Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Az eddigi naplókat olvasva , nem vagy egyedül ezzel az érzéssel . 12 hét még nagyon kevés , Ráadásul most volt kánikula időszak , szerintem az is befolyásoló tényező .
saját tapasztalatból kiindulva , vastag bőrnél fél év a vízválasztó ... ott már az ember nem reménykedhet pozitívabb kinézetben .
Fotókat meg azért nem érdemes nézegetni , mert pl egy selfie vagy egy távolról készített de rázoomolt képen nem lesz ugyanaz az orr . A telefonos selfin mindig nagyobbnak mutat az orr .
Sziasztok!
Nem tudom, volt-e vkinel ilyen eset, de en teljesen el vagyok keseredve. Most lesz 12 hetes az orrom es 1:1 ugyanakkora, mint mütet elött.
Eddig eleg pozitivan alltam a dolgokhoz, de az, hogy konkretan 3 honap alatt SEMMIT nem valtozott, az azert nem lehet normalis dolog. Konkretan kezembe akadt egy kep, ami 2 eve keszült rolam es meg mernek ra esküdni, hogy azon kisebb az orrom, mint most.
Most vagy bennem van elkötve vmi vagy semmit nem csinalt a doki az orrommal, amit nem tudok megerteni :( :(
Teljesen megértelek :-D :-D :-D Ez olyan vicces :-D
En is ezen nevetek mindig jokat. Mert minden egyes foton az az elso hogy az orromat ellenőrzöm aztan hangosan megallapitom hogy "hát nézzetek meg ezt a csodálatos orrot" :-D :-D :-D
:-* ♡
Mi jön le nekem egy képről? :-)
Gyerekeim csináltak képeket rólam és a férjemről,megnéztem őket és levontam a következtetést:igaz,hogy híztam,de kit érdekel,a lényeg,hogy az orrom szép,az orrcsúcs gyönyörűen a helyén:-)
Erre a gyerekeim elkezdték csóválni a fejüket a férjemmel együtt.
"EZT" A RÉSZÉT AZ ÉRZÉSEIMNEK SOSEM FOGJÁK MEGÉRTENI,CSAK AZOK,AKIK ÁTESTEK ORRPLASZTIKÁN,A SORSTÁRSAIM!
Nagyon köszi a válaszokat! Volt már valakinél olyan hogy EKG-n és vérvételen kívül mást is kértek? Mert eddig csak ennyi a szükséges.
Evicska most megnyugtattál, neked is köszi :) és örülök, hogy elégedett vagy az orroddal!
Szia Narna. Nekem is van ilyen szivbillentyus problemam. Nekem sem okoz gondot. Ket evente jarok kontrollra hogy ellenorizzek. Es nem volt problema hogy muttetni akartam az orrom :) Ketszer is mutottek:) Es most mar tokeletes 😍
Szoval szerintem minden rendben lesz nalad is, nem lesz akadaly. ;)
Szia!
Küldtem és szívesen :-)
Sziasztok!
Elhatároztam végre, hogy megműttetem az orrom, mert 31 évesen sem tudom elfogadni a nagy nózimat, nagyon megnehezíti a mindennapjaim. Szeretném elkérni Rezek és Kárász doktor elérhetőségét, hozzájuk mennék konzultációra. És ha esetleg beengednétek 1-1 naplóba, nagyon hálás lennék, mert egyenlőre félek ettől a műtéttől, jól jönne pár pozitív példa!
Köszönöm!
Szia Narrna!
Szerintem kérdezz rá, hogy milyen plusz vizsgalat kell, így az altatóorvos jobban tud készülni.
Szia.
Augusztusban úgy tudom az egész épület zárva van, de szerintem nyugodtan hívhatod a kérdéssel, meg fogja mondani a választ.
Sziasztok!
Nemrég voltam VK-nál és mellette döntöttem. Mondtam neki, hogy van inzulinrezisztenciám és PCOS-em, mondta, hogy egyre több embernek van. Így szerencsére gondolom ez nem okoz gondot.
Viszont elfelejtettem megemlíteni, hogy van problémám kettő szívbillentyűmmel, nem zárnak rendesen. Azért felejtettem el, mert nem okoz különösebb problémát, és a kardiológus is azt mondta, minden harmadik embernek van, és semmit nem kell vele csinálni, csak évente kontrollra menni.
Persze VK-tól kaptam egy papírt ami részletesen rákérdez a betegségeimre, és majd vinnem kell.
Ez ugye nem lesz így probléma? Komolyan már mindentől parázok... ://
Igen,csak beírod a nicknevet a keresőbe.
Ha nem akarod,hogy lássa a képeidet mindenki,akkor kell csinálnod egy titkos naplót,ahová csak azt engedsz be,akit akarsz.
Vagy úgy rakod fel a képeket,hogy a szemedet kitakarod-senki nem fog felismerni :-)
Szia Perzsa!
Dobjál fel képet,hogy mi volt az alap és abból mi lett.
Asszimmetria simán lehet két hónapos orrnál,hiszen az orr két fele nem egyformán duzzad.Az is számít,hogy melyik oldalról dolgozott az orvos,az mindig duzzadtabb.
Horpadás:ezt látni kellene,hogy tényleg szó szerint horpadás,vagy a duzzadás egyenetlenségéből valami.
Szia!
garamond
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,h van-e köztetek akit Bajusz H.doktorúr műtött? Vissza olvasgattam március 8.-áig,amikor az én műtétem volt,de senkit sem találtam.
Sziasztok!
Kicsit régen nem írtam, de keki70 eszembe juttatta egy üzivel, hogy nem vagyok egyedül. :) PUSZI ÉRTE
Persze azért itt voltam és olvastam.
Képek a naplómban. Nem tökéletes még, de nagyon reménykedem, hogy alakul ez még.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?