Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített? fórum

Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Pánikbetegség

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
1116. Sleek (válaszként erre: 1115. - Susuzsizsi)
2012. aug. 31. 11:14
Egyéni döntésed hogy mit teszel :) Remélem segít a gyógyszer elsőre és nem kell sok fajtával kísérletezni
1115. susuzsizsi (válaszként erre: 1114. - Sleek)
2012. aug. 31. 11:04

eldöntöttem, hogy megbízom benne ( mármint a dokiban), uh innentől kezdve csak az számit nekem, hogy rendbe jöjjek. ha ehhez valamit szednem kell, hát akkor szedem. szedtem már annyi gyógyszert más dolgokra, hogy nem ezekbe fog tönkre menni a májam ...

amúgy aki hezitál még, annyira nem kell félni ezektől a gyógyszerektől. már én is elhiszem, hogy segítenek, mert érzem.

1114. Sleek (válaszként erre: 1113. - Susuzsizsi)
2012. aug. 29. 22:14

Nyugodtan kérdezd meg mit adnak. Rám is furán szoktak nézni..

Bár a doki múltkor megijedt. A legtöbb érzéstelenítőtől elkezdek remegni

majd nem veszek levegőt. De ez nem tudatos. A doki is nézett majd mondta vegyen már levegőt.. Mondom miért talán nem veszek? élek még meg beszélek magával...

1113. susuzsizsi (válaszként erre: 1109. - Sleek)
2012. aug. 29. 19:42
fogalmam sincs mit kaptam, nem mondták meg ( nem egyedül voltam ... ) de az tuti, hogy jól nem vagyok... sőt, eddig pihenőben volt a pánikom, most ez a kombó szeritnem annyira nem jött be. de legalább alszom 4-5 órát egyhuzamban, az már nagy szó...fantasztikus évkezdés előtt állok... nagy reményeket fűzök hozzá...
1112. reniceee (válaszként erre: 1111. - Reniceee)
2012. aug. 29. 08:33
Vagy egy szemtől még nem derül ki?
1111. reniceee (válaszként erre: 1110. - Ured)
2012. aug. 29. 08:30
A fáradékonyság megvan, de csak ha ennyi nem vészes :DDD
1110. ured (válaszként erre: 1106. - Reniceee)
2012. aug. 28. 23:29
Legfőképp fáradékonyság az első időszakban . De ez egy idő után megszűnik.
1109. Sleek (válaszként erre: 1108. - Susuzsizsi)
2012. aug. 28. 22:37
Felénk seduxen szurit alkalmaznak elsősorban előszeretettel ..
2012. aug. 28. 22:30

halihó,

már egy ideje nem írtam be.

én is voltam dokinál, sikerült a pánik mellé még némi depressziós dolgot is begyűjtenem. ma kaptam vmi injekciót, meg egy hete szedek valdoxant. de hogy a mai cuccban mi volt, azt nem tudom...

amúgy a vitaminok szerintem is jók, én kalciumot-magn. iszom, és b-komplexet még, azt eszem, persze :)

persze. hogy mindenki gyógyszerellenes, én is, aztán tessék, nemhogy gyógyszer, még injekció is... önmagában nem lesz elég, én is kellek hozzá, hogy változtassak dolgokon...

1107. Sleek (válaszként erre: 1101. - LaffyTaffyy)
2012. aug. 28. 21:09

B vitamin complex ca-mg omega3 meg ilyenek

Ezek mind befolyásolják.

De ajánlom a komplett multivitamint mert sok vitamin felszívódását segíti a másik vitamin.

Vitaminból scitec mega daily one vagy scitec multi pro.Esetleg lenkei de az drága.

A többi reklámozott vitamint el kell felejteni feleslegesen pénzkidobás, drágák és szinte 0 vitamin tartalommal.

1106. reniceee (válaszként erre: 1105. - Ured)
2012. aug. 28. 08:35
S milyen mellékhatások lehetnek? Azon kivül hogy felerősítik a tüneteket..., aminek nagyon örülök.
1105. ured (válaszként erre: 1104. - Reniceee)
2012. aug. 27. 22:35

szia

általában 4-6 hét a gyógyszerek beépülési ideje. A Frontint kísérő-gyógyszernek adják, mert a gyógyszerek /antidepresszensok stb / az első hetekben felerőstik a rohamokat.

1104. reniceee
2012. aug. 27. 14:07

Valaki szedett Mirtazapin Oriont? Ezt kaptam a dokimtól, miután már belefáradtam az összes más gyógymódba.

Kipróbáltam a pszicoterápát, nyugtatóteákat(orbáncfő, citromfű), homeopáitát, gyógynövényeket, relaxálást, meditációt.

Így eldöntöttem hogy gyógyszer, pedig eddig ellene voltam....

Voltak mellékhatások, sokáig tartott hogy hasson? A mellékhatásokra kell a nyugtató? Én frontint kaptam.

