Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Igen,jól érted!🙂
Kétszer volt biokémiai terhességem,59-89 Hcg-vel.
Sok mindent megpróbáltunk,végig folyamatosan voltak változtatások,új vizsgàlatok,új eljárások!
Hosszú lenne leírni!
Amit én a legfontosabbnak gondolok,az a prolaktin szint rendberakása,Era teszt és a PRP.
Prolaktint terheléses vizsgálattal kell megnézni,sima vv-lel nekem is rendben volt.
Évekig hiába csináltam kb.a dolgokat,mert terhelésre 5700 volt a prolaktin szintem.😕
Antifoszfolipid szindrómát is vélték felfedezni nálam,de ez bizonytalan volt -biztos ami biztos alapon kaptam rá Clexant és Aspirint protectet.
Kb.ennyi.🙂
Gratulálok. Hihetetlen erős vagy!!! Micsoda küzdelem!
Nyugodt várandósságot kívánok!
Köszönöm szépen!😘
Az volt,de megérte!♥️
Szia 77Janina!
Nekem korainak tűnik.
Én a 9.hét végeig szedtem mindent ugyanúgy, 10.-11.hetek alatt építettem le Estrofemet is és progeszteront is.
(Szeptember 3.-an bemádoltam a leépítést, ha esetleg a részleteket is meg akarod nézni).
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.. hétfőn voltunk az ET+28. napi UH-n, ahol hallottuk a szívhangot es a klinika azt mondta, hogy el lehet kezdeni az Estrofem leépítését (3×1), viszont a doki azt mondta, szedjem tovább.
Ti mit tennétek? 🙄
Sziasztok lányok!🙂
Rég nem jártam itt,töröltem magam sok év Hoxázás után.
Ennek oka a sikertelenség, elkeseredés volt.
Most azért néztem be hozzátok, hogy kis bíztatást adjak azoknak,akik sok éve küzdenek!
Mi 8 éve küzdöttünk,hátunk mögött van 2 inszemináció,4 saját petesejtes Kaális lombik,4 donorpetesejtes Reprofitos és 5 Iscare-es beültetés.
Áprilisban volt az utolsó és egyben sikeres beültetésünk.
Ez volt az utolsó esélyünk,2 fagyibabát kaptunk vissza,amiből az egyikük velünk maradt végre!
Most a 22.hetet tapossuk,túl vagyunk a Nifty teszten,a 2. genetikai vizsgálaton és minden rendben van, egészséges kisfiút várunk!💙💙💙
Hosszú, küzdelmes utunk volt,egy regény lenne elmesélni,de a lényeg, hogy sikerült!
Úgyhogy ne adjátok fel,mert nekünk is az utolsó utáni pillanatban sikerült, amikor már nem is hittük, hogy ez valaha megtörténhet!
Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok és azt, hogy hamarosan egy csodálatos, egészséges baba boldog édesanyja legyen!♥️♥️♥️
Sziasztok csajok!
Sokszor segítettetek már nekem és másoknak is! 🥰 Remélem most is tudtok valamit mondani!🙏🏼
Hétfőn volt a beültetésem, esténként megy az 200mg utro továbbra is.
Viszont tegnap és ma reggel többször volt hasmenésem, de csak reggel. Egyébként minden rendben, semmi betegségre utaló jel.
Volt ilyen már másnál is? Okozhatja ezt a hormonok alakulása?
Köszönöm, ha segítesz!
Unikás vagy biztos😉 Én is így szedem😄
Köszi a drukkolást🙂
Köszönöm :)
nekem a 3x2-ből így van: reggel egy szájon át, egy hüvelyi, délben 2 szájon át, este egy szájon át, egy hüvelyi. Az első alkalommal nekem is 3x1 volt, most már nagyon megnyomták, remélem, hatékony lesz.
én is nagyon drukkolok!
Köszönöm,remélem a következő sikeres lesz🤗🍀
Az orvostól várnám a segítséget,hogy miket próbáljunk ki,mit kellene másként vagy ha van valami kérdésem,javaslatom nem igazán nyitott,habár sok baba köszönhető neki mégsem érzem úgy,hogy szívből szeretne segíteni.
Mióta államiba ment át tudok hasonlítani a kettőnk orvos-páciens kapcsolatára.Hát gondolom nem vagyok egyedül ebben az érzésben.
Mindég 10 feletti petesejt leszívàsom lett ebből max 2 maradt meg 5 napra.De,hogy miért nem tapad meg...
Amikor barnázok akkor nem mondta,hogy növeljem a progit vagy magnéziumot szedjek...
Csakhogy sajnálja ez van
Annyit szerettem volna még írni hogy én is 3x2 Estrofemet szedek. Kezdésnél a próbaidő alatt 3x1 kezdtem, de 4mm lett a méhnyálkahártyám ezért emelték fel....
Drukkolok neked🙂
Szép napot,
Sziamia,
Ezt találtam
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
🙂🙂🙂🥰 Nagyon boldog babavárást kívánok!❤
Gratulálok!
Nagyon nehéz a két uh közötti idő, teljesen megértelek. Én úgy próbálom/próbáltam áthidalni, hogy hetente 2-3-szor jártam laborba, hogy lássam, hogy a hcg és a progi jól áll-e. Aztán beszereztem egy AngelSounds-ot, és szinte minden nap meghallgatom a szívhangot. Az tud csak megnyugtatni, ha hallom. Isteni érzés a Párommal együtt meghallgatni.
5 naposat, elvieg hetfon
Holnap reggel kell.kezdenem.a progeszteront
Talan most abbaradt a verzes..de meg feszit..
Szia Matild!
Nagyon drukkolok Neked! Bízz a sikerben. Bíztasd a Babókádat, hogy kapaszkodjon nagyon, beszélj hozzá sokat.
Nekem nagyon fura a 2-2-2 estro, soknak tűnik. A progi protokol szerint nekem is ennyi volt, de én keveseltem, ezért én növeltem az adagot. Prolutexet is szúrtam már a beülti másnapján. Akkor mérettem is. Utána 3-4 naponta mérettem. Tiszta lyuk a vénám, de én így voltam nyugodt, hogy időben tudok reagálni, ha leesik.
Én a Velfemet is jónak tartom.