Orvosi dieta - 9 kg ket het alatt (beszélgetés)
A szemölcs a bőr felszínéhez képest kifelé nő. Erre jó a fagyasztó spray. A szemölcsnek nincs gyökere.
A tyúkszem befelé nő, a gyökere a csonthártyán van, ezért fáj ha mondjuk a talpon van és ráállsz a lábadra. Na ezt hiába fagyasztanád, csak a felszínére hatna, de úgyanúgy ott marad.
Ha kiázik a lábad, mindig kapargasd le a tetejét, akkor nem fáj annyira. Ha gyógyul a bőrfelszín, akkor lehet hogy már nincs is :)
Ma is sikerült bicajozni, mert muszáj volt, de jól esett. Eltekertem anyósomhoz, 9 km és 43 perc alatt értem oda. Haza viszont már kocsival jöttem, mert tegnap ott kellett hagynom, nem indult be:(
Ennyi volt a mai tornám.
A zsömlével az a baj, hogy ha egyszer elkezded enni, akkor sajnos nehéz lesz abbahagyni, úgyhogy egyetlen megoldás, ne vegyél!
De egyébként meg sokat futsz, ezzel szerintem le is dolgozod. Ha a kalóriát nézed, akkor meg mindegy mivel viszed be azt a mennyiséget. A ch értéke biztos sok, azt nem tudom, én nem nézem az értékeket. (Na jó, elvétve összeszámolom, de csak a kalória érdekel:))))
Üdv a kiscsapatban!
Szerintem próbáld meg, ez egy jó diéta, régen én is sokat fogytam vele, de most sajna én is csaltam, és nem csináltam úgy ahogy kellett volna, de így is sikerült néhány kilót leadni.
Kitartást és sok elszántságot Neked!
Azért számolj be nekünk, hogy csinálod -e?
Köszönöm mindkét választ....és a gyorsaságot....:-))
Lehet majd belevágok.....ha lenne még valaki biztos könnyebb lenne....:-))
dehát......kitartás....az nálam is elég kevés....:-((
Csajok mai kajám:
reggeli kávém: 105 kcal
Tízórai: shake 3 dl tejjel 1 ek por. 202 kcal
ebéd: tarhonyás hús 620 kcal
uzsi: shake: 202 kcal
vacsi: nem volt
összesen: 1129 kcal és futottam 6. 3 km-t elégettem 581 kalóriát.
Sziasztok!
Kicsititty a shake az DM-es Das Gesunde Plusz (tejsavó)a neve.Van vaníliás és csokoládés.Valaki a reggelit valaki a vacsorát helyettesíti vele.A diétáról,Tünde egyszer azt hiszem végig csinálta akkor siker volt.Most mikor már többen voltunk senkinek nem sikerült befejeznie.De akadtak mínuszok.Én is elkezdtem azt hiszem az első hét után már csaltam.:S:) Ha elkezded akkor sok sikert hozzá és kitartást kívánok!
Csajok a mai étrendem:
Reggeli: 5 szelet vékony trappista sajt,1 alma, 1 málnás joghurt
Ebéd: 4dl csokis shake
Uzsonna: 1 csokis müzli, 2 hosszú zsemle pirítva,vajkrémmel megkenve
Vacsora: VÍZ
Ez a zsemle most már remélem le száll rólam,mert már elég volt a ch-ból.:) Holnaptól száműzöm.Ha írnám akkor csesszetek le.:)
Jó éjszakát!Puszi
Szia Kicsititty
A diétát pedig megcsináltuk bár az túlzás végig csaltuk kevés akarat hiányában. Én valamikor megcsináltam nagy sikerrel. Olvass vissza az első pár oldalon van. Ha van kedved megéri belevágni.
A shake az a DM saját terméke azt isszuk
ja,és még annyi,hogy sokan isztok "shake"-t.
ez gondolom ilyen étkezést helyettesítő...melyik fajtát használjátok??
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!
Sziasztok!
Új vagyok itt,nézegettem a hozzászólásokat,de nem igazán találtam olyat,aki kifejezetten az utolsó oldalon leírt diétát csinálja,vagy attól fogyna....lehet csak figyelmetlen voltam,de érdekelnének a tapasztalatok a mintaétrenddel-és vele járó fogyással kapcsolatba!!
előre is köszönöm a válaszokat!!
Sziasztok Zsani voltál ma? És tudtál nekem venni?
Ja és mlgegy tudjuk ennek a kcal értékét, mert azt tudom, hogy 3 dl tejnek 132 de a porét nem tudom.
Én se voltam,már rég....
Hiányxzik nagyon.Ma fogorvoshoz megyek,de holnap mindenképp futok!
Én is ettem tegnap dinnyét,de még nem jó!!!!
Hát sztem sok is amit tekertél,elég kevesebb is,és elég heti 4-szer!
Biztosan használ,és ha szereted csinálni akkor még jobb!!
Szia!
Képzeld,kezd gyógyulni a bőröm,és egyenlőre nem találom a "tyúkszemet".Leszedtem az elhalt bőrt,h lássam mi a helyzet,jelenleg nem is fáj,de nem is találom....Remélem kijött.Amúgy több gyökere volt,láttam,mert kétszer-háromszor lejött róla az elhalt bőr.