1103. ured (válaszként erre: 1101. - LaffyTaffyy)
2012. aug. 26. 22:58

Szia!

Magne B6-ot probáltad már?

1102. proof88
2012. aug. 26. 18:48

Sziasztok!

Gyógyulóban lévő pánikbeteg vagyok. Voltam kivizsgáláson, szedtem gyógyszert, jártam pszichoterápiára, változtattam kicsit az életemen. Írtam erről egy pár oldalas cikket is, olvassátok el, ha érdekel:

[link]

2012. aug. 26. 12:59
Szeretnék még arra tanácsot kérni ha pánikrohamom van utánna az egész napomra rányomja a bélyeget ( fáradt vagyok..) mit tudnák ez ellen tenni? Egyik ismerősőm Calcimus-kot iszik meg és jobban van töle..Valami csodaszer???? üziket várok!
1100. ured (válaszként erre: 1092. - Luna93)
2012. aug. 20. 23:07

Szia!

Nálam frontfüggő is a pánik.

1099. ured (válaszként erre: 1084. - Mc99)
2012. aug. 20. 23:05

Szia!

Cipralexet kaptam, kísérő gyógyszerként Xanax, Frontin . Cpralexből 1,5 volt majd 1. Itt is gyorsan elhagytam a nyugtatókat. Kb 1-2 hónap után nem szedtem nyugtatót. Után a a Paroxatot kaptam napi 1 tablettát , most pedig A Floxetet kaptam. 2 hete kaptam ma már nem vettem be Frontin. Az orvos 3x 0, 5 írt fel , de az sok volt . Reggel este vettem be , de csak 0,25-öst , majd utána már csak este. Most is így volt. A gyógyszert 1,5-2 év után hagytam el, és 6 hónap múlva jött ki megint.

1098. Sleek (válaszként erre: 1097. - Luna93)
2012. aug. 20. 22:14

Ha eső lesz akkor megmondom előre. 3-4 órával az eső előtt .

Amint elkezd esni semmi bajom.

Nem olyan vészesen nyom ám csak érzem

Ez azóta van amióta előjött a pánik 3,5éve

1097. Luna93
2012. aug. 20. 21:40
De érdekes. Én az esőtől csak megkönnyebbülök, hogy végre jön egy kis felfrissülés (legalább is a nagy melegben).
1096. Sleek (válaszként erre: 1094. - Luna93)
2012. aug. 20. 21:11

Nálam is melegben van gond meg ha front váltózás. Ha jön az eső akkor meg szorít a mellkasom.

Illetve amióta pánikos vagyok ha van bnöm nem tudom elviselni hogy a feje mellkasomon van

1095. Luna93 (válaszként erre: 1093. - Sleek)
2012. aug. 20. 20:38
Sajnálom. :( Én amúgy nem értem, hogy nálam miért jött ki. Voltam már szerelmes máskor is, annak csúnyább vége lett... Akkor miért pont most? Tök nyugalmas életem volt mindig, semmi (nagyobb) problémám nem volt. Komolyan mondom nem értem, hogy MIÉRT?????? :((((
1094. Luna93
2012. aug. 20. 20:36
Az időjárás amúgy közre játszik nálatok? Nekem a nagy melegben felerősödnek a tünetek, és akkor elég gázosak az éjszakák.
1093. Sleek
2012. aug. 20. 20:30

Nálam mamám halála volt a fő ok.

3 hónappal a temetés után jött ki.

De többen mondták a sok meló miatt meg a volt csajom kirakott akkor anyám lelépett. Ezek voltak kb 2év alatt ..

Nálam is van vmi mert most szúr a pocim meg olyan para van megint mintha vakbél tünet.. Pedig tudom nem az. Közben húgom bejelentette hogy költözik vissza de úgy hogy 2 napot itt 2t a pasijánál. Anyám kirakta mert 2,5éve nem meló egy napot sem. Én is mondtam neki ingyen nem tartom el...

1092. Luna93
2012. aug. 20. 20:08
Másnál is voltak hullám völgyek? Pár napja megint úgy érzem, mintha kezdenék visszaesni (sráctól függetlenül), ok nélkül sírok, szorongok, és félek, de kb. meg nem tudnám magyarázni, hogy miért, pedig az utóbbi pár hétben nem nagyon volt ilyen. :S
1091. Luna93 (válaszként erre: 1089. - Susuzsizsi)
2012. aug. 20. 15:45

Pszichológusom szerint az ex szerelmem miatt lettem pánikbeteg, vagyis pontosítok; szerinte ez is nagyon közre játszik.

