Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Majd talizunk es lathatod....nekem korbe latni hol er veget a csontos resz...😂😂ugyhogy a problema nagysaga relativ dolog.
tettem fel a titkos naplómba egy új képet. Érdekel, hogy Ti kit javasolltok.
Sziasztok! Mi a véleményetek Krasznai doktor úrról orrplasztila terén? Nagyon szimpatikus nekem a videóiban. Nem használ pl vésőt, így nincs túlszedés, csak reszelőket. Illetve nem csinál nyílt, hanem csak zárt orrplasztikát, így nem akkora torrtúra az orrnak a műtét. Van vele tapasztalatotok? Újabb elszomorító képek készültek rólam, amik miatt nézelődni kezdtem nagyon a témában újra. Nekem főleg a porcos orrcsúcs a problémás terület, amire Kárász doki az mondta nem lehet kisebbre venni a vastag bőröm miatt, mert akkor az lógni fog. De ezt nem tudom elfogadni, hiszen a négereknek is csinálnak szép orrokat, nekem pedig nem nagyon nagy az orrom.
Èrtem én...😘😋 a fő problémàm nekem már most nincs...de ha nem ekkora horpadt csíkom lenne nem is érdekelne engem sem...Kismacsé legalább kicsit horpadt...úgy nekem is jó lett volna😍
Azta tényleg? Én már úgy mennek 😭 Hivatalosan hány hónapot kene várni, 3at jól emlekszek?
Nekem a profilbol volt a gondom es az most mar tokeletes a szamomra :) Mindenkinek mas a fontos :)
Igen tudom...es nem is arra utaltam:) mindenki csinaltassa meg aki mem erzi j magat vele:) en is tudom milyen az:)
Csak annyit akartam ebbol kihozni hogy nem tokeletes de a fo problemam megszunt:)
8 hónap után most voltam kozmetikusnál nyomkodni! Jön a nyár...stb...hát nem esett jól még mindig...pedig elég sokat vártam ezzel🤔😂
Hát...ott volt egy nagyobb változás...de a mai napig kemény...8,5 hónap után is...van hogy duzzad is...
Igen...de 2 alkalom kellett hozzá...Te is ezt az utat választottad...amivel nincs is gond...;)
A nózid!...mikor jöttök?Tudni már?
Az önismeret ritka kincs a belső harmóniához vezető úton...
Én is azért kaptam a fránya ekcemat az arcomra! és nyakamra!, hogy újra gondoljam, nem a megműtott orr az egyetlen amire szükségem van a külsőmmel kapcsolatban. Amíg csak kívülről kentem (mindennel...) addig látványosan romlott, gyulladt, hámlott...aztán elkezdtem belülről.. étrend, mozgás, pihenés...mostanra elmúlt! Engem sajnos csak a hiúságom vesz rá az egészséges életformára! 😯
Számomra az is elgondolkodtató, hogy senki sem vette észre a változást, mondjuk nem is akartam volna. De nekem nagyon kellett, 25 évig tartott a döntés...
Szerintem mindenki máshogy egyforma! :)
Engem Apr. 10.en műtöttek, én már edzek+szolizok semmi bajom :) minden a régi kerékvágásba megy
Az en orrom sem tokeletes...tudnak hibat talalni ha nagyon akarnak. De igy erzem hogy a fő gondom, a profilom, megoldodott es ez a fontos szamomra :)
Lassan 6 hetes leszek. Mehet mindenféle mozgás? Mármint pl. kettlebell? Vagy konditerem? Már hiányzik :)
Saját gondolataink tudják szebbé vagy pokollá tenni a napjainkat...a gondolat nilyenségét az határozza meg hogy milyen érzést vàlt ki belőlünk. Ha negatív az érzés...azt a gondolatot el kell kapni...és lecserélni egy pozitiv gondolatra. Kemény meló....főleg nekünk nőknek. De csak hogy szemléltessem a dolgot....én elégedett vagyok így az orrommal. Ezt leírtam és automatikusan úgy vélekedtetek ti is hogy rendben van az. Ekkora ereje van annak hogy te mit sugárzol magadról a külvilág felé. Ha te harmóniában vagy...egyszerűen az tükröződik vissza mások által is. Hisz ha te szereted magad....ugyan ki fogja azt mondani neked hogy á...be szeresd magad. Senki....mert ezt az erőt nem lehet lenyomni. Magadnak te legyél a legfontosabb...másnak meg saját maguk. Ez így van jól.
Szia.Igen volt, gondolom, hogy ez lehet az oka.
Gondoltam elkezdek egy kicsit mozogni így 5 hetesen.Felálltam egy ellipszis gépre, csak lassan, kb. 5 perc után már semmi levegő az orromon.
De úgy gondolom, hogy ez jobb lesz. Ki kell tartanunk. Tuti, hogy jobbnak kell lennie. A doktornő is mondta, hogy ez egyre jobb lesz. Nekem például a nyálkahártyám marha gyorsan beduzzad, irritáció bármilyen hatására. Úgyhogy ha nem lesz jobb, akkor egy lézeres kezelés lesz, mint a lábon a visszérnél, vagy valami hasonló, de csak 3 hónap után, hogy ne dagadjon be ilyen gyorsan. júni 2-án megyek kontrollra, akkor talán többet tudok majd.
Jó,hogy leírtad.Engem nem csak meghatott,de át tudtam érezni azt,amikor annak a bizonyos srácnak a szemébe mondtad azt a mondatot.