Igen,mondták itt nekem is a csajok,h menjek el vele pedikűröshöz.Ha előjön,vagyis meglátom,akkor elmegyek.Tapaszt meg többet nem veszek.
Ma láttam a Dm-ben,h van a Sholl-nak olyan spay-je,ami lefagyassza a szemölcsöt.Az erre nem jó?
Köszi a segítséget,nem tudtam,h te is ezzel foglalkozol.
Sziasztok Csajok Jó reggelt
KicsiPoo nagyon ügyi vagy rengeteget futottál. Hát remélem, hogy most már az időm engedni fogja nekem is hogy fussak. Egyszerűen annyira elhavaztam az itthoni munkákkal de most már kezdem magam utolérni. Na és nem az a baj, hogy este már nem lenne időm, csak egyszerűen már kedvem s erőm sincs az elinduláshoz. De most már összeszedem magam és nekiállok.
Ja én ettem már dinnyét, de nem olyan finom még nem sok íze van.
Szép napot nektek.
Igen, most hogy olvastam amit írtál, már emlékszem nemrég beszélgettem valakivel, akinek az ismerőse diéta nélkül, napi 1-2 óra bicajozással fogyott több mint 30 kilót. Persze nem 60 kilóról indult.
Szerintem is jó lesz ez, csak az a baj, hogy nem mindig tudok elmenni. Macerás egy kicsit, most ha elviszem holnap mamihoz, ott kell hagynom, mert a kocsim ott van, azt meg haza kell hoznom, így csak a camping lesz itthon, az meg nem valami buli:)
3-4 dl tej,1 púpos kávéskanál.Én Tuppe..s shakerbe rázom össze,hagyom állni kicsit,aztán megint összerázom,és iszom.
Én ma sem voltam sportolni......esett az eső.
Sebaj,majd holnap!!!
Sziasztok csajszik!:)
Én még a nyáron nem ettem dinnyét,de már nagyon szeretnék.Imádom.
A leg magic-es néni tényleg elég kemény.Már én sem tudnék meg csinálni napi 2 dvd-t belőle.Elszoktam tőle.:(
Ma nagyon sok szénhidrátot vittem be.:S
Reggeli: 2 hosszú zsemle megpirítva,vajkrémmel megkenve,málnás joghurt
Ebéd: gulyás leves,4dl csokis shake,2 pilóta keksz
Uzsonna: 2 hosszú zsemle megpirítva,vajkrémmel megkenve
Vacsora:nem lesz,csak vizet iszok
Legalább ma tudtam futni,nem szólt bele az időjárás.Sikerült 8km-t futnom.
Sajnos nem volt ma sem futás és nem is lesz.
Itthoni munkák miatt elhavazok remélem lesz rá érkezésem hamarosan
Sziasztok Zsani nem tudom hogyan kell írtani tyúkszemet sajnos. Sajnállak.
Mai kajám nem sok de jól esett.
reggeli: 2 dl tejeskávé 105 kcal
tízórai: 50 dkg dinnye 145 kcal
ebéd:30 dkg lecsó, 10 dkg graham kenyér 588 kcal
uzsi:30 dkg cseresznye 186 kcal
vacsora: még nem volt de pár falatot majd bekapok.
Zsani holnap jön a por. Mennyit teszel mennyi tejbe?
Én sem bicajoztam tegnap,nekiálltam a leg Magic-es "néni"-vel tornázni.
Brutál volt.Nem tudom hányadik 1 perces után begörcsölt a combom.Nagyon kemény.De remélem,h hatásos is!
Ma már mindenképp tekerek!
Képzeld,beszélgettem egy barátommal,aki intenzíven bicajozik,napi 50-70 km-eket.Ő azt mondja(mellesleg tesi tanár),hogy jobb a bicaj,mint a futás.
Nekem azért jobb,mert ha bicajozom,az napi szinten másfél óra.A futás pedig 45 perc.
Én 15 km-t szoktam tekerni,úgyhogy a te 24 km-ed az nagyon tuti!
Ha ezt megcsinálod heti 4-szer,az bőven elég mozgásnak!
Tudom,h ez a kaja most tényleg kevés,de kellet vmit csinálnom,h beinduljon a fogyás.
Ma már fogok enni gyümilevest(anyósom csinálta tegnap,és ebben cukor is van)
Délután pedig eszem majd virslit.
Az az igazság,h ilyenkor gyümölcsszezonban képes vagyok csak gyümin élni,annyira imádom!
Most pedig jó is,mert van ideje "kipucolódni" az emésztőrendszeremnek.
A tyúkszemtapasz nekem nem csúszott el,csak körülötte marta szét a bőröm.De persze a tyúkszem megmaradt.Most "helyrehozom" ott a bőröm,aztán megpróbálom másként kiszedni.
Esetleg van vkinek vmi ötlete,h hogyan kell?
További ajánlott fórumok:
- Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :)
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok
- Mi a véleményetek az orvosi diétáról?
- Háziorvosnál főorvosi felülvizsgálat táppénz alatt
- A gyes ideje alatt, hogy működik az orvosi ellátásra jogosultság?