Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igeeen,már nem sokára megyek (remelem)
Van egy szoba társam is, ot mutik épp, utána jövök én 😇🤞🏽
Csajok jól gondolom Broxán nagy napja a mai?????
Broxán, Tami nagyon szorítok nektek! Mindenképpen jelentkezzetek ti is!
Persze,hogy szorítunk,minden rendben lesz,várunk benneteket szeretettel vissza💜
Köszönöm szépen! Szorítsatok kérlek! Köszi az eddigi infókat, jelentkezem!
Orrpillangóról mi a véleményetek? :) japánban a legkeresettebb ügyű, mert olyan hatásosan formálja az orrcsúcs porcait plasztika nélkül. És állítólag csak napi 15-30 percet kell hordani... Már egy plasztikai sebész oldalán is olvastam, hogy a fül és az orr porcai mennyire formálhatóak. Kíváncsi lettem.
Sziasztok! En most voltam muteten K.T.-nal! Imadom a hapsit nagyon rendes es teljesen fajdalommentes! Szerdan szedik le a gipszem de mar siman kapok levegot es semmi sem kellemetlen nemhogy fajdalmas! Van egy 11 honapos kifiam most es a kovi heten is segit a ferjem emelgetni szerintem ez kisbaba mellett is siman mehet ha a parka valakinek otthon tud lenni vagy valami hozzatartozoja, nekem amugy KT azt mondta eleg ha harom napot varok az emelgetessel! Aki hozza menne csak ajanlani tudom!
Köszönöm az ekcémával kapcsolatos hozzászólásokat! :)
Köszönöm nagyon kedves vagy, jelentkezem minnel előbb,itt és a naplomban is jönnek majd a képek! Tegnap + Ma rohanás, bevásárlás takarítás, próbálok mindent intézni,hogy ne gipszel kelljen :) drukkolok a többieknek is csajok :)
Ekcemam nekem alapbol volt sajna orr ket oldalan es szemoldok kozotti reszen...mutet utan az egy7es ragaszto jol belobbantotta, de diprosalic krém altalaban eltunteti 1-2nap alatt...de persze idonkent visszajon ha stresszesebb napom van,igy megint bekenem...Az ekcema sajna nem mulik el orokre....
Broxán 🍀Elszánt 🍀Tami 🍀 a TI napotok jön hétfőn és kedden,kívánom,hogy olyan orrot kapjatok,amire vágytok!
/remélem,hogy senki nem maradt ki/
Nekem is hasonló tüneteim lettek és tegnap óta értem is! :) Szóval a fertőtlenítő és egyéb dolgok kiszárították a bőrt, amihez a stressz az antibiotikum a tapasz hozzáadódik és...egy totál felborult bőr mikroflórát hozott össze. A Melssázia gomba túlszaporodik és bőrgyulládást okoz. Ezeket a gombákat "etetjük" a jó kis krémeinkkel. Nekem patikus ajánlotta a hámlásra és gyulladásra a Sebboreás termékeket. Úgy tűnik működik! Amúgy probiotikum, sok vitamin, sok víz, pihenés, és huss meggyógyul. Egyenlőre ennyit tudok!
Sziasztok, Nekem pedig ekcéma jött ki az államon (bőrgyógyász mondta), ami aztán az arcomon több helyen is megjelent, majd elmúlt, mintha vándorolna. Ti tapasztaltatok ilyet? A kiváltó oka lehet a műtéttel összefüggésben valamilyen gyógyszer, vagy egyéb? Allergia vizsgálat szerintetek kimutatja? Érdemes elmennem ilyen vizsgálatra? Köszönöm
Szia ! Ilyen nekem is volt , sőt ott idegrángásom is volt többször , de ez kb 2 hónapja elmúlt !
Nem ennyire, de egy kicsit még én is érzem pedig több mint egy éves.
Nem ide vágó téma, de nem írtak erről egy fórumban sem: Láthatatlan fogszabályozás: „clear aligner” megoldás, ezzel kapcs kinek van tapasztalata? Most kaptam meg az eslő síneket és Meglepett, hogy belecsorog a nyálam. Ott bugyborékol a fogaimon. :/ Ez mindig így lesz? Ki hogy bírta ki a hónapokat? Legszivesebben már levenném. Feszít és zavar, még lehet ezt szokni?? Remélem van itt valaki, aki tud valami reménykeltőt írni.
A jobb oldalán az orromnak ha finoman vegig simitom kezzel....egy kis teruleten akkor bizsergo zsibbado erzes fut fel az orr oldalán egesz a szemoldokik...A bal oldalon nincs ilyen érzet. Furi. Masnak is van ilyen erdekes elmenye?
Szia!
A bőr rugalmas,alkalmazkodik,összehúzódik,éppen ezért feltud simulni a csontos-porcos vázra,nem marad felesleg.
Durván ahhoz lehetne hasonlítani,amikor szülés után a has is visszahúzódik.
A kivétel,ahol nem tud annyira összehúzódni,az a vastag bőr.Ezért is vannak ott határok és nem lehet annyira lekicsinyíteni az orrot,mint sokan szeretnék.Olyan állapot alakulhatna ki,mint amikor a zokni nagy a lábra.Nem túl szép látvány,erre figyel az orvos és tájékoztatja a pácienst is,hogy sajnos nem lehet olyan nagy változást produkálni vastag bőrnél,mint normál ill. vékony bőrnél.
Mutet utan kicsit jobban hàmlik az orr...cseréli a bőrt...az uj formahoz igazodik. En nem erzek az enyemen borfelesleget pedig kisebbitett rajta es pupot is levett rola.
sziasztok!:) nekem az lenne a kérdésem, hogy nagy es hosszu urr eseten, ha lapitjak illetve kicsinyitik akkor a borrel mi lesz? ott log meg minden addig mig ra nem fog illeszkedni ? nehari ha hulye kerdes, de nem tudom elkepzelni:D
Sziasztok! Egy gyors tipp annak aki rajtam kívül még küzd a karikás szemekkel :
Valószínű ezt az ideiglenes rossz vérkeringés okozza, marhára zavart engem is, hogy minden nap úgy nézek ki mint aki nem aludt egy hete.
Minden nap este és reggel "átmasszíroztam" a szemem alatt", amire tökéletesen alkalmas a szinte minden márkából kapható golyós szemkörnyék ápoló. És azóta szembetűnő a változás! :)
Gondoltam hátha segít másnak is.
Csak úgy lesz...egyszer.../ha lesz/.Nekem kb 8 hetesen kezdett látszani...és azóta úgy van...Nem vagyok szemüveges...
Hogy így marad az orrunk...ennyi..Ő megmondta a "tutit"...
További ajánlott fórumok: