Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nekem most kötelező pihi van a vetélés miatt és néhány vizsgálat is vár rám. Ha minden jól megy, talán 3 hónap múlva visszamegyünk a fagyibabákért.
Hányadik napon vagy?
Szia!
Igen, sikerült :)!
Ti hogyan tovább?
Szia Adelus!
Sikerült úgy összehoznod a dolgot, hogy tudjatok kezdeni ebben a ciklusban?
Drukk!
Üdv
G4by drukk a beültihez, szorítok, hogy a fagyibabókért már tesó miatt kelljen visszamennetek! tök jó, hogy 6-ból öt embriótok lett, úgy látszik, tényleg a minőségre mennek!
Otthon maradsz majd beülti után vagy meddig pihengetsz?
Aszta!
Nagyon jó hírek és az főleg h nem izgulod túl.
Csodálatos!
Akkor emailben értesítenek h hogy fejlődnek? Én is RG-be megyek majd.
Aug.10.-én a mintavételi napra.
Már akartam is írni Nektek, hogy 8 leszívott tüszőből 6 petesejt lett, ami mind megtermékenyült, de másnapra 5 jó kinézetű embrió lett. Ma is írtak, hogy 5 embrió van es 4 cellásak. Gondolom ez normal igaz?
Hétfőn 11:30-ra kell mennem a transzferre. Izgulok is meg nem is... szerintem azért tudok nyugodt maradni, mert a szervezetem így védekezik az esetleges kudarc ellen, nem merem beleélni magam. De közben meg ott lesz meg a többi embrió fagyasztva, tehát tudunk még próbálkozni.
Ez most egy másik kérdésre menne, de mar nem tudom ki kérdezte, úgyhogy írom ide, úgyis mindenki olvas mindent: nálunk a RG-Ben elküldtek a pritokollt is mar es nem fizettünk semmit akkor még, csak nekünk megadták hogy június 30-ig utalni kellett a teljes összeget. 4750 Euró lett, mert a férj vervetele 100 es egy pluszt kertünk, az embryoglue-t, ami 150 volt. A fogyasztást gondolom majd hétfőn fizetjük.
Hogy vagy?
Izgultok? Tudjátok követni hogy fejlődik a lombikban a petesejt?
Már csak néhány nap van kitartás!
Minden rendben lesz!
Nagyon szorítok érted!👍🏻
Khm, nem is akarunk visszafordulni :)! Meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz!
Én nagyon szorítok :)!
elfogadtam a szept 6-ot a RP-nál, így ha visszaírnak, utalom a pénzt. (a RG még mindig nem válaszolt, így őket már hagyom)
köszi lányok, hogy segítettetek dönteni, néha olyan nehéz a bizonytalanság.
Voltam ma a nőgyógyászomnál.
Ma vagyok a ciklus 8. napján. Méhnyálkahártya 8,8 mm, domináns tüsző 13 mm.
Azt mondta ez a doki, hogy várjunk a beültetéssel, mivel méhtükrözésem volt, és kivettek polipot, és hogy a műtét után meg kell gyógyulnom.
De azóta megjött és el is múlt a mensim.
Ès azt hallottam és olvastam, hogy méhtükrözés után jó a transzfer.
És nem tudom, hogy legyen e transzfer vagy várjunk.
És nem tudom elérni Bagócsit. Írtam neki, szabin volt, írtam neki megint, erre nem válaszol. Írtam a kapcsolattartómnak ő is szabin van. És a jövő hét végén lenne a transzfer.....
És megint egy rakás vendéget kell eltolnom. De folyton ez van, mert sosem lehet hajszálpontosan kiszámolni a napot.
.......🤦🤷❓❓❓
Szia Luca!
Ma azt mondta nekem a nőgyógyászom, hogy az egy dolog, ha van érett tüsző, de a petesejt nem egészséges. Azért nem jön össze pl spontán a baba. Én sem reszkíroznék meg még egy dawnkóros babát. Az nagyon rossz lenne neked is lelkileg!🤗
Nagyon jo kerdes, ezt en se tudtam! Tehat nem kell a sajat nodokihoz menni h a magyar megfelelot irja fel majd. (Eddig azt hittem)
Koszi
Drága Fulcsi!
Nem kérdeztél hülyeséget! Engem is itt okosítottak ki a többiek. Simán kiváltható a cseh recept, csak nincs rá támogatás.
Sok sikert!
kezdenénk, pláne mert szept 6-ra írták az időpontot és kérdezik most, hogy elfogadjuk-e..(ehhez viszont mielőbb kezdenünk kellene, hogy az összehangolás meglegyen gondolom)
4év próbálkozás után jött volna kistesó,(amh 0,14) tavaly februárban teszteltem pozitívat, de az amnion beigazolódott h downos a baba, májusban elbúcsúztunk tőle. Azóta voltak clostys hónapok, majd idén két sikertelen stimu: márc:1tüsző, de hibás.
június: 1tüsző, megtermékenyült, de fragmentálódott (az embriológus azt mondta, ilyenkor ez psejt rossz minősége miatt szokott lenni)
az amh 0,15 most
ha most belevágnánk, azonnal kéne a gyógyszer, így még ha együtt is lennénk ovukor, ha elkezdem a fog.gátlót, akkor már egyből kiesett ez az utolsó hónap
tudom, kicsi az esély, hogy összejöhessen, pláne ha max dózisú stimura se sikerült, de tavaly mégis..bár akkor is kromoszómahiba jött ki.