Én is őt választottam volna az egyiknek...
Ismerem Mosolykát-aki mindig tud mosolyogni,pozitívumot sugároz az emberek felé.
Persze,hogy értem miről beszélsz!Én is éltem már át ilyet,hogy úgy éreztem,már apróságok azok,amin agyalni szoktam,nem számítanak,mert van olyan ember,aki nem olyan szerencsés,hogy csak ilyen apróságokon rágódjon.Sőt,nem rágódik,mert az a mélybe taszítja az embert,és ha ez megtörténik,elvesztünk.
Köszönöm,hogy ezt megosztottad velünk,ilyenkor én is felébredek,hogy:Dóri az élet szép,de ezt nem kapod csak úgy,saját magadnak kell észrevenned.Na ezt kell még nekem tanulni...
Döbbenet ilyesmiket olvasok, hallgatok mostanában. Az okát nem tudom, .... Nagyon tanulságos amit leírtál. :)
Gondolkodtam le írjam e de csak leírom: pár hete úgy döntöttem csak mert sosem voltam még ilyenen,hogy elmegyek egy egésznapos személyiségfejlesztő tréningre. Motivációs előadók (Szabó Péter) életmódtanácsadó,kommunikációs tréner illetve pszichológus tartott előadást. 200an voltunk. 2 sorral előttem ült egy srác....se haja se szemöldöke nem volt. (Tippem szerint vmi kemón lehetett túl de lehet nem...nem tudom.) Mankóval járt...snnyira természetesen hogy először fel sem tűnt h hiányzik a jobb lába. Nem használt semmi protézist. Egyik előadó megkért mindenkit h mutatkozzon be körülötte 5 embernek...majd egy másik feladat az volt hogy öleljünk át tetszőlegesen 5 embert és mondjuk a szemébe"te egy fantasztikus ember vagy" Naná hogy oda mentem ehhez a sráchoz...akkora harmóniát és pozitiv energiákat éreztem felőle...hogy éreztem...nekem ezt a mondatot a szemébe kell mondanom. Megtettem és jó érzés volt.Majd előadást tartott Mosolyka...nem tudom ismeritek e...aki egész életében tolószékre...és férje ellátására szorul mert pl éjszaka fel kell hogy keltse a férjét hogy fordítsa meg őt az ágyban. Az orvosok 17évet adtak neki hogy életben marad...ma 30. És akkor egy ilyen nő jön lelket önteni az egészséges emberekbe?????Értitek miről beszélek?És áttfutott az agyamon...ott...hogy mi a franc bsj van az én apró kis orrom szépséghibájával????Semmi...nulla. Az a nap brutál dózis volt minden tekintetben. Másnap felkeltem....belenéztem a tükörbe....és azt éreztem...szeretem én ezt az embert akit látok úgy ahogy van...Szépnek láttam magam. Mondtam is a férjemmek....te én nem tudom mi történt ott de valami bent megváltozott. Foglalkozzatok a belső világotokkal is....megéri.
Úristen :D az nagyon nagyon hosszú idő
addig mindig változott egy picikét? vagy hosszu idő után hirtelen többet ? :D
Körömvirágkrém külsőleges használatra való.
Nagyon szépen köszönöm.Valószinüleg hétfön már a saját ágyikómból fogok neked én is nagyon sok sikert kivánni. :) Ha töltesz fel majd képeket, legalább hasonlithatjuk a gyogyulási folyamatot. Tudom ez egyéni de akkor is :)
Körömvirág krémet lehet kenni az orr belsejébe? Egyik okdalt kicsit érzékenyebb belűl.
Egy pozitív személyiség vagy aki mindenben meglátja a jót:-)
Szia :-)
Kismacsek nagyon nagy a változás a mostani orrod és az eredeti orrod között.
Én teljesen jónak látom és most is azt mondom,hogy:műtött orrban tökéletes nincsen.
A másik dolog,hogy a tökéletes szó is relatív:mindenkinek más a tökéletes,ha már ezt a szót használom.De ez nem is baj,nem vagyunk egyformák,nem is kell,hogy mindenkinek ugyanaz az orrtípus nyerje el a tetszését.Nem beszélve arról,hogy nagyon sok függ az arcszerkezettől.
Ha az emberben kialakul az "új" orrával a harmónia,főleg lelkiekben-akkor már megérte a beavatkozás.
Egyébként én úgy gondolom,hogy te az eredeti orroddal is megnyerő lehettél,mert alapból úgy vagy összerakva,hogy nagyon megnyerő személyiség vagy 💗 Ehhez csak még hozzátesz az,hogy most már viszont az orroddal is kibékültél :-)
Szia!
Végig néztem a képeidet,össze sem lehet hasonlítani az eredeti orroddal! A pici hiba ellenére is szép lett az nózid! A változás már meghozta számodra az önbizalmat! Csak ìgy tovább! :) ;)
Lehet...Én is jobban érzem magam..sokkal...viszont nekem úgy tűnik mintha túl kicsi lenne-legalábbis ezen a képen🙄 Tudom hogy Te nem haragszol meg érte ezért írom ide..Mi ezen túl vagyunk már!😎
Miért lenne baj?!Nem vagyunk egyformàk...Valakinek jó-valakinek nem.../igaz mi többen vagyunk🤔😂😎/ De amúgy tök jó hogy ilyen + vagy!:)
További ajánlott fórumok: