Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Rezek dokit ajánlottak nekem. Róla mit gondoltok,?
Esetleg kit ajánlotok, aki jó áron, jó munkát végez. Ja, tudom, a kettő nem fér meg együtt. :-D
Szia! Tudsz valami konkrétabban mondani róla?
Mondjuk számomra az a furcsa, hogy ő lohol a leendő paciensei után. :-O
Szia!
Valami nagyon könnyűvel kezdjed,ha nem bírja az orrod,jelezni fog.Úgy érzed,hogy le akar szakadni,nagyon húzódik,nagyon beduzzad,szóval ő lesz a főnök.
Bocsi,elfelejtettem a többire válaszolni.
Viszont olyat kérdezel,amire nem is lehet választ adni:majd az asszisztens hív,hogy hányra kell menned.Nem biztos,hogy első leszel.Ha van előtted mellműtétes,akkor ő lesz az első,ha orrplasztikás akkor sem biztos,hogy veled kezd.Az biztos,hogy túl korán nem kell ott lenned.
Műtéti idő:ahogy visszaolvastalak ez olyan korrekciós műtét lesz,amit először más orvos csinált.Nehéz megmondani,hogy hány órát kell rá számolni,ezt még az orvos sem tudja,csak miután felnyitja az orrodat.De biztos,hogy 2-3 órát számolhatsz.De ezt ne vedd készpénznek.
Látogató:akár este 10-ig is ott lehet,de azért függ attól,hogy egyedül leszel-e a szobában,mert ha nem,akkor a másikra tekintettel kell lenni.Itt is inkább az este 8-at venném alapul.Egyébként is fáradt leszel a műtét után,örül az ember ilyenkor,ha pihenhet.
Egyébként ha van hely,akár a hozzátartozó ott is aludhat,csak fizetni kell érte.
Hát nekem egyetlen porcom sem kívánta a látogatót,még azért is mérges voltam,mert drainkivétel előtt már megjelent a férjem a pici fiammal,mikor direkt mondtam neki,hogy addig nem kell jönnie...
A fontosabb dolgokat átküldöm,bár ha nyakpárnád már van,az nagyon jó:-)
Amit írt Cucu-vastag szívószál-én a legvastagabbat eddig az Ikeában vettem,azon aztán jön a cucc :-)
Szia!
Egy biztos,hogy a fórumról lesz sorstársad,szóval kettőtöknek drukkolhatunk.
Szia!
Messziről kerüld el!
Sziasztok! Egyelőre informãciókat gyűjtök, aztán hamarosan rászánom magam az orrplasztikára, orrpolip eltávolítással egybekötve.
Nektek mi a véleményetek dr Tóth Andrásról?
Igen, nekem is ezek a tünetek vannak /voltak, de az az érdekes hogy leginkább csak 3 hónaposan jöttek ki leginkább. Most megint elkezdett javulni, remélem nem esek vissza.
Nekem is volt orrsövényferdülésem, amit korrigáltak, de egyenlőre nem alszom jobban az orrsugulások miatt :D
Rengeteg türelem kell a gyógyuláshoz és elég sok kellemetlen tünettel jár :( számomra a karikás /égő szem a legzavaróbb.
Köszi mindenkinek a választ,már kezdtem aggódni hogy örökre így maradok :D
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?