Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok! fórum

Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok! (beszélgetős fórum)


17. kiskukk (válaszként erre: 14. - Icikepicike2)
2012. márc. 15. 10:14

szia megkérdezhetem hogy mikor érkezik a pici? :)

nálunk július 10. elméletileg de mi 15öt számoltunk

16. icikepicike2 (válaszként erre: 15. - Zita-anyus)
2012. febr. 1. 10:20
Igen ahogy olvastam a soraid olyan volt, mintha két külön helyről és személyzetről irnánk. Sajnálom, hogy neked ilyen rossz tapasztalataid voltak, főleg, hogy igazából nagy szükség van a csecsemősök segítségére ebben az időszakban. De én bizakodom, hogy idén is pozitív tapasztalatokkal távozom majd a kórházból. :)
15. zita-anyus (válaszként erre: 14. - Icikepicike2)
2012. jan. 31. 20:25

Akkor neked biztos más csecsemúsök jutottak mint nekem.Nekem nem hogy hozztak volna tápszert,hanem még nekem kellett rájuk szólni,hogy 3 napja nem eszik a gyerekem,nem e kéne valamit adni neki.


De Surányi doki tényleg egy angyal,imádom!

2012. jan. 31. 09:08
Én itt szültem 16 hónapja. Fogadott dokim volt (Dr. Surányi), barátnőm is itt szült az ő dokija is jó fej volt (Szabó doki). Negatívumot nem tudok mondani. A csecsemősök nagyok kedvesek, segítőkészek voltak. Akartunk pénzt adni nekik távozáskor és nem fogadták el. Éjjel ha hallották, hogy sír a babám, már jöttek és hoztak tápszert, hogy ne nekem kelljen a császár után átsétálnom hozzájuk. Szülés után többször mentem vissza hozzájuk, segítettek a szoptatásban, fejés megtanulásában zokszó nélkül. A dokim egy angyal, most is hozzájárok a magánrendelőjében. A nyáron születik a kistesó, természetesen ugyanott, ugyanannál a dokinál.
2012. jan. 30. 15:57

Sziasztok!


Ha csak meglátom a Flór Ferenc Kórházat kiráz a hideg. 2003-ban ott vesztettem el a kisbabámat amiatt, hogy egy 1.500 Ft-os kenetszűrést nem csináltak meg, és így streptococcus fertőzést kapott a szülés (természetes úton) alatt. Ezt a fertőzést valószínűleg a nagyobbik gyerekem szülésekor ott kaptam meg előzőleg.

A szülés után 3 napig nem engedtek hazamenni (mikor már egy másik gyerekkórházban meghalt a kisfiam), teljesen egyedül szenvedtem végig teljesen kiborulva. Az indok az volt, hogy én is veszélyben vagyok. A három nap alatt rám se nyitottak, csak a vezető orvosok jöttek kimagyarázni magukat, nehogy bepereljem a kórházat.


Az orvosomhoz már 10 éve jártam, nagyon sok pénzt fizettem neki akkor és előzőleg is.

12. Dina68 (válaszként erre: 6. - Zita-anyus)
2012. jan. 29. 15:00

Én a közelben lakom,de szülni nem ott szültem, ügyeletre jártam oda UH nézegetőbe,elég aggódos voltam,akármi indokot kitaláltam és mindig megnéztek,rendesek voltak.

Dr.Surányihoz sokat jártam,róla csak szuperlativuszok.Nekem ez a kórház nem tetszett.Fogadott dokinál az Uzsokit választottam .

