Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Ja, értem, akkor jó:
Dr. Keresztes Sándorhoz járok. A kezelést csináltam vele, ill. 2x voltam nála, minden rendben volt.
Szia!
Köszönöm szépen, azóta voltam endokrinologusnál, azt mondta hogy ez rendben van, nem kell megijedni.:) Kicsi félsz még bennem van, de majd az onkológus (remélem) kiöli belőlem a személyes találkozókor, ill. amikor három hét múlva megmondja a vizsgálati eredményt is.
Sziasztok !
Augusztus óta küzdök egy 0.01-0.02 -es TSH -val ami egy autoimun nyavalya eredménye ! Basedow koromat úgy gondoljuk ,hogy már csak műtéttel lehet rendbe tenni és ez a műtét kb. 1 hét múlva lesz ! Nem tagadom kicsit félek tőle így szeretném ha valaki részletesen leírná a kórházban töltött idejét ,mikor mi történt vele műtét elött és után is ... milyen volt az ébredés és a másnap ,kapott -e jódos előkészítést napokig stb .. Nagyon megköszönném ! És még egy dolog ,van valaki rajtam kívűl aki hízott ilyen extrém túlműködés mellett ?
Huhh, most nemtudom, de megkérdem neked! Korábban írtam neked privibe.
Nekem most januárban volt a tireoglobulin 0.5
De sztem nem kell aggódni!
Te csak 1x volál izotópon, ugye?
Hány éves vagy?
Én inkább műtétre szavazok, nem szeretem, ha telenyomnak sugárzó dolgokkal. Persze a rosszindulatú probléma esetében ez más kérdés.
Nekem a dokim, mondta döntsem el hogy radiójód, vagy műtét...
Lehet hogy az elöbb rosszul fogalmaztam? :D
Sziasztok! Olvasgattam vissza a hozzászólásokat....
De előrébb nem jutok,
Melyik a jobb? A műtét , vagy aza izotópos kezelés?
Szia! az enyém hasonló,19.én volt a műtétem.
Kamillával törölgetem és a sebek már peregnek,de nekem is kemény alatta még kicsit,a körömvirág krémet ajánlották rá.
Sziasztok !
Tegnap kaptam meg a végleges döntést: műteni kell a jobb oldali pajzsmirigyemet, ciszta miatt.
Kérésem lenne a fórumozókhoz- akik már átestek ilyen műtéten: Tudnátok-e Budapesten ( esetleg Győrben) NAGYON-NAGYON JÓ, emberséges,és szépen dolgozó sebészt ajánlani ? Megköszönöm, ha akár itt, akár privátban ajánlanátok szakembert !
Nem ismerek személyesen senkit, akinek ilyen műtétje lett volna, és rettenetesen félek :(
Köszönöm, ha tud segíteni valaki !
Sziasztok!
Engem feb. 20-án műtöttek bal oldali pm-mel. Kaptam 3 hónapnyi L-thyroxint és 20 napig Clexant. A sebem hajszál vékony, szép, csak alatta olyan kemény a bőrszövet, ez normális? Tényleg elmúlik majd a maszírozástól? A nyelés már nem fájdalmas, csak egy kicsit húzódik a nyakam és nyeléskor rá kell biccenteni a fejem.
Lepróbáltam az átküldött üzenetből kimásolva, és így már működik. Ha valaki másnak is szüksége van rá, akkor csak vegye ki belőle a space-t, és akkor jó lesz (nem tudom, hogy most hová fog kerülni).
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?