Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nincs mit,szívesen :-)
Rá is gondoltam :-)
Szia!
Túl vagy rajta,örülök neki,talán már haza is értél.Hát az első éjszaka nekem sem az alvásról szólt,inkább csak el-elbóbiskoltam.
Pihenjél sokat és ha bármi van,csak írjál,amiben tudunk,segítünk! :-)
Szia!
Alakulóban van az orrod,a képek alapján a fitos felé.Mindegyik kép mást mutat...éppen ahogy a fény esett rá,csalóka.
A profilosak szépek,de látszik,hogy még nagyon duzzadt az orrod.Nem kicsit,nagyon.
A szembőli képeken van hepehupa,de ennyi simán belefér,főleg ha azt nézzük,még csak két hónapos orról van szó.Nem egyenletesen oszlik el a nyirokfolyadék,alakulni fog,de majd KT megnézi és megfog nyugtatni.
Ki operált Szegeden?
Sziasztok,
Még új vagyok ezen a fórumom, de szeretném megosztani veletek a tapasztaltaim és a tanácsotokat kérni. Október közepén műtötték az orrom Szegeden. Előzetesen volt megbeszélés, számítógépes modellezés és a doki is szimpi volt.Kisebb, fitosabb orrot szerettem volna.
Az első hónapos orrom nagyon tetszett is, örültem neki, viszont most a 2. hónaphoz érve,mikor már elkezdtek lemenni a duzzanatok, szörnyűnek látom. Az orrnyereg két oldalán két bemélyedés lett, a bal oldalon ráadásul nagyobb, illetve azon az oldalon kiáll az orrcimpa fölött valami (bocsi, nem tudom a nevét). Nagyon kétségbe vagyok esve, ráadásul az egyik munkatársam vasorrú bábának nevezett és megkérdezte, hogy mikor esik le az orrom. Gondolhatjátok milyen érzés volt ezt hallani...Holnap megyek Kárászhoz, gondoltam mielőtt visszamennék a dokimhoz, halljak egy szakvéleményt, hogyne tudjon csak úgy lerázni. Feltettem a képeim a naplómba is, légyszi nézzetek rá. Ti hogy látjátok?
Szóval lassan jutok a csúcsra. Csak győzzem kivárni :-)
Köszönöm a profi választ, lehet veled konzultálok januárban, nem az orvossal. :-)
Szia!
Én januárban kezdtem konzultálni ferde orral, áprilisban volt a műtét. Augusztusban még nagyon nagyon gyógyulófélben volt (dagi) és rájött még a 36 fok is. A ferdeorros műtétek lassabban gyógyulnak. Mérlegeld, hogy az esküvő mennyire bevállalható egy egyenes de pufi orral, mint egy ferdével.
Januárban kell visszamennem.
Nem vagyok szakértő, de a tapasztalatom azt súgja, hogy ez nem fog elmúlni.
Sokan itt azt mondják észre sem veszik mások a változást. De ha én visszamegyek dolgozni majd magyarázhatom, hogy miért nézek ki így. Elég ciki..
Neked alakul?
Barbi megnéztem a képeket,most nagyon jól sikerült úgy néz ki,kívánom,hogy maradjon is ilyen :-)Mindenhonnan megnéztem és tetszik <3
/miattad nem feküdtem le,annyira vártalak/
Sziasztok!
Végre lekerült a gipsz ☺️
2 órát vàrtam a dokira 😡, de megérte egyenlôre...
Nekem ûgy volt, hogy tavaly, mikor levette a gipszet, tökre egyenesnek tûnt, késôbb ahogy abadt, egyre ferdébnek láttam és lett is...
Most is egyenesnek tûnik, kérdeztem is a dokit, hogy most már remèlem ilyen marad!? De azt mondta, csak akkor derül ki, ha lemegy az apadás, “most egyenesnek tûnik” ezt mondta..., “de lehetnek késôbb kisebb asszimetriák...”
Brill kedves!
Nagyon remélem,hogy a horpadásaid,dudoraid elmúlnak,és előnyére változik az orrod az idő múlásával.Én is arra várok.
Tényleg fura,hogy az orrcsúcsod mennyivel lejjebb került.Mikor mész kontrollra????
Eskuszom Ditta, nekem tetszik az orrod. 🤷🏼♀️😃 En nem latom borzalmasnak, az utobbi ket kepeden mar szep. Elotte meg valoban duci volt.
Viszont ertem a gondodat, es aterzem; ahogyan irod, nekem is problemam az asszimetrikus gyogyulas, a nagyobb merteku ferdeseg. De Keki meglatasat osztom egyelore, hiszem, hogy ez meg rengeteget alakul. En a helyedben nem “temetnem” az uj orrodat. 😉
En annyival vagyok rosszabb helyzetben, hogy a doki mar az elejen megmondta, soha nem lesz total egyenes. 🙆🏼♀️🙄 Ezzel egyutt szeretem az uj orrom. 🤗 Es kepzeld, senkinek nem tunik fel a ferdeseg rajtam kivul. 😅
Kitartast! Ne idegeskedj! ❤️
Szia!
Megnéztem a képeket,bizony van még mit apadnia,de ez nem is csoda,hiszen két hetes orról beszélünk.
Az orrnyereg mellett és orrháton előbb lemegy a duzzanat,mint az orrcsúcson,majd úgyis látod.Nagyon szembetűnő tud lenni,ahogy a csontos orrhátra szépen felsimul a bőr.
Körömvirágkrémmel kenjed mindenképpen és most már ha elég,akkor csak az egyiket használjad,vagy orrspray vagy Coldastop.
Örülök,hogy jobban vagy,igen,nagyon jó dolog az orrszi-porszi,majdnem kifújja helyettünk az orrunkat :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?