Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok.
Uj vagyok itt bar regota kovetem a portalt. En is Karaszhoz akartam menni de errol letettem, mert amit itt es egy masik portalon olvasok rola elborzaszt. Nekem Varga Klara munkai sem gyoztek meg a kepei alapjan. Rezek es Csuharol viszont nem hallottam rosszat. Melyiket ajanljatok? Tudom Rezekrol miket irtak sokan de Karaszrol is aztan mar tobben rosszat a masik portalon viszont Csuharol en nem talaltam rosszat, es nagyon Rezekrol sem.
Nem számítok mondjuk sok változásra... Csak már mondani se merem a dokinak hogy nem tetszik mert múltkor mikor megszólaltam beszólt hogy hisztizek
Én elvileg júniusban a 2.-ra...de mivel időben nekem úgy jó ahogy tavaly műtött azt mondták májusban hívjam fel-változni már az enyém nem fog-ez biztos...
Szerintem a "forma" nem változik már-csak a duzzanat lesz egyre "jobb"😊
Így van,jól megfogalmazta Pál Feri👍
Szia! Jelentkeztem én is a naplódra.
Még nem beszéltem vele, és még nem tudom, mert egyenlőre a végleges formáját se látom mert csak 4,5 hónapos. Májusban megyek hozzá az első konzultációra
Szerintem nagy igazság...
Engem is o mutott, van naplom is ha erdekel:) en csak ajanlani tudom!
Ma este egy Pál Feri előadáson voltam, elégedetten az élettel címmel. Volt egy mondat, amit most itt leírok. A boldogság, öröm önfeledtséggel jár. A boldogságot megöli ennek az ellenkezője, ha magunkra figyelünk, magunkat folyamatosan vizsgáljuk. Kérdem én, vajon önfeledtebbek lehetünk-e a műtét után? Vagy méginkább magunkat vizsgálókká válhatunk? Biztosan van aki igennel, van aki nemmel felel. Igazából azt gondolom, elég, ha magunknak feltesszük a kérdést. Segíthet dönteni. :
Mész majd korrekcióra?Beszéltél már vele?
Hát én is...de bár a szivemre és a megérzésemre hallgattam volna🤔😊
Hát ez szuper... Téged sem irigyellek, de reméljük már szép lesz :)
Nekem nem annyira vészes, de azért kicsit csalódott vagyok hogy nem lett teljesen egyenes... :(
Engem ő műtött, jelentkezz a naplómra. :)
Szia én most vagyok egy éves, de nekem is sokszor "csak úgy" bedugul....
Pedig szerethetné, hiszen innen szerzi a legtöbb páciensét😄 Én is a fórum hatására választottam a doktor urat 😄
Szia! Én májusban leszek 1 éves és
még mindig dugul....
Nekem sem látszott csak késöbb ahogy apadni kezdett...először a horpadt csík-utána a pukli...Nagy csalódás volt...Remélem már nem lesz én mindjárt 7 hónapos leszek🤔😀
Oh...nekem kimondottan azt mondta-nem szereti...😂 Pedig ez itt inkább a reklám helye...az utóbbi időben én "nyitottam ki a szàm"-mert nem lett szép...tehát jobb reklàm mint a hiba miatti reklamáló!
Szia!
Tudom...írtak nekem is többen privátban...Nem értem "mitől félnek!?" Én arra a szép orra vágytam amire mindenki más-nem jött össze neki...ennyi.De ne csak a "szép" orrokról tudjanak az "újak"-hiba is akad bőven...Nekem van itt olyan aki azóta elnézést kért privátban mivel őt elöbb műtötte és mivel akkor csak pozitív dolgok voltak-hallgattam a tömegre!Utólag nagyon bánom hogy nem mentem el máshoz konzultációra SEM!!!A 2 konzi között amint olvassuk hatalmas a különbségek vannak...Kedvesség-pontosság stb..Biztos hogy akkor másnál jötök ki...
Szia!
De ! A drága sem garancia!!!-ezt is nézd!
Sziasztok!
Orrplasztika után meddig dugul az orr?
Altatás után milyen mellékhatásokat tapasztaltatok? Valaki hányt altatás után?
A szàm elé tartott paplancsücsök, ill. egyéb kendő nem bizonyult elég sexinek ;) ezért mikor egyszer kórházi látogatáskor hordanom kellett, megtartottam és a pizsamám része lett, nátháknál és így a műtét után is! Egyszer még wick krémet is kentem bele, hamar elmúlt a felsőléguti cucc... ;)
Szia! Jó áron, jó munkát... Dr. Varga Klára doktornőt ajánlom, engem 5 hete műtött. Emberileg, szakmailag szuper.
Köszi! Így már el tudom képzelni :)
De mondd ez hogy jutott eszedbe? Mert jó ötlet!
Azon keresztül lélegeztem, így amíg az orr használhatatlan volt és nyitott szájjal kellett aludni, kevesebb port, ... lélegeztem be és nem is száradt ki a torkom, nem kellett köhögni, nem ébredtem meg. Tudod az a papír cucc, amit a fogorvos is használ! Így oké? :)
Érett, az eü maszkot mire használtad? Nem értem.
További ajánlott fórumok: