Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla? (beszélgetés)
Szabianyu!
Tényleg,te alapítványi szobába fogsz menni?
Lehet h már volt róla szó...de nagyon lyukas az agyam :D
Szia!
Én júni 1-jén hoztam a világra a kis Tökmagomat,tehát friss infóim vannak :)
Igeeen,babónak popsitörlő és pelenka,és a fertőtlenítős hintőport is megvetették velem a köldökcsonk ápolására...
Ruhát adnak neki minden nap tisztát fürcsi után,de ha esetleg bármi történik akkor adnak tisztát ha mész kérni!!!
Apuka ott lehet végig,a vajúdástól kezdve a totál végéig,amíg a szobádba nem mész vissza!Férjem ott ült velem amikor varrtak össze,ő segített lezuhizni,felöltözni utána stb...
Zsilipruha tényleg kell,de csak a nadrág és a felső,és vigyen egy saját papucsot!Más nem kell.ÉS nem kötelező az automatából megvenni,megveheted a gyógyszertárban is,ott olcsóbb!
Babó ott van veled a kezdetektől,ha minden rendben megy.Nekem Dórimat elvitték inkubátorozni egy 3órácskára mert elfáradt ő is a végére,úgyh én csak később taliztam vele. (szülés után megkaptam azért pár percre!!!!!)
És utána non-stop ott van veled,csak fürdeni viszik el őket,ami köbö 5 perc.Persze ha zuhizni szeretnél vagy ilyesmi,nyugodtan be tudod vinni a csecsemősökhöz megőrzésre!
Alapítványi szobán gondolkozol?
Szia!
Annyi változás volt a kórházban hogy én is csak hírből tudok sok mindent ,Papaver ha kicsit kipiheni magát biztos mesél a benti helyzetről.Én szeptemberre várom a 3. babám.Amikor a lányom született nem kellett ruhát vinni ,most a védőnő rám szólt hogy tegyek neki,de papaver és pumukli mondták hogy nem kell .Tehát én csak akkor tudok segíteni ha kibújt a csajszim.A ruha jó bármelyik csak legyen!!
Sziasztok!
Októberben fogom megszülni második babámat a Flórba és mivel nem biztos, hogy lesz már esélyem eljutni szülésfelkészítőre és csak uh-ra járok oda, így ha nem bánjátok érdeklődnék pár dologról :)
Babának mit kell vinni (gondolom a szokásos popsitörlő, pelenka az alap)? Tényleg adnak ott kórházi ruhát neki vagy sajátban is lehet? Apa a vajúdóba is ott lehet vagy csak a szülőszobán? Olvastam, hogy kell külön ruha neki akkor a gyógyszertári is jó vagy csak az ottani automatás? Babóca ugye szülés utántól ott lehet velem vagy csak jóval később? Köszönöm a válaszokat előre is :)
De szupi! :)
Szokjátok csak egymást :) Majd ha tudsz tegyél fel egy fotót a Csöppről :D
Sziasztok!
Ma hazaengedtek, hurrá!!! Itthon vagyunk a Picurral, szokjuk az új kőrnyezetet:)
Sajnálom h császár lett a vége...de ettől függetlenül GRATULÁLOK!!!Szép paraméterek :)
Pihengess amennyit csak tudsz!
Hála istennek egyre jobban :)) doki megnyugtatott ma töltöttem be a 35 hetet,innen már nagy baj nem lehet!
Papaver kitartás!!!megkaptad már GYÓGYSZERT?
Legalább pihiztél!!!
ÉÉÉÉsssss most már tuti nincs sok hátra!!!A doki meg fogja oldani tuti h legkésőbb holnap már babázhass..bízzunk benne!
Kitartás!
Szabianyu!Te hogy vagy?
Én nagyon remélem h reggelre meglesz az a kis csöppség!!!
Kitartás!Pihenj sokat ha tudsz!
Jajj istenkém!!!
Remélem nem lesz ugyanúgy mint nekem!!!
Nagyon drukkolok!!!Kitartás!!!!!!!!
Hello Lányok, nálam még mindig semmi, úgyhogy fél óra múlva indulunk a kórházba.
Gondolom még papirügyek stb, aztán délután meginditják.
Szoritsatok!
Kitartást holnapra ha este nem történne addig még semmi!
Nagyon drukkolok!Ügyes leszel!
Gyorsat és könnyűt!
És nagyon várjuk majd h jelentkezz!
A délelőtt mélyponton voltam, de aztán összeszedtem magam, és elmentünk elintézni ezt-azt.
Szerintem, és megérzésem is, hogy már nem történik semmi spontán holnapig, úgyhogy már beletörődtem, hogy lesz ahogy lesz. Azért abban bizom, hogy holnap szülünk is, nem csak befektetnek és 2 napig még várunk a csodára.
Téged miért riogatnak, hogy korábban jön? Nagy már a baby, vagy megrövidült a méhnyak?
További ajánlott fórumok:
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Miskolc Megyei Kórház Szülészete
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Győr Petz Aladár Megyei Kórház Szülészeti osztályáról vélemények, gondolatok
- Miskolc megyei kórház szülészetén Dr Nagy Gábort ismeri e valaki? Tapasztalatok?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!