Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Úgy fejest ugrottam ebbe a műtétbe, hogy nem tájékozódtam elég körültekintően milyen orvosok vannak. Pedig akármit veszek mindig alaposan utánanézek. Most nem így tettem, és meg is jártam.
Azért mert hittem valakinek , aki azt mondta meg tudja csinálni. Ennyi nekem elég volt hogy bízzak.
Hibás vagyok? Lehet. De ez akkor sem korrekt, hogy kísérleti nyúlnak használnak, aztán megrántják a vállukat, sőt még elmagyarázzák, hogy biztos más bajom van.
Tudod brill az lenne a jó,ha az ilyen orvos többé nem csinálhatna orrplasztikát,mert szinte biztos,hogy nem te vagy az egyetlen,aki így járt és még fognak is.
Remélem,hogy az igazságszolgáltatás melletted lesz, csak tudom,hogy sajnos ez az út hosszú-ahogy Erikánál is az volt-sok múlik azon,hogy ki áll melletted,mennyire jól viszi az ügyet.Érted,ugye?
Szia Niki!
Korrekciós műtétre Dr.Kárász Tamást és Dr.Rezek Ödönt tudom ajánlani.Nagyon ügyesek,jó pár tönkretett orrot hoztak már rendben,viszont az ár nem olcsó,főleg,ha más orvos műtött és úgy korrekcióznak.
Konzílium alkalmával úgyis minden kiderül,de nyári időszak van és szabadság.De elküldöm neked az elérhetőségeket,az asszisztensek tudják,hogy pontosan mettől-meddig tart a szabadság.
Priviben ment és szívesen :-)
Nem fogom annyiban hagyni. Ez egy kontár munka, amit persze nem akarnak elismerni. A kórháznak írt legutóbbi levélre sem kaptam még választ 2 hónapja. Lehetne egy orvosban is annyi becsület , hogyha elcseszte vállalja a felelősséget. De ezek szerint megengedhetik maguknak, hogy így bánjanak a betegeikkel.
Oda nem fogok visszamenni az biztos. Nem értenek hozzá. Csak ezt elfelejtették közölni műtét előtt. Jó lett volna, ha a jó tanácsát a műtét előtt, nem pedig a műtét után közli az orvos. Vagyis, hogy menjek el Rezekhez.
Sziasztok!
Valaki le tudna irni RÖ doktor elerhetoseget? Hivtam egy korhazat ahol kapcsoltak valahova, ahol senki se vette fel...
Mas elerhetoseget meg nem talalok sehol.
Brill ez borzasztó...mit művelt az orroddal ez a kontár,hát ilyet is ritkán látni... :-(
Megdöbbentő a látvány...ezzel megint úgy vagyok,hogy nincsenek rá szavak...
Raktam fel képet. Itt jól látszik milyen amikor a duzzanat már lement, és a bőr rásimul a csontos orrhátra.
A kép minősége nem túl jó, rosszak a fényviszonyok a fürdőszobában. Talán pont ezért látom ott a leginkább. Vagy biztos máshol is ilyen, csak ott nincs előttem tükör. (?)
Akik szeretnék azt hinni, hogy minden műtét jól sikerül, azok ne nézzék!
Műtét előtt én sem nézegettem ilyeneket. Sajnos.
Kitti ilyenkor elég egy papírlappal meglegyinteni az orrot és nagyon tud fájni.
Ha lemegy a duzzanat akkor úgyis látod,hogy rendben van-e az orrod.
Rendben lesz,ne aggódjál,valószínűleg nem volt az a "belekapás" olyan durva,inkább a fájdalom erős ilyenkor.
Szia!
Jól van,túl vagy rajta,ügyes voltál!!!
Örülök,hogy minden rendben,amennyit tudsz pihenjél-ha nem is alvásról van szó-csak bólogatásról.
Nagy ölelés <3
Sziasztok!
Most van csak erom irni.
Minden rendben van,mar pihizek.:)
A ferdeseg nem zavaro, viszont az h fele mas a ket fel az igen, az egyik orrlukam teljesen mas alaku, es nem kall lentrol fotozni h latszodjon, mar szembol is latszik h a jobb orcimpam lejjebb van, es a lukbol is mas mas meretu reszt latni a ket oldalom mar szembol is.
Tudom turelem.. csak vmiert nem gondolom h ez valtozni fog. Mert az egy dolog ha maskepp van bedagadva, de az orrluk forma mar rogton latszott h mas, es egyszeruen nem dagadtabb az egyik oldal, hanem konkretan lejjebb van m a masik.
Kicsit elkeseredtem..
Az ember saját magával a legkritikusabb,ez így van az orrplasztikánál is.
Még nem is kell egyformának lennie a két orrlyuknak,idővel egyforma lesz,vagy legalábbis közel egyforma.
Ferdeség:van,amelyiket teljesen rendbe lehet hozni,de van,amikor marad benne-ezt előre szokta is jelezni az orvos.
Szia!
Azért érdemes visszamenned és megkérdezni,hogy MEG TUDJÁK-E csinálni azt,hogy az orrod ferdesége megszűnjön.Mert lehet,hogy nem is tudják.
Ha ez lenne a helyzet,akkor konzíliumra mindenképpen érdemes lenne elmenned Kárász és Rezek doktorhoz,hogy ők mit mondanak.Fül-orr-gégész+plasztikai sebészek.Maga a konzílium nem drága,viszont a műtét nem olcsó... :-(
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?