2012. jan. 24. 10:05
Én már 2,5 éve szültem ott császárral. Nekem nem volt fogadott dokim, sem szülésznőm! Mégis máximálisan elláttak, és törődtek velem. Tiszteletben tartották minden kívánságomat, főleg hogy simán szeretnék szülni. Vajjúdásom alatt (23 óra) 3 doktort, és 3 szülésznőt "fogyasztottam" el. A végén A doktornő K. Réka szinte könyörgött, hogy had műtsön meg, mert látta rajtam, hogy fáradt vagyok, és a baba nem jön lejjebb. A műtét alatt az aneszteziológus fogta a kezem, mindent mondtak mikor mit csinálnak, és a Dr.nő is vigasztalt, mivel zokogtam. Másnap bejött, megnézett, érdeklődött. A csecsemősök között van aki kicsit mogorva, de ő is segítőkész, nagyon jó szakemberek! (szakmabeliként mondom!) 9 napot voltam bent, de én csak jót tudok mondani. A családban szinte mindenki ott szült, de Rosszat Senkitől nem hallottam, még a barátoktól sem. Az I. számú Nőinél 100x jobb! Ezt is tapasztalatból tudom!
2012. jan. 23. 17:37
A szülészet valóban szuper, de a nőgyógyászati osztálya hagy maga után kívánni valót. A nővérkék aranyosak, de a higiénia, tisztaság és némelyik ügyeletes orvos...szóval nem szeretnék mégegyszer oda kerülni!!!
9. zita-anyus (válaszként erre: 7. - Kacsa118)
2012. jan. 22. 20:39
Nem csak miattuk,de ez is az egyik fő szempont.Engem lelkileg teljesen tönkre tett az a 4 nap amit bent voltunk.
2012. jan. 22. 09:00
Hát én igazából nem a kedves emberek miatt választottam 5percre lakom tőle és abban a 3-4 napban míg benn leszünk teljesen mindegy valahogy túl fogjuk élni kedvesség nélkül is.Nekem az a fontos h a szülésnél minden rendben legyen és mindenki csinálja a feladatát :)
7. kacsa118 (válaszként erre: 6. - Zita-anyus)
2012. jan. 22. 03:22

Ha a csecsemősök miatt választasz másik kórházat, akkor el kell keserítselek! Kb. minden kórházban rájuk van a legtöbb panasz!

Én a jánosban fogok szülni hamarosan, de onnan pont ugyanezt a visszajelzést kaptam... :(

2012. jan. 21. 20:21

Szia!

Én egy éve szültem ott.A szülőszoba nagyon modern,szülésznők kedvesek,ápolókkal sincs gond,de a csecsemősnővérek olyan de olyan bunkók,hogy arra nincsenek szavak!(na jó van 1-2 rendes,de a többség modora nagyon sok kívánni valót hagy maga után)

Ha bűármi kérdésed van írj nyugodtan.

Ha lesz kistesó őt már nem a Flórban fogom megszülni,ezek miatt.De a doki bácsit nagyon-nagyon szerettük!(dr Surányi)

5. korteforma (válaszként erre: 1. - Kiskukk)
2012. jan. 19. 19:28

Sógornőm ott szült és pont ennél a dokinál. A nővérek normálisak voltak, a dokinak érdemes pénzt adni, hogy úgy álljon hozzá.

Minden rendben volt egyébként a szülésnél.


Ha javasolhatom, azért állj pozitívan hozzá, mert ha rettegéssel indulsz neki, az nem jó....


Sógornőm is csodálatosan szép kislányt szült :)

2012. jan. 19. 19:06
Sziasztok! A szülészet nagyon szép és modern, a koraszülött osztálya szuper, felkészültek,kedvesek az ott dolgozók, de a fiamat gyakorlatilag egyedül szültem meg. Félig kint volt a feje, mire észbe kaptak hogy szülök,mert csak 30 hetes voltam.
2012. jan. 19. 12:42
Én is csak rosszat hallottam,sajnos...
2012. jan. 19. 12:36

Szia!

Nekem egy barátnőm szült ott... Csak rosszat tudott mondani róla. A szülést majdnem a férje vezette le...

Nem riogatni akarlak, és én is csak hallottam, csak gondoltam jó, ha tudod...

2012. jan. 19. 12:34

Sziasztok!


2012 Július 10re vagyok kiírva és a következő vizsgálatom az AFP lesz.

Dr. Wamala a dokim.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook