Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Azt hiszem néhány orr egyszerűen alkalmatlan a műtétre.
Puklik, gördrök, árkok, foltok..
Pumpkingirl raksz fel képet?
Kis kutyus nagyon tündér,kis drága <3 de azért a gazdiját is szívesen megnézném! :-)
Alkati kérdés,ritkán előfordul annál,aki alapból hajlamos rá,vékony,világos bőrű és eleve is karikásabb típusú a szeme.El fog múlni a teljes regenerációval,több hónap is lehet,sokat igyál,aztán sok alvás és sok vitamin.
Ha ezek ellenére sem rendeződne-volt itt már olyan,akinél sajnos megmaradtak-akkor úgyis olvasnak és adnak tanácsot.
De nem kell rögtön megijedni.
Ammaji, latom a kepeket a profilodnal. Hm...elhiszem, hogy csalodott vagy es nem ezt az eredmenyt almodtad meg. 😔 K.T. mit mond??? Miert lett ilyen? Elotte keped nincs, hogy lathatnank azt is?
A korrekcioval valtozott vmi lenyegesen? Sajnalom...
Eleve mar a masodik mutet vallalasa sem lehetett egyszeru a szamodra. 😔 Nagyon rossz ezt olvasni.
Izmot vág át-de nyilván idegek vannak benne,a későbbiekben ezért érezhetjük úgy is,hogy a két első fogunk már nem lesz érzékeny.Mondjuk ez nekem tetszett :-)
Nálam hat héten belül rendeződött,ez szokott lenni az átlag,de volt olyan,akinek kellett három hónap.
Még egy kis kitartás!
Szia
Nézzd meg az ene képeim
Tamas, de jo, hogy irtal. Gondoltam am rad tegnap.
En is remekul voltam a mutetet koveto orakban es utana is vegig. Nekem az alvas is teljesen jol ment, gipszesen, tapaszosan, most is. 🤷🏼♀️ Mondjuk en nagyon jo alvo vagyok. 😴🙊
Vszinu a kimeletes technikanak koszonhetoen az oriasi duzzanatok , eros beverzesek is elkerultek. Sarga lettem egybol. 😅
Persze ejjelente kelnem kellett tisztogatni kb. 2* az elejen es en sokat porszivoztam a 3. naptol. Nekem az nagyon bejott. Sot, valami dijat, elismerest is adnek annak,aki azt kitalalta. 🙏🏼
Ha mindent ugy csinalsz, ahogyan a kapott instrukciokban szerepel, minden rendben lesz.
Most igy, a hatodik heten mondjuk neha” elegem van az orrombol “, mert nagyon erzekeny, elofordul hogy feszul,huzodik, picit meg is faztam, nehez torolgetni, fujni zsepivel...sport semmi...es ahogy olvasgatom, meg honapokig bizony lesznek hasonlo kellemetlensegek. Na de ezzel egyutt is barmikor ujra belevagnek.🤗
Egyedul a mosolyom aggaszt. Meg mindig nem ugy mozog a felso ajkam,mint regen. Le van tapadva kozepen es alig javul...tudom, hogy ez az ideg atvagasa miatt van.
Nektek mennyi ido mulva allt ez a resz vissza?
...bocsi, az elozo kommentem veletlen kikerult a falra befejezetlenul. Szoval minden ismerosom, aki tudott a mutetrol elsokent azt jegyezte meg, mennyit fiatalodtam. En az elso perctol magamenak erzem az uj format.
Viszont rengeteget valtozik, es bizony van mikor nem annyira tokeletes, de egyelore (6 hettel mutet utan), ugy gondolom,ez meg belefer. Sok sikert!
Szia Dali5, nekem oktober kozepen volt a mutetem K.T.-nal. Kopogj a naplomba, beengedlek.
Mikor levette a gipszet, majdnem elsirtam magam,annyira tetszett. Sokkal finomabb vonasaim lettek a kisebb, formasabb orrnak koszonhetoen. Szinte minden ismerosom
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?