Az a baj, hogy a srác még mindig jelen van az életemben. Ő már nem akarja folytatni (én még nyitott lennék rá, és a mai napig halálosan szeretem - bárcsak tudnám, hogy miért), de tőle csak a bántást és a megalázást kapom az utóbbi 2 hónapban. Kértem tőle, hogy ne csinálja ezt, és hagyjuk békén egymást, és kerüljük el a sz@rdobálást. Eltelt 1 hónap, azt hittem felfogta.. de nem betalált újra?? Próbálok nem foglalkozni vele, de ha látom, hogy ír (rólam), felzaklat, és feltépi a sebeimet.. és ennek sosincs vége. Vele nem lehet megbeszélni a dolgokat... És mindig mikor felbukkan, felfordul az életem, és megint visszaesek... Valahogy úgy tudnám ezt leírni, hogy Hármat előre, Kettőt hátra... Mondtam neki, hogy mi bajom van, de mindig azt kapom vissza (nyilvánosan, akár másokhoz írva, másoknál megalázva), hogy nekem nem az egészségemmel van a bajom, hanem az agyammal. Miközben ő tett tönkre. :/

1090. Luna93
2012. aug. 20. 15:39

Nekem a pszichológus azt mondta, hogy manapság teljesen jól gyógyítható... Akkor ezek szerint csak nyugtatni akart? Mert direkt rákérdeztem, mert én is azt olvastam, hogy aki pánikbeteg volt, annál bármikor kiújulhat. :/

Mit csináltál, hogy elmúlt?

Nekem háluistennek nem jár olyan nagy ünetekkel. Az első 1-2 hónap gázos volt, de akkor is meg tudtam állni gyógyszerek nélkül. Azt érzem, hogy nagyon lassan, de javul az állapotom. Az első hónapban egyszerűen nem tudtam a szobámban maradni esténként, pedig ezelőtt mindig a gép előtt ültem akár hajnalokig. Jött egy időben a kényszeres menekülési vágy, amikor nem bírtam esténként itthon maradni (akkor inkább buszoztam a városban, céltalanul, míg fel nem kel a nap), utána meg úgy éreztem, hogy semmi pénzért nem mozdulnék ki itthonról (éjszaka). Most ezek változtak. Már újra a szobámba tudok maradni, újra úgy netezek hajnalokig, mint éjjel. :) Az más kérdés, hogy a mai napig nem tudok a szobámban aludni... Szeretek kimozdulni, viszont ha már úgy érzem, hogy na nekem most pihennem kell, akkor muszáj lefeküdnöm aludni, mert elkezdek szorongani (ha nem pihenem ki magam, olyan fáradtság jön rám, ami egyszerűen fáj, és már ettől kezdek el félni előre, ezért fontos számomra az alvás, és az ehhez megfelelő környezet). Másnál is volt ilyen? Ez a furcsa, és fájdalmas fáradtság érzés? Én sajnos ezért mondtam le egy munkahelyi lehetőségről. Korán kellett volna kelni, beállítottam az ébresztőt, és elkezdtem szorongani, hogy mi van ha nem alszom ki magam, és rosszul leszem, végül ettől a kattogástól lettem rosszul, és nem bírtam elaludni. Kikapcsoltam az ébresztőt és úgy voltam vele, hogy felkelek ha fel tudok kelni (magamtól), vagy nem... Így bezzeg el tudtam aludni. :/

1089. susuzsizsi (válaszként erre: 1087. - Luna93)
2012. aug. 20. 15:31
Ebben abszolút lehet valami. Én is baromi sokat túráztataom magam a bizonytalanság miatt, ami van most az életemben, kb. nonstop ezen idegeskedek, hogy mi lesz. Én is azt gondolom, hogy ha rendbe jönnek a dolgok az ember életében,vagy legalább jó irányt vesznek, akkor talán ez is enyhül, elmúlik. Tulképp amikor rendszerezett, biztos periódusa volt az életemnek, én is jól voltam. Szóval biztos van összefüggés. Van, akinek a múltat kell feldolgoznia, van, akinek a jelent rendbetenni, de általában mindkettő, és akkor ezek a pánikdolgok is múlnak, szerintem... én ebben bízom :)
2012. aug. 20. 14:18

Valaki meghalt, akit nagyon szerettem. Pár hét múlva előjöttek a tünetek. Roham, ájulásérzés, szívdobogás, alvászavarok.

Három véig volt ez, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Azt mondják nem múlik el, illetve visszajár, mint a depresszió.

Nekem elmúlt. Három éve semmi, gyógyszert sem szedek.

1087. Luna93
2012. aug. 20. 14:09
Kinek mi által jött elő a pánikbetegség? Exem azt mondta, hogy ha majd lefoglalom magam, találok munkát, beáll egy ementrend az életemben, akkor elmúlik majd az egész. Igaza lehet? Mondtam neki, hogy nem hiszem, hogy csak a munkanélküli emberek betegsége lehet ez, erre meg azt mondta, hogy másoknál valószínűleg a stressz miatt jött elő (aggódás a fizetés és a megélheté miatt, stb.).
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook