Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Én is azt hittem hogy majd nem tudok feküdni egész decemberben, és mégis ment 😊
Nekem is jól esett. Néha el sétáltam a boltba aprosagokert, vagy tettem egy kört a kiskutyával, vagy főztem valami gyorsat. Ennyi volt az össz mozgásom.
Ha jól esik nyugodtan fekudj, szerintem.
Ezek mekkora bunko beszólások jo eg..
Igaz nekem meg a dokim azt mondta, mire vagyok türelmetlen a 36 evenmel.
Hat arra, higy lassan 38 leszek es baba azóta sincs...
Illetve hatha.
De akkor most nagyon rosszat okozok a sok fekvessel? :((( olyan jol esik a pihenés....
Tudod h úgyis elmúlik majd. Bár igen jár ez a korral is,èn puffadtam ha kellett ha nem. Most is felvagyok😯
Igazad van,nem minden doki érti...nekem azt mondta egyik mikor kiderült mi a problémám,hogy az alma is elfonnyad a fán és le esik....hát ba...d meg😯
A nődokim fiatal és irtó jó fej😉
Nagyon köszi!!!!
Képtelen vagyok feküdni,csak mikor megy az utro,pedig sűrűn àlmos vagyok tőle.
Elsétálok a boltba több turnusba hogy ne cipeljek nehezet😊 A stressz nekem is nehezen megy....azért motyogok állandóan😊
Rikriszta, Tinus, Napsugár, örülök hogy sikeresen megkaptátok a bogyócskákat. Mindenki vigyázzon rá, de azért a fekvést sem kell túlzásba vinni.Hajulás, guggolás, cipekedés felejtős.Stresszt próbáljátok meg kizárni, nekem az ment a legnehezebben! 😂
BSara drukkolok, hogy mind szépen fejlődjenek! Hétfőn lesz a beülti, ugye?
Na en most olyan sokat pihenek, hogy kezdek megijedni, higy ez mar sok.
Szinte egész nap az agyban vagyok, enni kelek csak fel, meg ma bepakoltam a mosógépet.
Nagyon elronthattak ezzel? Hétfőn volt a beültetés es en meg ki se mentem a lakásból. ( második emelet, de négynek számít,'olyan magas..)
Szia Lisie,
Nagyon köszi! Ma hívtam az embyo-linet, 8 petesejtből 5 termékenyült meg. Szombaton lehet majd megint érdeklődni, hogyan fejlődnek. Remélem nagyon kis ügyesek lesznek a bogyókák.
💜💜💜💜💜💜💜
Isteniiiii....micsoda boldogság 😀😀😀puszi
Szia!
Ez nagyon jó hír!Szívem minden szeretetével kívánom,hogy 9 hónap múlva a karodba vehesd a kisbabádat!Nagyon drukkolok!
Vigyázunk persze😊
Ma főztem,bepakoltam a szárítógépbe a ruhákat...teszek-veszek. Később még egy séta😊 Az elsőt szinte végig feküdtem ezt most nem....mondjuk kimondottan rám is szóltak hogy nem kell feküdni. Mindenesetre ami jól esik azt teszem😊
Pénteken voltam UH-n, 8 hetes vagyok a doki szerint. Bogyó 156mm volt és gyönyörűen lehetett látni a szívverését.
Párom el is érzékenyült picit, neki első baba 😁
Amúgy jól vagyok, teljesen tünetmentes, nincs hányás, rosszullét, van étvagyam és a cicik is növekedésnek indultak 😁
Sziasztok!Köszönöm a drukkokat,a kis Drágám már velem van!Minden jól ment,szerencsére Bagócsi Doktor is meggyógyult,ő végezte a beültetést.Egy babócát kaptam,kettőt meg biztosan fagyasztani tudnak!Persze lehet még felzárkózó,de azt meglátjuk!Volt egy kis konzultáció is,aminek az lett a vége,hogy szúrnom kell magam a terhesség végéig!Az eredményeim miatt sajnos marad az injekció,tabletta szóba se jöhet.De nem számítana csak komplikáció mentes maradjak.Így majd egy órát tartott az egész.Most már csak a pihenés marad,holnap pedig utazunk haza.
BSÁráékkal jót beszélgettünk tegnap este,és még ma is találkoztunk velük a klinikán.Jó utat és sok sikert kívántunk,most nekik megy a drukk!
Vigyázunk :)
En gyakorlatilag egész nap fekszem, alszom, enni kelek fel párszor, nulla házimunka.
Rikriszta és Tinus! Vigyázzatok a bogyókákra nagyon!
Sára és Napsugár sok sikert és szép embrikéket mára!!!
Nagy ölelés!
😘😘😘
Csajok!
Mindenkinek megy a nagy drukk!
Kööösziiii 😀 Itthon vagyunk minden flottul ment. Iszonyat jó hangulat és jó légkör volt😀 Embrikéink szépek méhnyálkahártya szép volt doki szerint (14mm).Mindenki mindent megtett mostmàr jön ami jön. Egy fincsi kis vörösborral zárom a mai napot😊
Pusziiii
Lesz itt baby boom hamarosan! 😄
Mindenkinek nagyon szorítok, BSara78, Napsugar, TinusK!
Rikriszta pihenj sokat!
Szép napot mindenkinek!
Szia Sára!
Már várunk titeket.Írtad a fórumba reggel indultok,úgy időzítsetek,hogy 14h előtt ne nagyon érjetek korábban,mert nekünk is várni kellett.Nem tudom írtam-e azt,mi a 3-as szobában vagyunk.De 13h-ra a klinikán kell lennünk,a vizsgálat után leszünk a szobánkban.Sok mindent itt nem igen tudtok venni,csak ha bementek villamossal a központ felé.Így ha van lehetőségetek otthonról hozzatok italokat vagy egy hűtőtáskát.Nálunk van hűtő,de ősszel nem volt a mi szobánkban.Akartunk ma menüzni 14h-kor az orrunk előtt bezártak,de a városban rengeteg lehetőség van étkezésre,vagy a sörök nagyon olcsók.
Jó utat kívánunk.Sziasztok!