Pajzsmirigy betegek fóruma (beszélgetés)
Nekem is vegyesek voltak a tüneteim,2009 óta szedem a hormont.
Vérvételre kell menni,aztán kiderül,addig nem érdemes találgatni.
Nekem is vegyes tüneteim vannak.
Sziasztok!
Pajzsmirigy alul-és túlműködésre utaló tüneteim is vannak. Jár(t) valaki hasonló cipőben? Ilyenkor mi a helyzet? Csak áprilisra kaptam időpontot az endokrinológián...
Sziasztok!Holnap megyek izotóp vizsgálatra.Azt mondták,hogy kismama és kisgyerek közelébe ne menjek 1 napig.Megkérdeztem,hogy a lányom szívbeteg és hogy rá ez vonatkozik e ?A válasz : hát sajnos ezt nem tudja.Válaszom: ezzel nem vagyok ki segítve!! A kérdésem: Szerintetek szívbetegre vonatkozik,hogy ne legyek a közelében?Válaszotokat köszönöm!
irtam privit..
miért kell neked t3? úgy érzed túl sok tüneted meg van még?
Ivi, hogy tudnék T3-at szerezni?
Kislányom tejallergiás, de soha nem volt kiütéses, hanem nyálkás széklete van. Most 2 hónap alatt tisztult ki, és mult el a tünet, de csak tapogatóznak. Úgy kértem labort, hasi ultrahangot, stb. Nekem most emelnem kell a Letrox adagján.
lányod is pmes, vagy mi a baja? te hova jársz dokihoz, vagy mit gondoltál tenni h tüneteid javuljanak?
Sajnos még sok mindent nem tudnak az orvosok, és a beteggel nem is foglalkoznak, pedig több beteg véleménye alapján többet tudnának néha, mindt a szakirodalomból. A kislányommal is csak kísérleteznek, én már többet tudok a betegségéről, mint ők. Csak a sötétben tapogatóznak.
én elsö dokim szerint se a 7,65ös tsh okozza tüneteim.. érdekes mióta szedem a t3at is, elmúltak a tüneteim
Járok már régóta, engem csak a tünetek zavarnak, mert 1-2 doki szerint enyhe TSH emelkedés nem okozhat különösebb tüneteket. Csak ezért érdeklődtem, hogy másoknál van tünet, vagy nincs.
ezt ismerem, de ennyinél még nem feltétlen kell gyanakodni. neked irány a doki
Amerikában már 1,5-es TSH-nál alulműködésre gyanus a személy. Érdemes elolvasni:
[link]
az ku sok. már 2,5 fölött kezelni kell, főleg aiként
6,47 volt, de nekem nem emelkedett a T3 és T4-sem.
igen, nekem is ilyen volt.már 4es tshnál voltak tüneteim. mennyi a tshd?
Sziasztok!
Ha nekem csak a TSH értékem magasabb egy kicsit, de a T3, T4 értékem jó, lehetnek alulműködésre utalo tüneteim? Az antiTPO magas volt, tehát autoimmun eredetű.
de az sem mindegy h mi miatt az is lehet autoimmun
Szia! Válaszodat köszönöm! Sajnos nem tudom,hogy mennyi a TSH febr.8.-án lesz a vérvétel.Nagyon az elején járok,még csak uh. voltam.
szerintem nem mindegy ha vki autoimmun vagy simán alulmüködö, mert a simánál a tea javithat, de egy elsorvadt pmet semmi sem fog tudni visszanöveszteni
mennyi a tshd? ha alulmüködsz akkor hormon kell mindenképp, de müteni valszeg nem fognak, meg úgy egyáltalán foglalkozni a cisztával sztem
Én elkezdtem inni a galajteát, elvileg 5-8 hét után van hatása, nekem 3 hét után sokkal kisebb lett a cysztám. Ha letelik a 8 hét akkor megyek vérvételre, hogy az eredményeken (TSH) is látszik e. Nagyon remélem, hogy az is javulni fog.
A kérdésem:Ezt tudják gyógyszeresem is kezelni vagy műtét? A jobb lebenyben 5 mmes cysta,valamint a felső polusokban 11 mmes echoszegény göb figyelhető meg.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Fél év után, csak rá jött a körzeti orvosom, hogy nem az idegtől van a torkomban folytós szorítós érzés. Felháborító, csak egy beutaló kellett volna!
Sziasztok!
Szia kék irisz! izotópos vizsgálat lesz vénásan azt mondta a Dr,nő. és labor.Ezek a rosszullétek nagyon elkeserítenek.Nem tudom,hogy nektek van e ilyen,sorolom : gyomor ideg , vérnyomás ingadozás , pillanatnyi megszédülés, néha magas a pulzusom.
Válaszotokat köszönöm!
lehet ez is pm miatt van, de látásromlás lehet inzulinrezisztencia miatt is. sajna pm+ir együtt jár.. túlsúlyod van? na majd folytatjuk az alulmüködő fórumban
Fel tudok menni ha esetleg nem lesz itt a közelben valaki...van endokrinológia itt a kórházban,de csak beutalóval mehetek,hiába magyaráztam el az orvosnak mindent részletesen...nem, a szemem nem dülled kifelé,viszont ugye a látásom romlik,meg tök hülyén hangzik,de néha olyan mintha fájna a szemem...
szombathelyen nem tudok dokit, pesten annál inkább(leginkább maszekot). nem tudsz feljönni?
gyere át ide:
[link]
itt többen vagyunk, hátha tudnak neked ajánlani vkit.
szemed nem dülled kicsit kifelé?
További ajánlott fórumok: