Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Kedves Lanyok! A szakertelmetekre lenne szuksegem Progi szint kapcsan.
FET+2-on vagyok, es a progi szintem ma reggel 111.40 nmol lett. A Cyclogest-et reggel 5-kor tettem fel, a vervetel 7:15-kor tortent. Bevallom, a protokollt (2x1 Cyclogest es 1 Prolutex delutan) kiegeszitettem kezdettol plusz 200 mg Progeszteron Exeltis-szel delben szajon at, mert ugy gondolom, hogy a majusi sikertelensegem oka a nem kelloen magas progi szint (is!) volt (FET: 32,07, FET+3: 46,66, FET+7: 51.34 nmol).
Ti mit gondoltok errol a szintrol? Azt fontos meg megjegyeznem, hogy a beulti elotti nap 84.79 nmol, a beulti napjan pedig 75.27 nmol volt ez a szint.
Szerintetek hagyjam el a deles Exeltis-t?
Koszonom elore is a tanacsotokat! ❤️🙏🏻
Sziasztok!
Ma kaptam az emailt a Reprogenessistől, hogy találtak megfelelő donort (minden olyat amit kértünk)
12.01 a petesejt leszívása.
Írnátok nekem bevált szállásokat?
Hmm nem értem🙈
Cukrot meg inzulint a synlabnál nézettél?
Drága OrsiAnett!
Köszönöm szépen, megnéztem, alapból valóban vannak vasárnap, de 10.30-n az összevont ünnep miatt sajnos aznap nem.
Drukkolok Neked nagyon:-)!
Sziasztok!
Tbn volt 0-60-120perces cukor vizsgàlat,de a Synlabnàl pedig van az IR inzulin rezisztencia vizsgàlat.A tbs asszisztens mondta,hogy amit ők csináltak az nem állapítja meg,ha ir lennék.
Ti hol csináltatàlok és pontosan melyik csomagot kértètek.
Köszönöm
Kedves Lányok!
Egyelőre még csendes szemlélője vagyok ennek a fórumnak, de már rengeteg információval gazdagodtam, köszönet érte nektek! Mi még megpróbálkozunk az utolsó saját sejtes lehetőségünkkel.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy vasárnapi vérvételre hol van lehetőség, elsősorban Budapesten? Hiába bújom a netet, sajnos nem találtam semmit. Orvosom ragaszkodik a 6. ciklusnapi vérvételhez és 10.30-ra keresnék időpontot. Nem szeretnék emiatt egy hónapot csúszni:-(.
Köszönöm, ha tudtok segíteni!
Igen… Úgy megnőtt a cicim, hogy biztos voltam benne, hogy pozi lesz a teszt. De én is pofára estem.
5 napos embriónál már a 9. napon pozitív szokott lenni a teszt. De most semmi..Legutóbb elindult valami, a HCG 36 volt. A teszt halvány pozitív volt akkor is…4. beültetésem volt. Neked mennyit kellett várni a következőig?
Szia! Egy vérvételre érdemes lenne elmenni, ha tudsz, az biztosat mutat, nem úgy mint a teszt. Nekem eddig a tesztek beváltak. De nem vagyunk egyformák, kinek hogy választódik ki a vizeletben a hcg, nem lehet tudni.
Olvastam már hasonlóról, hogy csak 14.napon mutatta ki a teszt, de ritkán. 🤞🙏