Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én nem tudok a számon lélegezni éjszaka. Kiszárad a szám egy perc alatt. Meg nem is tudom miért kellene, ha a műtétig nem volt ilyen problémám. Arról volt szó, hogy ha kikalapálják az orrsövényem, akkor még jobb lesz a légzésem . Na ahhoz képest, utána kezdődött a pokol. 2-3 óra alvás 10 hónapig. Legegyszerűbb erre az mondani, hogy biztos allergiás a kedves páciens.
De jobban alszom mostanában , mert sikerült végre beszerezni olyan légzésjavító – horkolásgátló kis szilikon bigyót, amit használva jobban jön a levegő. Kitágítja az orrnyílást. Elég hülyén néz ki, világosban nem is mutatkozom a család előtt. Meg szokni kell az érzést mert feszíti az orrot. Sokszor sebes is tőle és akkor nem tudom használni pár napig, de még így is megéri, mert anélkül az alvásnak annyi.
Szerintem érdemes kipróbálni annak aki nem kap levegőt, hátha segít!
Szia!
Megnéztem a képeidet,hát...
De még csak 12 hetes vagy,én nem mondom azt,hogy biztosan így marad az orrod,mert akárhogy is nézzük,az egy évet ki kell várni.Tudom,hosszú idő.
Moncsicsi ha majd mész kontrollra,akkor kérdezzed meg VK-t,hogy neki mi a véleménye.
Ha esetleg maradna így az orrod az idő múlásával is,akkor is még érdemes őt megkérdezned,hogy rendbe tudja-e hozni.És majd a válasz után döntesz,hogyan tovább.
A lelki részét megtudom érteni,de jelenleg nem tudsz mit csinálni,mint várni.
Keki!
Igen, valora valt.Es meg el sem hiszem!!!!
Csodalatos! ♡
Koszonom!
Elle csodaszép lett az orrocskád💝
Sok-sok boldogságot hozzá,látod,az álom valóra vált :-)
Szia kinél voltál?
Tulajdonképpen akkor kb semmit se változtatna.. jó fej 😁
Szia Adri!
Üdv.a fórumon!
Nálam van fent kép,megtudod nézni :-)
Nicknév->Képek
Nekem nagyon szépen megcsinálták az orrplasztikát, de én is ilyen dolgokkal küzdök azóta...
Elhanyagolható ez a kellemetlenség, ahhoz képest, hogy mi volt..., ám mindig bizonytalan vagyok, hogy tényleg az-e ez?
Szia!
Kívánom,hogy javuljon,van hátra 4 hónap.Még gyógyulásban van,hátha.
Sok szerencsét!
Sziasztok! Mikor lefekszem alvó pozícióba én sem kapok levegőt! Mondta a doktornő, hogy lehet allergia is. Nekem eleve rengeteget folyik az orrom. Most Allergodil orrspray-t javasolt, 6 hétig napi 2-szeri használattal. Ha nem múlik el meg menjek el allergia vizsgálatra. A Lioton gél amit javasoltak itt a fórumon műtét utáni dagadásra, nem vált be. Még ott a pukli bal felén, jobbról görbébb az orrom, képen szemből szép, bár kis ferdeséget látni. Egész napos munka és szemüveg viselés után mindig dagadtabb, pirosabb. Ha csak itthon vagyok és nem teszem fel a szemüveget valamivel jobb a helyzet, de a pukli változatlan. Azon a ponton pirosas-lilás hajszálerek láthatóak. Most már 8 hónapos az orrom, most voltam kontrollon júl. 8-án, legközelebb októberben kell menni, ha nem változik kiír egy újabb műtétre, ugye akkor már lassan eltelik az 1 év, az alatt mindig változhat. Muszáj leszek megcsináltatni, mert most még ingyenes, és ha már ennyit perkáltam legyen tökéletes, csak hát a munkahely szempontjából lesz gázos a dolog. 4 hét táppénz gondolom megint. Bár remélem, hogy ez nem fog annyi kellemetlenséggel járni. Illetve még reménykedem, hogy addig javul. A csonthártya kemény.
Akik műtétre készülnek: Ne csak az alapárat nézzétek! Rengeteg kontrollra kell menni, orrcseppet, orrspray-t kell hónapokig használni! És nem olyan olcsóak! Én már rengeteget rá költöttem, pedig nem vagyok gazdag, csak gyűjtögetek!
Sajnálom... :-(
És Rezek doktor azt mondta,hogy minden rendben?Most főleg a levegővételre gondolok,mert bizony az orr arra való,hogy azon át lélegezzünk.
Szia!
Én is próbáltam húzgálni de nem nagyon akar kijönni...olyan, mintha belenőtt volna rendesen a húsba. Beszéltem az asszisztenssel, pénteken megyek majd, hogy kiszedjék, de remélem addigra kipiszkálom valahogy :)
Szia!
nekem is volt egy varrat ami nem esett ki, egy idő utàn meguntam és kiszedtem szemöldök csipesszel :)
Nem vígasztal :-(
Nekem a műtét óta ilyen rossz.
A lányod a műtét óta nem kap levegőt, vagy előtte is voltak ilyen problémái? Ő marad ilyen és beletörődött?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?