 napon belül felhasználandó. A doktor úr tudja hogy maradékot használnék fel mert már nem tb-s .Ezt viszont nem kérdeztem mert csak most olvastam a dobozán. Szerintetek használható még?
A nagy adag hormonnak meg kell(kellene) akadályozni a menstruációt. Amíg szeded a bogyokat, nem jöhetne meg.
Köszönöm szépen 🥰
Nekem ha nincs gyógyszer kb a beültetés után 2 nappal megjött volna. De nagyon sokáig kaptam csak estrofemet, így tolódott minden. Szóval nem tudok emiatt így számolni. Nagyon drukkolok neked is!
Kedves Matild!
Teljesen átérzem! 😢
Én Fet+8 napon vagyok 5 napossal. Szintén hómező a teszten. Próbálj bízni, lehet lassabb a picúr. 😊
Én is nagyon szomorú lettem, de még abba az utolsó szalmaszálba kapaszkodok, hogy ha kezdődne a menstruációm és eddig semmi 🙏🏼 , még a szokásos előjelek sem. Habár lehet a progi miatt, mondjuk az nekem eddig sosem gátolta a menszit.
Neked mikor kellene megjöjjön?
Annyira de annyira szorítok ❤️
En bizom benne, hogy igen es IMADOM a fagyit! ❤️🙏🏻😊
oké! sőt, mindenkit meghívok egy fagyira, annyi gombócosra,ahányra akarjátok, ha megvan ez a baba!
OrsiAnett: baci meg vér nincs, vagyis nem tudok róla, de az biztos, hogy a reggeli első vizelet az erősen cycloges kúpos, az is belemosódik. Hogy ez befolyásol-e bármit, azt nem tudom.
Amikor először írtál, az jutott eszembe, hogyha mégis (és szerintem így van) ott a babód, akkor jössz nekem egy fagyival. Remélem, hogy "kifagyizlak" a pénzedből! :-D
Volt itt egy lány, aki ha jól emlékszem, nem minden nap, de kb 2-3 naponta tesztelt a vv előtt, mind teljesen negatív volt. A 14. napi vv reggelén is negatívat tesztelt, mérgében ellapátolta a havat az egész ház körül, majd elment a laborba. Nem emlékszem mennyi lett a HCG-je, de azóta már szerintem kb 3 éves a babája. Szóval sosem szabad feladni!
(Én is majdnem kidobtam a 7. napi tesztet, mert kb fél óra múlva látszott csak nagyon haloványan, pedig akkor már terhesebb nem is lehettem volna. ❤️ )
Nem tudom, hogy ez Nalad elofordulhat-e, de nekem egy doki azt mondta, hogy ha vannak bacik es egy kis ver a vizeletedben (akar a Clexane-tol is), akkor a zavarossag miatt nem tuti, hogy kimutatja a teszt a HCG-t. Utanaolvastam a neten es talaltam anno valoban ilyet fent.
Köszönöm, szedek mindent, de most már csak a 14. napi vérvételre megyek, ami még pont egy hét. Szonáta történetei miatt nem adom fel, ha ilyet is tud a hcg...
Dr. Nagy László Zoltán - Budai Egészségközpont , háttér klinika Maternity
Csak a vérvétel a biztos! A tesztekkel ne stresszeld magad, és ne hagyd abba addig a gyógyszereket sem! És főleg ne temesd magad addig, kérlek…
Ahogy előttem is írták a többiek. 🙏🏻
Nagyon köszi! Megnyugtattál! 😊
Igen, kaptam én is a depot injekciót. Elsőre kicsit hezitáltam, mert olvastam róla ezt is azt is, de az itthoni orvosom azt mondta, hogy ő nem lát benne rizikót, én meg nagyobb rizikónak láttam, ha újra belefutunk a rossz hormonszintbe és újra amiatt maradna el. Nekem teljesen lenyomta a hormonokat (abban a körben progeszteront és LH-t néztünk, ösztradiolt nem), nagyon jó alacsony szinten voltak, úgyhogy mehetett minden a tervek szerint tovább 😉
Kedves Olgi!
Köszi a választ!🙂 Még egy kérdésem lehetne. Te is kaptál decapeptyl depot injekciót? Elvileg leállítja a saját hormonokat, így nem zavarhatnak be a következő Fet-be.
Szia Matild! Nem tudsz esetleg nézetni egy béta HCG-t? Nekem a doki azt mondta, hogy akkor érdemes egy vérvétel, ha pedig nem nulla, akkor ET+9-en, akkor arra azért már lehet gondolatot építeni. Az sokat segítene szerintem a lelkednek. Én valahogy úgy érzem, hogy nem kellene elengedned még a gondolatot ezek hiányában. (Egyébként folyamatosan olvaslak benneteket és nagyon szurkolok! Nekem is jó érzés volt, hogy kaptam tőletek néhány jó szót, gondolatot. Én még várok a "soromra".)
Szia Viviii!
Nekem volt ilyen, 13.napi magas progeszteron miatt (ösztradiolt, LH-t nem mértek, nem tudom, az a kettő milyen szinten volt). Én is nagyon el voltam keseredve, annyira csalódás volt, hogy már a beültetésig se tudtunk eljutni. De a következő ciklusban újra mentünk, és ott sikerrel is jártunk 🥰
Kitartás és hasonlóan sikeres következő kört kívánok Neked is 🤗🙏🤞
Rigo Barbara a Maternityben. O meddosegi orvos is volt. De amugy a Maternityben mindenki pozitivan es tamogatoan all mindenhez
Annyira jooooo olvasni a babas sztorikat! ❤️
Ó, akkor zajlik az elet :))
Én október 9 vagyok kiírva, ma kezdtem a 37 hetet. A doki ma azt mondta, innentől kezdve hagyjuk, ha jönni akar. De én szeretném, ha a 38 hetet megvárna babo.
Köszönöm a hasznos tanácsokat a gelparnat, ma meglesz véve.
Köszi, ma megy férjem és beszerzi a gelparnat.
Igen, ma voltam nodokinál, ő is ezt mondta, meg írt fel valami másik kupot és krémet is, meg a detralexet mondta meg
Kedves Lányok!
Van itt a csoportban akinek leállították az épített Fet-et magas progeszteron, ösztradiol és Lh miatt. Mi lehetett a gond? Nagyon el vagyok keseredve. 🙁
További ajánlott fórumok: