Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla? (beszélgetés)
De jó, gratula!
Nekem a hátam fáj, de ettől függetlenül jól vagyok, ténykedek itthon.
Ti most pontosan hanyadik héten is vagytok?
Nálunk az aug-i baba klubban is lassan megszületnek a Picik:)
képzeld meg van az első baba a klubban a 3.-as ikrek után :) 36+5 hétre született
Te jól vagy? Nálunk nagy volt az éjjel a mocorgás.
Köszi:)
Én is azt mondtam, hogy milyen kis okos, nem akar a tumultusban születni, hogy anyáék a szülőszoba előtt várakozzanak, vagy hogy ne lehessen nyugodtan megszületni, mert már nyakunkon a váltás:)
Legalább most már tudom, max. 1 hét, és kezemben a kisfiunk:)
Megjöttem nst-ről. Ismét aktiv volt a baby, majd lerúgta a tappancsot.
A doki már csak vigyorgott, mikor meglátott, hogy még mindig egyben. . .pedig most éjszaka is tumultus volt a szülőszobán a hidegfront hatására.
Megvizsgált, a külső méhszáj 1 ujjnyira tág "már", persze mondta, hogy valami már megindult, de hát ez még nudli. Egy nap is sokat változhat, ezzel vigasztalt. . .
A baby már 3400 gr körül van, amúgy minden rendben, szépen kihordott terhesség.
Megy a mobilklima, itt a lakásban egész jó az idő. Minimálisat tartózkodtam kint a melegben, úgyhogy birom!
Neked kitartást!
Nem bánnám, ha a hidegfront hatna a pocaklakómra, és kicsalogatná:)
Nem félek tőle ,majd szépen összeszokunk :) hogy bírod a mai napot? nekem végem van
Holnap hidegfront várható hátha kicsalogatja a picurkád :))
:) és akkor mi lesz Nálatok a Picuri megszületése után???!!!:)
Le a kalappal előtted!
Hello!
Semmilyen fájásom nincs, a hasam szokott bekeményedni, de nagyon, este is az egész olyan volt, mint a kő.
Nekem a kéz és lábfejeim vizesek, már ébredéskor!
A nagy meleget, ami ma és leginkább hétfőn lesz, már most úúútálom!
Amúgy jól vagyok, szerencsére aludni is tudtam.
Te tudsz aludni ebben a nagy melegben?
Sziasztok!
Hétfőn ne szülj majd 40 fok lesz.bár úgy emlékszem hűvös van a szülőszobán ,de amíg elérsz addig ....
Ma kicsivel jobb a vizesedés ,mintha kevesebb lenne .Te hogy vagy?? Jóslók vannak?
:) Igyekszem!
Bár tényleg nem panaszkodhatok, nem érzem magam rosszul, de itt a végén tényéleg szeretne már túllenni a szülésen az ember!
Őszintén, már szeretnék a pocaktól is megszabadulni:) Újabban minden leesik, kiesik a kezemből, és lehajolni érte már csak szitkok közt megy:) Guggolással sem jobb.
Tegnap délután aludtam egy órácskát, és jobban lettem.
Éjszaka többször ébredtem arra, hogy kisebb görcseim vannak, és a hasam kőkemény, de mindig vissza tudtam aludni.
Még nem szülünk:-(
Köszi az érdeklődést, eddig tök jól voltam, az előbb hirtelen elkapott a görcsölés, a hátfájás, és enyhe hányinger is. Még jó, hogy 20 perce beszéltük a férjemmel, hogy ahhoz képest, hogy jó 1 hetünk van hátra, egész jól birom.
Nem mozdulok ki a házból, rohadt meleg van odakint.
Tegnap sötétedésig kapáltam és gyomláltam a kertben, ma is ténykedtem idebent, de most hirtelen nem érzem magam jól, le kell pihennem.
hát egyre nehezebben bírom...a víz rajtam is megmaradt de nekem már az elejétől vannak vele gondok.heti 1 kg feljön és nem tudok mit csinálni csak szuszogni.hát én bízom benne hogy bírjuk még egy darabig .Én 20kg nál járok de ennek fele minimum a víz......
ti mennyit híztatok?
Hát nem irigyellek most titeket egyáltalán....
De legyen vigasz h amint meglesznek a Minik a víz is eltűnik :)
Nekem a végére az arcom is totál el volt torzulva :S
Nem, az arcom nincs felpüffedve, de a kézfejeim is be vannak vizesedve, nem veszélyesen, de a gyűrűimet már levettem, mig tudtam, és ahogy mozgatom, érzem. Ez is reggelre durrant be jobban!
Állitólag vasárnap-hétfőn 40 fok lesz megint! Neeee, én már a tudattól is készen vagyok! Szabianyu, te hogy birod ezt a hőséget?!?
Bár ez a normál, egészséges embereknek is megterhelő, nemhogy a betegeknek vagy a terheseknek, főleg, akik már a végjátékban tartanak..
Hát bízzunk benne h megindul kifelé! :D
Végre megérkezett :D
Nekem azt mondta a doki, hogy a protokoll szerint 5 napnál tovább nem hagyják túlhordani, felhelyeznek tágitó zselét vagy gyógyszert. Remélem odáig nem jutunk el, és időben önállóan megindul.
Ma már a 2. reggel, hogy elefánt lábfejjel kelek. Eddig nem dagadtam, csak ha a nagy melegben egész nap talpon voltam, most meg több órás vizszintes után is vizes lábfejjel kelek.
Orvosát válogatja...az ő dokija nem hagy sok időt pluszban tovább hordani a babót.Nekem is 2 nap pluszt hagyott csak. :)
Egy barátnőm is most szült 2 hete köbö,nem volt orvosa,tovább hordta pár nappal,nem is ellenőrizte senki,azt csóri baba már vissza volt fogyva...
Sziasztok!
Bocsánat csak mostanában rossza a gépem.Örülök hogy minden rendben!ha mégis megindulna 12 .-e előtt írj hogy tudjunk neked drukkolni.de csak nem kell befeküdnöd!Egyébként miért kell? Mert itt volt olyan kismama akinek nem kellett pedig 1 héttel túl is hordta.
További ajánlott fórumok:
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Miskolc Megyei Kórház Szülészete
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Győr Petz Aladár Megyei Kórház Szülészeti osztályáról vélemények, gondolatok
- Miskolc megyei kórház szülészetén Dr Nagy Gábort ismeri e valaki? Tapasztalatok?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!