Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én kifejezetten fontosnak tartok minden emberi megnyilvánulást, akár léleksimigatást egy orvos beteg kapcsolatban. Az én dokimról tudom, éreztem, hogy maximálisan elkövetett volt az ügyemmel kapcsolatban! A betegség miatti halasztás után többször érdeklődött hogy vagyok és kibulizott egy extra műtéti alkalmat, mert átérezte csalódottságomat! Ami időpontot ígért az úgy volt. Én éreztem a kölcsönös, egyenrangú kapcsolatot! Én adom a bizalmat, ő a tudását! Mindezek után bárhogy is alakul az orrom, azt érzem mindent megtett, megtesz értem, nem fogok neheztelni és tudom, hogy számíthatok támogatására, és megoldja.
Az egész pszichoszomatika a test és lélek kapcsolatából sarjad, szóval az orvos a szavaival, empátiájával, gesztusaival is gyógyít.
Sziasztok!
Műtét előtt állok,de nagyon elbizonytalanodtam olvasva az elmúlt napok hozzászólásait. K.T. a választottam. Ennyire nem empatikus,nem "emberi"? Valaki esetleg be fogadna a naplójába,aki elégedett illetve elégedetlen a munkájával? Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
K.T facebook oldalát olvassátok el-vannak ott aktuàlis dolgok vannak rajta!Vannak "ötletek"-és vàlaszok K.T-tól /amiket én nem így gondolok-vagy nem rèmlik hogy mondott volna/🤔😂
Most néztem a képeidet,látszik is rajta,ahogy "dől" az orrod.
Nagyon sajnállak,bárcsak tudnék segíteni :-(
Miért nem kértél egy másik orvostól szakmai véleményt?
Egyértelműen visszajár a pénz is-de 10 év távlatában...már túl sok idő eltelt.Na most lenne jó,ha itt lenne Karlie,ő annyira tudta,hogy mi hogyan van jogilag,vissza is kapta a pénzt.
Szia.
Én azt gondolom hogy óriási különbség van az elrontott orrok pl karlie meg az olyan orrok közt ami a saját gyógyulása folyamatában vagy az orvos miatt lett picit hibás. Tudod miért? Mert az előzővel nem tudsz kimenni az utcára úgy elrontja ,elcsúfítja az összképet.A "pici"hiba meg sajnos bárkit választasz benne van a pakliban. Összességében pedig nem a mennyiséget kell nézni hogy hány hibásat látsz ,mivel az egyik orvos 1500 emberből ront 10et. A másik pedig 30ból 15 öt. És mi ugye nem tudhatjuk hogy kinél milyenek az arányok. Max sejtjük. Engem Kárász műtött de ha öt nem szeretnéd (amit megértek mert sok itt a panasz rá ,meg a stílusa sem egyszerű)akkor a Rezeket válaszd mert másnál nem láttam még olyan szakmai tudást és szép orrokat mint náluk. Jó szépülést és sok szerencsét kívánok.
Raktam fel egy olyan képet,ami nemrég készült,nincs rajtam smink,összetudjátok hasonlítani azzal,ami már régóta fent van,és gipszlevétel után készült talán egy hónappal.
Most is szépnek tartom az orromat,és most is azt mondom,amit lehetett,azt kihozta belőle KT.
Szia!
Nem tudom-de nem szeretnék!Ezt Telaviv írta jól-"járulékos veszteség"-na ez vagyok én!Nem elég hogy kiesek a munkáimból-szenvedek megint és még fizessek is?!Én úgy tudom minden orvos fizet biztosítást-különben nem műthet plasztikát..de utána kérdezek ennek is ez biztos!
Az enyémet 10 éve műtötték. Benne hagyták a nem felszívódó varratot, majd belenő címmel. Lassan kidolgozta magát, sokszor gyulladt be az orrom hegye. Párszor lecsípték, a kilógó kék damilt. Sajnos még most is évente több alkalommal begyullad.
Az orromnak nincs tartása, amerre döntöm a fejemet, arra "lóg". Kilyukadt az orrsövényem, simán átfér a mutatóujjam rajta. Emiatt még mindig pörkösödik, és naponta többször eldugul az orrom a "turbulencia" miatt.
A szép karakteres, enyhén karvalyorrom, most egy krumpli. A karvalypúpot lejjebb rakta az orvos, mondván, hogy legyen ami megtartsa az orromat. A hegyével is csinált valamit, mert nem keskeny. Szemüveget viselni is fájdalmas.
Szóval megbántam, nagyon. Az orvos Görgey - Vác.
Igen az lesz.
Xy1234xy esete kicsit riaszto. Nem lattam fotot rola de a masik portalon van egy lany akinek nagyon furcsa lett az orra. Es kulfoldon csinaltak vegul meg neki nagy nehezen. Meg jo hogy lehet igaz velemenyekey is olvasni mert az ember jobban at tudja gondolni. Bar ez sem biztositek.
Azt írtad,hogy nem találtál rosszat,hát Karlie esete elég rossz volt...
Egyszerű a megoldás:elmész Rezek doktorhoz konzíliumra,az még nem kötelez semmire,de megismered,stb...
Olvastam azokat is korabban egy ideje figyelem a honlapot itt irtam.
De eddig 2 ember irt most ram akit Karasz mutott es baj van 1 Csuhas es 1 Rezekes bar az nem irta hogy baj lenne csak hogy ki operalta.
Rezekrol es Karaszrol van kulfoldi hasonlo portalon is velemeny ezek szerint voltak nem magyar pacienseik is. En Karaszt kihagyom de Rezeken gondolkodom.
Szia!
Olvassad vissza Karlie hozzászólásait-sajnos egy hete már nincs fent a fórumon-ki javította az orrát és ki volt,aki elrontotta.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?