Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ja es meg mielott nekem ugrana bárki is....nem provokalni akarok mast akit bosszant h nem lett olyan mint szerette volna....csupan el szerettem volna mondani....lehetsz te kulonleges v ertekes az orrodtol fuggetlenul. Valoszinu azert nem zavar engem....mert ha ilyen orral születek mint amilyen most...valoszinuleg soha nem gondolkodtam volna orrműtéten. Lehet en csak a gorbe orrot utaltam. Minden mást nem.😊
Sziasztok. Raktam fel egy képet,amin látszik h az én orrom sem tökéletes...de...valahogy...nem érdekel. Lehet bennem van a hiba nem tudom...de nem izgat...na. És a környezetemben mást sem. Még mindig annak örülök hogy nem olyan mint régen. Remélem nem haragszotok meg ezért....ha én nem vagyok elkeseredve.Megértem ha más igen,de én valahogy nem foglalkozom ezzel.
Minden jót kívánok Neked péntekre! :) Nekem hétfőn lesz a műtétem,már nagyon izgulok! :)
Nagyon szépen köszönöm. :)
Sok szerencsét neked péntekre,minden alakuljon úgy,ahogy azt szeretnéd és eltervezted!🍀
Szia!
Hát...igen...4 hét múlva kontroll...kíváncsi leszek...Nálad valami azóta?
Ez jó...😚 Hát ki tudja "melyik a jobb";)
Jajj dehogy...én rosszabb voltam!😎😂 5 hónap volt a vízválasztó nálam...most vagyok 8,5 hónapos-még mindig dagad és kemény néha...
Szia!
Sokáig...ne aggódj! Ez "normális"
Sziasztok, 3 hete volt orrplasztika mutetem, érdeklődnek akinek mar volt es több ido eltelt azóta, hogy mennyi ido után múlik el az orrban belül a duzzanat? Az illatokat sem nagyon érzem, ez normális? nemi levegő szerencsére viszont bejut rajta!
Szia! Neked is volt orrsoveny is? En azt gondolom h esetleg emiatt gyógyul mèg nehezebben a "sima" orrplasztikasokhoz képest.... Persze lehet rosszul gondolom, csak próbálom magamat nyugtatni vmivel😂😂 Amúgy sokszor annyira durván el van dugulva, h enni is alig bírok, mert mire osszeragom és lenyelem a falatot, a fulladás kerulget, mondjuk most kène elkezdeni fogyozni😂.....
Persze hogy van :) pl.en is
Sikeresen beszereztem mindent.Köszönöm :)
Sziasztok! Van itt valaki aki már túl esett korrekción?
Igen.Gyógyszertárban vény nélkül kapható.
Szia. 5 hetes az orrom, és még én sem kapok levegőt normálisan. Ugyanaz a probléma, mint nálad. Éjszaka alig, nappal néha jól, de csak rövid időre. De ahogy itt mondták, minden nappal jobb lesz. Ki kell tartani.
Köszi a gyors választ. Ez a rutascorbin tabletta?
Szia!
Ha minden jól megy,elég lesz a 12 nap.Rólam lekerült a gipsz,egy minimális sárgaság volt a szám körül-oda húzódik a szem környékéről-másnap már teljesen szalonképes voltam.
Rutascorbint pár nappal a műtét előtt kezdjél el szedni,a hajszálerek falát erősíti.C-vitamin és sok folyadék.
Duzzanat az lesz,csak véraláfutás ne legyen.Ha esetleg az is marad,akkor lealapozod.
elnézést kérek, visszaigazoltam.Mobilon nem láttam. :/
vicces,senkit sem jelentkezett eddig.bár mindegy is mert még nem vagyok túl a mütéten. :D
Jelentkeztunk egy csomoan a naplodba. :)
Szia.Nagyjából hány nap után leszek szalonképes? Mármint a duzzanat és a véraláfutások mennyi idö alatt szivodnak fel? 12napom lesz rá, hogy megjelenjek egy nagyszabású összejövetelen és csak remélni merem, hogy elég idö lesz a gyogyulás elsö lépéseire ez a 12 nap
Hát, szerintem is már illene :D nem mindig rossz de elég sűrűn dugul vagy nehezen "süvít" a levegő
Van itthon coldastop, akkor ma este bevetem, hátha.....:)
Most már Hajni rendeződnie kellene,a fél év a választóvonal,szóval ettől kezdve illene jönnie a levegőnek.
Szia,szívesen :-)
Coldastop azért jó,mert az orrnyálkahártyát nyugtatja,a gyulladást csökkenti,ugyanez a helyzet a Sterimarral is,bár a Coldastop lényegesen jobb.Olajos készítmény,természetes növényi anyagokból,korlátlanul lehet használni,ha van otthon,érdemes időnként bevetni,főleg,ha az alvás során segít.
Szia, köszi a választ :)
Sem a coldastopot sem a sterimart nem használom mar, eleinte használtam, és vagy 1,5 hónapig orrszivoztam az orrom, de miután mar nem jött igazabol váladék, így abbahagytam a fújkàlást is:(.... Az vajon segítene ?! Nèha Rhinospray plus-t szoktam használni igen kevés sikerrel😂😂
Mindenesetre az megnyugtató h ez mèg normális ilyenkor, ezek szerint csak egyéni szivàs h nálam eddig tart, de vmikor majd csak rendeződik :)! Köszi
További ajánlott fórumok: