Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Ínyt nem vágnak át, hanem izmot, ahogy Keki is írta pár hozzászólással ezelőtt. Mielőtt bármit csináltatsz az ínyeddel, érdemes megkérdezned egy fogszabályzóst. Nekem fogív tágítással és a metszőfogak tengelyállásának korrigálásával javult az ínymosolyom. Én a fogszabival kezdtem, és utána jött az orr. A fogszabi hatassal lehet a profilra is, ezért jobb így a sorrend.
Az ínyplasztika nem befolyásolja jelentősen az arcesztétikát (legalábbis ami az orrműtétettel összedfüggne). Ha előtte szeretnéd, akkor azért jobb ha van a két beavatkozás között 1-2 hónap. Az ínyplasztika kettő, max három napig jár kellemetlen érzessel. Ha utána, akkor szerintem várd meg az izmok regenerációját, tehát ameddig nem tudsz újra “normálisan” mosolyogni.
Sziasztok :)
Holnap megyek konzultaciora Rezek dokihoz. Ti kertetek latvany tervet vagy megbiztatok abban amit ott megbeszeltetek? Kell valmivel keszuljek a konzultaciora? (valoszinu hulyeseget kerdezek😃 de inkabb leirom)
Ui: koszonom azoknak, akik beengedtek a naplojukba... 🥰
Nem, én annó Erikát kérdeztem, a Coldastopról is lebeszélt. Azt mondta ráérek akkor venni, ha a Naturlandos orrkenőcsöt nem érzem elégnek. Ha hallgattam volna rá, most nem várná egy bontatlan Coldastop a sorsát a szekrényben.
:)
Szia Bricciola!
Engem is KT formált emberi kinézetűre! Kopogj!
Szia, megnézhetném én is a naplód? :) májusra van időpontom, nagyon érdekelne ki hogy gyógyul, hogy tudjam mire számítsak.
Köszi előre is!
Kedves Fórumtagok!
Jövőhétre van műtét időpontom KT-hoz.Kértem engedélyt néhány naplóhoz,nagyon megköszönném,ha nézhetnék pár képet,mert még mindig nagyon bizonytalannak érzem ezt a műtétet,az itt olvasottak alapján még inkább..Aki beengedne,azt nagyon köszönöm,de azt is megértem,ha nem.
Szia Andi!
Igen, használtam. Úgy tudom Rezek nem ajánlja, de Engem KT műtött, ő kifejezetten javallta az orszi-porszit. Már itthon az első este kipróbáltam, majd onnantól rendszeresen használtam kb 1,5-2 hétig. Rengeteget segített, nekem nagyon bevált.
Sziasztok, az lenne a kérdésem, ha szeretnék orrplasztikát, előtte érdemes csináltatni ínyplasztikát vagy utána? Mert pont itt olvastam, hogy írta valaki, orrplasztika közben átvágják az ínyt is?
Plusz valaki tudna 2019-es árat mondani dr. Rezeknél. Hogy kb. mennyibe került azoknak, akik nála csináltatták?
A felső ajkadat nem húzza fel a megemelt orrcsúcs,ezért vágja át az orvos az első két fognál lévő izmot.
Hat hétig van egy furcsa érzés,mintha a száj nem úgy mozogna,ahogy szeretnénk,mintha nem lenne természetes.De hat hét után elmúlt ez az érzés,van,akinél három hónapig is elhúzódik,a lényeg,hogy nem marad ez az érzés végleges,megszűnik.
Persze,lehet.
Akár az is megoldás,amikor nem szögletesen,hanem ívesen indul az orr a homloktól.Ettől még nem lesz íves az orr,csak olyan lágy,ahol "kezdődik".
De mindig figyelembe kell venni,hogy mindenkinél más az alaporr,hogy mit lehet belőle pontosan kihozni -abból,ami a kívánságlistán szerepel-azt az orvos tudja megmondani.
Az enyém is egy csoda nózi.
Ezentúl így fogom nevezni. :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?