Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Koszi 😊😊 a furdoruci S.Oliver :)
Es nagyon jo valasztas volt. Szeretem :) Es draga sem volt 😂😂
Szia!
Naná,hogy drukkolunk-egyértelmű!!! :-)
Sziasztok! Nagyon régen jártam itt, most legalább 20 naplóba bejelentkeztem :)
Még május végén voltam konzin Kárásznál és Rezeknél, most írtam róluk a naplómban.
Éééés augusztus 24-én műt Rezek, drukkoljatok! 🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
Szia!
Biztos, hogy csont az, amit erzel? En is ereztem egy rohadt kemeny csomot az egyik oldalon, amiröl elöször azt hittem, hogy vmi csontdarab, de most 2 honaposan elkezdett apadni. Annyira kemeny volt, hogy szo szerint fajt/szurta az orrom belsejet. Meg mindig nem tünt el, de mar joval kisebbnek erzem, szoval lehet, neked is ez van...lehet, hogy ettöl tünik az egyik fele beesettebbnek.
Szia!
2 hét után nagyon korai ezt mondani...hidd el-èn tudom😎😂 az egyik.oldal mindig "rosszabb" azt szokták mondani...
Szia! Köszi a választ! :)
Viszont azt nem tudom, hogy a csont lehet megduzzadva? Csak mert ha hozzáérek, ott már egyből a kemény csont van, és érezhetően más a formája, mint a "beesettebb" oldalon.
Ezért vagyok amúgy csak ideges, mert ha a porcos része lenne más, arról könnyebben el tudom képzelni hogy még változik, mint a csontos részről. De tudom persze, hogy ugy az egész orrom fog még alakulni, csak attól tartok, hogy pont rossz irányba, és még jobban fog látszani a csontos részen a különbség.
2,5 hónapja volt a műtétem ,érzésre lement minden duzzanat , megpuhultak az orrcimpák és rendesen fújok orrot minden furi érzés nélkül
az orrom viszont nem lett se keskenyebb se kisebb :/
amig duzzadt volt az orrom legalább szükebbnek tüntek az orrlyukak de most már az is a régi ami nem tetszett.
még van időm a teljes gyógyulásik de lélekben feladtam h változni fog az orrom :(
Szia!
Ami a képekről lejön:az orrod egyik fele jóval duzzadtabb,mint a másik.
Két hetes az orrod,sok következtetést ilyenkor még nem lehet levonni.
Kezdjed el kenni külsőleg körömvirágkrémmel,duzzadtságra,gyulladásra való.
Közben,ahogy gyógyul az orrod hétről-hétre,hónapról-hónapra látni fogod,hogy van-e változás pozitív irányba.Úgy legyen!
Sziasztok!
Amikor kifújom az orrom(nem erősen),kicsit vérzik. 8 hetes. Térjek vissza a fülpucis takarításra?
Sziasztok!
Szeptember 5.-én megyek a korrekcióra K.T-hoz🤔🤗😎.Képeket teszek már föl lassan /nem volt időm/.
Szia!
Briginek van csomója-nekem horpadásom!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?