Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Írtad,hogy két hetes elmúltál,akkor lehet:Sterimar orrspray,sima tengervizes készítmény,korlátlan mennyiségben használható.
Aztán ami nem orrspray,de nagyon jó:Coldastop,természetes növényi anyagokból álló olajos készítmény,korlátlan mennyiségben használható.
És a krémes állagú Unguentum nasale,ami nem folyik le a garatra.
Orrnyálkahártya duzzadtságra,gyulladásra mindhárom jó,hogy melyik válik be,ahhoz ki kell próbálni.
Orrsprayt ki, mikor es milyet hasznalt eloszor?
Koszi :)
Nekem ez van:
Arianna orrszívó-porszívó,de más márkájú is jó.
A gyógyászati segédeszközök boltjában a legolcsóbb-ha ez számít.
Szerintem nagyon szep orrod lett foleg az elso elrontott mutet utan ( amit nem Rezek csinalt) tokeletesen kihozta a maximumot a nozidbol! Asszimetriat meg egyaltalan nem latok! Pont h szep mindket orrluk! ☺️
Orulok, hogy boldog vagy! 😍
Szia Melinda!
Olyat vegyél, amit porszívóra lehet csatlakoztatni. (vannak kézi, pumpásak is, de az semmit nem ér)
Gyógyszertárban kb 2000.- pénz.
Én már a 2. naptól használtam, el se lehet mondani, mennyit segített!!!
Sziasztok!
Ma voltam 2 hetes kontrollon.
Minden a terv szerint halad...
Holnap fujhatok orrot ☺
Apro oromok :)
Köszönöm Keki!
A bátorítást, a tippeket, a folyamatos segítséget!!!
Maximálisan meg vagyok elégedve, kicsit az apadástól tartok is, nehogy azzal jöjjenek elő egyenetlenségek.
Szóval, ha így maradna, már akkor is boldog lennék!!
Szia Ditta!
Köszönjük szépen,neked is boldog,békés,áldott ünnepeket!🎄🍬🎅😇🎄
Sziasztok!
Én olyan szinten vagyok ki lelkileg, hogy egy ideig hanyagolom a fórumot.
Tettem ki képeket... Lassan már a könnyeim is elapadnak, a környezetem is ki van készülve az orrmizériám miatt. Soha nem vágnék bele újra, soha! Ezerszer jobban utálom, mint a régi orrom (az legalább ingyen volt ronda).
Mindenkinek békés ünnepet és boldog új évet kívánok!
Szia Mengi89!
Az első kettőt Varga Klára csinálta?
Nagyon sajnálom :( mindenképp beszélj RO-nel, h ő mit tanacsol.
Nekem most 1 hónapos az orrom, egyelore nem tudok rosszat mondani rá, duzzanat miatt egyenletelen sokszor.. utólag úgy erzem kérhettem volna kisebbet, de ez az én döntésem volt.
Az első műtétem után kb. 4 hónappal mondta az orvosom, hogy menjek Rezekhez.
Legalább volt egy kicsi önkritikája.
Szaladgáltam akkor Rezektől Kárászig és vissza, de pár hónapos orral nem kezdenek még semmit. Várni kell egy évet.
Ezt ma olvastam.
Légy türelmes magaddal! A gyógyulás nem rövidtávfutás, hanem maraton; nem egy hatalmas ugrás, hanem kis lépések sorozata. (Bob Gass)
Gyönyörű orrokat nekünk! 🙏
Sziasztok,
Köszi a bátorítást mindenkitől. :) Igyekszem pozitív maradni, hátha javul. A dokihoz január végén tervezek visszamenni kontrollra, illetve kíváncsi vagyok, hogy ő hogy látja. Majd írok, hogy mi volt. Addig is szép orrokat mindenkinek ;)
Szia Narmer!
Sztem mindenképp menj vissza BH-hoz. Ő sem ma kezdte a szakmát, ha esetleg elrontott valamit, akkor egyrészt azt látnia kell neki is, másrészt elvileg ingyen kell korrigálnia. Bár ezen a fórumon túl sok infó nincs róla, itt szinte mindenki Kárászos és Rezekes.
Fel a fejjel, Narmer! 🤞🏼
A “kinél érdemes” csináltatni nagyon nehéz kérdés. Én magam sem tudnám biztosan, egy elrontott/nem tetsző műtétet követően hová menjek.
Azért is bonyolult szerintem, mert szakmailag mi keptelenek vagyunk megítélni, miért olyan lett az orr, amilyen. Vajon minden az orvoson múlt?
Ha az orvos karakterétől, személyiségétől eltekintünk, és csak az eredményre koncentrálunk, minkét sebész (R.Ö. és K.T.) páciensei között vannak elégedetlenek illetve olyanok, akik korrekcióra szorulnak.
Rezek dokit talán többet dicserik (bar hiszem, hogy ebben a kedvessegenek is nagy szerepe van), en pl. ismerek olyat (nem forumos), akit mar ketszer megmutott, eloszor total elrontotta az orrat, majd kijavitotta es szegeny paciens most keszul Karaszhoz a 3. mutetre, mert Rezektol nem kapja a vart eredmenyt. Sajnos biztosan a forditottjara is vannak peldak. Es tenyleg sosem tudhatjuk, mi van a hatterben.
Nekem elso mutetem volt oktoberben, K.T. mutott. Abszolut pozitivak a tapasztalataim, ujra ot valasztanam, de meg persze barmi lehet, nagyon az elejen vagyok. Szerintem az esetemben hozta, amit kertem. 🙏🏼
Menj el mindkettohoz, nezd meg mit mondanak. Probalj “szakmai” szemmel donteni.
Ne csüggedj! Biztosan lesz megoldas! 🤞🏼
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?