Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Töltetni? :O Nem félsz, hogy ha elkezd apdni az orrcsúcsod, nem fog illeszkedni a töltött, csontos részhez? 😰 Én egy pár hónappal “idősebb” vagyok Nálad, de még nekem is kő kemény és duzzadt a porocos rész.. Szerintem az egy évet azért érdemes megvárni. Tudom, hogy nehéz! Nekem is szoktak türelmetlenebb periódusaim lenni, de szerintem ez egy picit korai.
Lehet idő változás,igen...fent,ahol törve volt,ott szokott nagyon lüktetni!
A tünetek amiket Agica ír ugyan azokat és ugyan úgy éltem át én is 8 majdnem 9 honaposan. Sőt most a 9.ik hónap végén a napokban megint érzem hogy húzódik vagy feszül vagy viszket főleg időjárás változáskor . Nekem törve volt a csont és ilyenkor nagyon megérzem ezért is van ott még duzzadás , vizenyő.Persze idegesít nagyon de egyszer csak lemegy .....
Mutasd meg az orvosnak,de simán lehet idojaras valtotastol is.Ilyenkor a csontok megerezhetik,meg meg siman mehet ossze,nem telt el egy ev,akar attol is lehet.
Akinek volt mat toltve az orra, kerem irjon. Varok meg par honapot es utana megyek orrnyerget toltetni.
Gipszlevétel után már lehet finoman,olyan szuszogósan.Aztán egyre bátrabban és a hatodik hét után rendesen.
Mikortól lehet orrot fújni óvatosan?
Mitől lehet,hogy lassan 9 hónapos orrom elkezdett lüktetni, picit dagadni, kemény ,mint a kő és majd le szakad érzés van benne?Olyan,mint ha 2-3 hónapos lenne..
Szia! Az elozo kepeden tenyleg valahogy szebb az orrod, szerintem azzal nem veszitessz semlit, ha elmesz a dokihoz, es ranezetsz,biztos mond valamit. Es talan megnyugszol, mert latseik, hogy kicsit felhuztad magad. Az orrcsucsom nekem sem 100-as,amikor bekemenyedik, olyan mint egy biliardgolyo, aztan meg neha, mint most is, ahogy tapintom puhabb, es akkor rasimul az orr porcaira. De 2 honap utan meg elofordul. Menj el mindenkepp a dokihoz,vegulis ő a szakember, mi nem vagyunk azok. 😊
Sziasztok. Végre vt időm feltenni képeket az elsőre nagyon, másodszorra közepesen elrontott orromról.
En sem vagyok tul boldog az orrommal sajna. Naplomba frissitettem. Akik bent vannak nezzenek bele lecci. Ujakat mar nem engedek be, ne hari!
Szia Melinda,Köszönöm! Neked is!
Eddig maximálisan meg vagyok elégedve, de úgy látom Te is szereted az új orrod!
Boldog 1. hónapfordulót Mihailila, Tamás4! 😊
Nagyon szép lett!! :) Az allergia hamar elmúlik majd!
Nincs mit,szívesen :-)
Tényleg nagyon szép <3
Ez az allergia-remélem,hogy most már egyre jobb lesz,megszenvedtél nagyon vele... :-(
Tettem fel képeket. Az arcomon még mindig látszik az allergia. Az orrom viszont perfekt 😊 Köszönöm Keki70, Tamás4, a sok segítséget!
Teljes kiborulas... Nezegetem regi kepeim, es a valtozas kB 5%, ha nagyon keresem. Szanom banom hogy nem kertem szarny szukitest es nyereg emelest. Akik meg csak tervezik, ajanlom hogy nagyon ragaszkodjanak az elkepzeleseikhez, es pontosan tudjak hogy mit szeretnenek... Meg szerencse h regi orrom is szep volt, mert ugyanazt latom most is a tukorben.
Örülök,hogy jobban vagy!!!
Koszonom mindenkinek, itt mindig megnyugszom :)
Sterimar es Coldastop is van itthon, a lanyomnak szereztem be anno.
Elkezdek atvaltani.
Ha javul az arcom teszek fel képet a csini nózimról. 😉
Köszi az érdeklődést. A szteroidos injekció és a krém teszi a hatását. Sokkal szebb de még messze a vég. A lényeg, hogy javul, szép az orrom és a közérzetem is jobb.
Sziasztok!
Februárban korrekciós műtétre megyek. Érdeklődnék, hogy kinek volt orrszárny kisebbítése már?
M.
Az ember azt gondolná,hogy a kórház bőrgyógyászati osztályán van orvos ilyenkor is.Persze,sok mindent megtudnak csinálni a nővérek,de van,amit csak az orvos.
Most hogy vagy,javult az arcod?
Sziasztok! Kellemes ünnepeket! :)
Lesz olyan, akinek februárban lesz műtét?
Ja és az otrivin is felejtős!
Amit Keki írt (Coldastop, sterimar) mindkettő nagyon jó.
A Coldastop gyógyítja, táplálja a nyálkahártyát, a Sterimarral meg jó mélyre be lehet fújni, segít a trutyioldásban.
Én még kiegészíteném az ezüst-colloiddal, (biobolt)
fertőtlenít, hatékonyan segíti a sebek gyógyulását.
Neten rengeteg cikk van róla.
További ajánlott fórumok: