Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én tavaly januárban szültem Dr.Kovács Rékánál és 100%-ig meg voltam/vagyok vele elégedve.
Sziasztok!
Én tavaly januárban szültem Dr.Kovács Rékánál és 100%-ig meg voltam/vagyok vele elégedve.
Igen egy nagyon közeli ismerősömnek a felesége szült nála kb 7-8 éve .Sajnos olyan hibát követett el amitől a gyerek örök életére beteg marad.
Ennak nyoma van biróság kártérités szinten.
Szia! Van valami negatív tapasztalatod?
Amúgy tudod, hogy BP-n hol van magánrendelée? Egy másik fórumon azt írták, hogy Gödöllőn van tuti, és valahol BP-n.
Üdv.:
Viki
Szia!
Én új vagyok itt, és én is a Szentágotaihoz szeretnék bejelentkezni privát rendelésre. Magvan a száma, ill. hogy hol rendel?
Köszönöm!
Viki
Szia!
Hát nem tudom, így első megynyilvánulásra nagyon s..ggfej volt. Lehet azért mert én voltam aznap az utolsó. De ez még nem indok. Várkonyi doki sokkal kedvesebb volt velünk, és még el is magyarázta, hogy mit csinál.
Szia!
Nem tudom, mi történt, én egyszer találkoztam vele egy UH vizsgálaton (kb. tavaly ilyentájt), teljesen normális és kedves volt.
Sziaszto!
Egy jótanács: kerüljétek el ha lehet Dr. Surányit nagyon bunkó volt velem.
Igazából nem annyira sürgős, 1-2 héten belül azért jó lenne.
Nagyon köszi a segítséget:-)
Szia!
Én egyszer találkoztam vele a szülésem előtt, kedves, szimpatikus, hozzáértő doki. Fogadott orvosom nem volt a szülésre, de velem mindegyik normális volt, márpedig a szülőszobán "összefutottam" egy párral:)
Sziasztok!
Tud valaki infót, hogy Dr. Szentágotai hol rendel? Esetleg telefonszám?
Köszi, sokat segítenétek vele
Sziasztok!
Én is a kistarcsai kórházhoz tartozok. Dr. Kovács Réka a dokim. Nektek mi a véleményetek róla. Én meg vagyok vele elégedve.
Szia!
Megértem az idegességedet, nekem a szülés előtt kb. egy hónappal sikerült orvost találnom...
Amúgy ismerem Túri dokit. Háááát...amikor még hozzá "jártam" terhesgondozásra, szerintem nem figyelt oda kellőképpen a dolgokra, ezért is váltottam orvost.
Ha bármi kérdésed van a kórházzal, a szülőszobával v. bármivel kapcsolatban, kérdezz nyugodtan, hiszen elég sok időt (3 hetet) töltöttem bent, terhességi toxémia miatt.
Sziasztok!
Ismeri valaki Túri dokit? Egyelőre nem tudom hova tenni, csak valahogy furcsa, nem szimpatikus. Mivel már a 4. orvosnál tartok (mindig az orvos passzolt le), kicsit, sőt nagyon ideges vagyok. Még van 3 hónapom a szülésig, de idegileg nagyon kikészültem ettől a bizonytalan helyzettől.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
sziasztok.
hát sajna én még semmi jót nem hallottam az ottani szülésekről ismijeimtől akik ott szültek.-((((
Szia!Köszönöm,hogy válaszoltál!
Tegnap beszétem egy szülésznővel aki ott dolgozik és már tudom mire számíthatok nemsokára! :)
Szia!
Én május elején szültem (császárral) A Flór Ferencben, Dr. Orbán Lászlónál, akit még régebbről a Rókus Kórházból ismertem (ott bezárták a szülészetet), meg voltam vele elégedve. Őt az én orvosom ajánlotta, mert a kórházak körüli felfordulás miatt, az utolsó hónap végén derült ki, hogy most hová is megyek és kihez. A kórházról nagyon sok rosszat hallottam és igencsak körülnéztem ott, még szülés előtt.
Tapasztalataim viszont jók! Babát csak ablakban mutogatnak, látogatókat kinn kell fogadni (nincs átjáróház, ami nagyon jó!), velem legalábbis mindenki normális volt, bár én is együttműködő voltam, igaz sok kérdésem nem volt harmadik baba lévén.
Pelenkázáshoz adnak eszközöket, de azért nem árt, ha viszel, bár e reklámtermékeket amiket adnak, fel tudod használni.
Amíg nincs tej "limonádét" (nem szó szerint!) kapnak a babák, a szobákban is van.
Takarót, ruhát adnak, csak hazavitelre kell hoznod.
Az épület egy kicsit huzatos, ezértegy sapi elkél!
Büfé fent nincs, gondolom tudod.
Egy bajom volt csak a kórházzal, hogy császármetszásnél, amíg kiemelik a babát, nem lehet bent kísérő. Ezt az egyet hiányoltam!
Szerintem nem rossz hely, 4-5 napig ki lehet bírni.
:)))))
Igazad van!
Köszönöm! Örülök, hogy Hozzád fordulhatok a kérdéseimmel (lehet, hogy lesz még pár...)
Én alapból nehezen viselem a kórházi légkört, de tudom, hogy azt a pár napot fél lábbal is ki lehet bírni, főleg Érte!:)
Bármi felmerül benned nyugodtan kérdezz, nagyon szívesen válaszolok, ha tudok:)
Ne aggódj, hamar elrepül ez a pár hónap és majd magad sem hiszed amikor a karodba tartod életed értelmét: egy sírós, hasgörcsös, nyakig kakis, kissé összehányt, de ezekkel együtt a világ legcsodálatosabb kisbabáját:D
További ajánlott fórumok:
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Miskolc Megyei Kórház Szülészete
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Győr Petz Aladár Megyei Kórház Szülészeti osztályáról vélemények, gondolatok
- Miskolc megyei kórház szülészetén Dr Nagy Gábort ismeri e valaki? Tapasztalatok?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!