Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Ha az lenne, nem lennének 2-2,5 év különbséggel Kistesók.
Sziasztok, megkaptam a bogyókámat, már most vicceskedik, nyom meg szúr meg feszít. Remélem , nem teszi majd ezt velem 9 hónapon át. 😆 1 fagyibabónk van egyelőre, a többiek sorsáról holnap döntenek. Azért nagyon megnyugtatna, ha lenne legalább még egy, aki felzárkózik. Volt valakinek olyan , hogy 5. napon 3. napi állapotban volt az embrió, de 6. napra mégis fagyasztható volt? Vagy felejtsem is el?
Szia!
Megkérdezhetem,hogy miért van szükségetek a PGD-re?
Úgy értem,mekkora,milyen jellegű a problémátok?
Nekünk is javasolták,bár nem sok reménnyel,a genetikai eredményünk után.Csak ezért kérdeztem.
Nyugtasstok meg, hogy nyolcadik napon mar nem halálos, ha felemeltem egy másfél eves babát párszor!
Nem tudtam ellenállni.
Szia Wester!
En a Reprogenesisbe járok, egy hete volt a második beultetesunk.
Majd ha sikerrel járok, akkor fogom javasolni :)) de egyebkent is tudom ajánlani, mert szerintem nem rajtuk múlik es valóban nincs várólista. Egyszerűen a magyarok kozt népszerűbb a reprofit.
Magyarul nem beszélnek, de az áraik hasonlók es valóban gyorsak.
sziasztok!
Mi még csak gondolkodunk a donor petesejtes megoldáson, egyelőre 1 sikertelen lombikon vagyunk túl (42 éves vagyok) Brünóba járunk mi is, a pgd miatt- aztánmajd váltunk, ha nem jön össze a saját sejtes megoldás a donoros lehetőségre. Csajok, azt jól értem, hogy a Reprofit 2 jó minőségű sejtet garantál, de ha több lesz, mennek a fagyiba és akkor ha mázlink van, csak a FET-et kell kifizetni? Persze ha nincs mázli, akkor újabb 5 ezer eurós kör... A Reprogenezisről nincs infója vkinek? Ott van a Reprofit mellett és azt írják hogy nincs várólista. Köszönöm a segítségeteket! Mindenkinek sok sikert!
Sok sikert a beültihez! Pusziiii!
Majd írj, hogy mennyi fagyid lett!
Én diétáztam, fogytam 18 kilót, szedtem az inofolicot, és akkor csináltattam az IR vizsgálatot, és nem lett jó az eredmény. Szóval az Inofolic semmit sem segített. 🙁
Érdekes, ez az inofolic nem annyira a kedvence az endokrinologusoknak sem.
Engem is leállított Naszody doktor es a saját endokrinolgusom is.
Szupiiii nagyon szèpek 😊💜
Szép fiatal koromban a lányommal volt,de csak az utolsó hónapokban és nem sűrűn. Nem volt IR-em,nem is tudtam hogy attól is lehet.
Valami olyasmi hogy ne kavarjon be a folyamatokba, és az általuk összeállított protokolba, mert hogy nem igazoltan ismert a hatása.
Ha így akkor így. Én profi, hiteles orvosnak tartom.
Az Inofolicról amúgy miért állít le? Csak mert tavaly engem is leállított beültetés előtt...
😁 gratulálok a bogyokhoz!
Az inofolicot nekem se javasolta, csak a beülti előtt. Jó fej nagyon Bagócsi!
Ezek szép eredmények ! Lesz belőlük kistesó is :) Mikor utaztok? Holnap?
Sziasztok lányok, a 3. napon a bogyókáink így állnak: 1 10 sejtes, 2 8 sejtes, 1 6 sejtes és 1 5 sejtes. Örülünk! 😆
Sziasztok!
Van közöttetek olyan kismama akinek hőhullámai vannak?
Nekem enyhe IR-em is van, de nem kell ra gyógyszert szednem, diétával karbanrartom. Bagocsi doki még az Inofolicrol is leállított. Tudom hogy a hőhullám lehet az IR-től is.
Koszi
Szép hétvégét!
Ma a Te recepted szerint főzöm a húslevest :)
Áááá nem tesztelek....neeeem neeeem 😊 Majd ha itt az ideje 😀
Dehogyis, nem azért mondtam, ha jól esik pihenj sokat. Én napközben soha nem tudtam aludni,csak akkor, amikor beteg voltam!Na most többször is elkap a fáradtság, elálmosodom és aludni is tudok. Tehát ha úgy érzed jól esik feküdni, tedd azt , de ne felejtsd el a szervezetednek kell a vérkeringés, egy jó kis séta nem árt.
Èn nem csinálok tesztet,február 1-èn vèrvètel.
Ennis zenét hallgattam közben :)))
Lányok, ez lerágott csont, de ki mikor tesztel majd?
Ugyan már...tedd azt ami jól esik😊
Én is félig megfőztem(persze egyèbkènt se állok itt óràkig),és úgy èreztem kicsit le kell feküdnöm,úgy hogy most fekszek😊De mondjuk főzés közbe ment a zene még lötyögtem is egy kicsit😀
Kinek mi a jó,nem szabad ezt túl pörögni....minden este bort is iszok😀
Köszi Andi!!! :) Igen, hétfőn lesz a nagy nap. Lehet, hogy utána nem leszek annyira aktív itt a fórumon, előre is bocsánatot kérek érte!!! De a HCG teszt eredményéről mindenképpen be fogok számolni. Meg arról is, hány bogyókánk lesz. :)
Most főzök egy húslevest.
Recept: kérd meg a párod, hogy töltsön meg egy lábast vízzel es tegye a tuzhelyre...
:))
Megmondom őszintén,Én ma ,holnap legtöbbet ágyban leszek. A BAgócsi doktor úgy engedett haza,egy-két napot pihenjek :) De a napi min. fél óra séta a friss levegőn nem fog kimaradni.Tegnap ,mikor hazaértünk,én sétáltam egy nagyot,míg a férjem felcuccolt az első emeletre. De ha most őszinte vagyok,csatlakozom Rikrisztához,olyan jól esik most pihenni :) Igen Andi,tudom vannak b..kó dokik is,nem hagyják ki,hogy emlékeztessenek most minket a korunkra.Az én nődokim is totál pozitív.A háziorvosom,a gyógyszerész a patikában mindenki sok sikert kívánt ! Hogy mit gondolnak mások,mi a véleményük? Nem érdekel minket. Nem élhetjük úgy az életet,hogy mindig azt figyeljük,jaj,mit fognak mondani mások ! Mi hoztunk egy döntést,ennyi.Csupán csak tiszteletben kell tartani mindenkinek,ahogy mi is ezt tesszük viszont. Nem jól gondolom csajok ? A legfontosabb problémát mi szerencsére ki tudtuk legalább erre az időre zárni az életünkből......a stresszt ! Egy jó ideje úgy alakítottuk az életünket,hogy teljes nyugalomban tudjunk készülni a mostani,és a jövőbeli életünkre.
További ajánlott fórumok: