Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ez engem is érdekel! Én egy erre a célra szánt tapasszal óvatoskodtam! Nem extra hatékony, de kíméletes és azért segített picit.
Én attól tartok, hogy hatalmas gyulladt gombócot remekelek és eltorzítja a nozit!
Szia!
Igen,de arra figyeljél,hogy víz ne kerüljön az orrodba.Gondolom,hogy ez nem hideg víz,de nem is túl meleg,ugye? /egyszer már nekem is ki kellene próbálnom egy ilyen fürdőzést :-)/
Szia!
90%-ban Mindenkit...nézd meg a naplókat!
Nekem délre kellett menni, és azt mondta, hogy 7ig reggelizhetek, de utána már nem lehet. Mivel általában hajnalban fekszem úgy voltam vele, annyit nem ér, hogy felkeljek. Nálam ketten voltunk beírva arra a napra, de a másik doki aki használta a műtőt csúszott szóval volt vagy este 6-7 óra mire én bejutottam a műtőbe, mert második voltam. Na én addig nem ettem nem ittam semmit :) szóval előző nap vacsitól nem ettem ittam semmit. Lehet jobb is volt, mert azt mondják, mert így nem termelődik annyi gyomorsav ami problémát okozhat a műtét során. Nekem semmi probléma nem volt az ébredés után. Hogy volt-e köze hogy nem ettem aznap semmit vagy nem azt nem tudom... A szobatársam még reggel megivott egy turmixot de neki sem volt semmi baja az ébredéssel és rosszul sem volt napközben sem az éhségtől (én sem)
Ha úgy érzed nem bírod ki a napot evés nélkül, akkor valami kis könnyűt dobj be reggel, de ha elvagy akár egész nap is étel nélkül akkor ki is hagyhatod. :)
Köszönöm a megnyugtató szavakat :)
Sajnos a türelem nem az erősségem, és már úgy beleéltem magam, hogy plasztika után nem lesz egy krumpli az orrom helyén :D
Szia Zuzi!
Köszönöm! Már nagyon várom és izgulok is!
Szia,
pedig képzeld el :)sőt amikor már azt hiszed, hogy most már tök jó és egy két hónap múlva visszanézed a képet már ennyi idő alatt is óriási lesz a változás... Ahogy múlik az idő egyre kisebb lesz az ingadozás a reggeli és az esti állapot között is.
Igyál sok folyadékot, hogy ne legyen nagy folyadékvisszatartása a szervezetnek és könnyen kiürüljön a folyadék a szövetek közül. Én kamilla teát ittam meg áztatott csipkebogyó teát (jó sok C vitamin) meg néha néha csalánteát is, az meg vízhajtó.
Le fog menni a duzzanat, de a szervezeten is sok múlik, hogy mennyi idő alatt. Valakinek gyorsan leapad, valakinek sajna lassabban. Meg sokat olvasni a bőr vastagságról, de nekem ilyen problémám asszem nincs szóval ezzel én nem foglalkoztam. :D
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy műtette valaki az orrát Dr. Kárász Tamásnál? Mennyire volt szimpatikus, milyen doki stb.
Esetleg az árairól tudtok írni?
Nagyon szívesen fogadok bármilyen tapasztalatot, negatívat is! :)
Sziasztok !
Van köztetek olyan,akinek alap problémája az orrával a nagy-széles-lógó orrcsúcsa volt? És esetleg naplót vezetett a gyógyulásáról?
Most 3 hetes az orrom, és az orrcsúcsom legalább akkora, mint a műtét előtt, pedig gipszlevételnél olyan szép formás volt, el se tudom képzelni, hogy valaha leapad akkorára. Tudom, hogy türelem kell hozzá,amíg leapad a duzzanat. De addig is szívesen olvasgatnám tapasztalatotokat. :))
Sziasztok!
Csak úgy hirtelen: 3 hetes orrocska mehet barlangfürdőbe, persze nem víz alá! ?
Másik: régóta tervezek képet felrakni, de egyrészt béna vagyok hozzá, másrészt a hathetes kontrolon készültet teszem majd inkább közzé! (A férjem segítségével... ;)
Szia!
Remélem,hogy megoldódik neked,hogy teljesen elégedett lehessél.
Szia!
Valóban nem...de erről èn már nem is beszélnék😉 Így jártam-majd "feltölti" valamivel😂 a "formáját" nem adom!De úgy gondolom ez elég látványos "hiba" lett🤔
Szia!
Nagyon csini lett az új nózid!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?