Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Megvolt a műtét a mai nap, 13-án 13 órakor. Munkatársam viccelődött, hogy 13 órás műtét lesz :DD Mondom, akkor már baj van.
Eddig jók a tapasztalatok, remélem szép orrot kaptam. :)
Akik pedig a naplómba kopogtak, egy kis türelmet kérnék, amint kipofozom, beengedem, aki kérte. :)
Nagyon kedves, szimpatikus volt a doktor ur igy elso benyomasra :) en kertem latvany tervet is. Mondta, hogy nagyon el van havazva, nem igeri, hogy holnap, de a kozeljovoben elkuldi emailben ☺️
Hamar lezongoraztuk, kb 30-40 percet beszelgettunk.
Ahogy közeledik a konzultáció időpontja, úgy kezdek biztos lenni a műtétben.
Szerintem már csak az tántoríthat el, ha Rezek doki azt mondja, hogy túl nehéz műtét lenne (púp, plusz elöl krumpli) , vagy nem lehet egy műtéttel szépen megcsinálni.
Ha azt mondja, hogy szépen megtudja csinálni, akkor rögtön kérek időpontot (és tervet is szeretnék, ez nekem fontos lenne).
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a műtéti időpontok hol tartanak most?
Talán nyárra lenne a legjobb a műtét, mert akkor nem feltűnő, hogy eltűnök két hétre... :D
Szia,
Nekem se nagyon akart tervet csinálni, ha nem hozom fel szerintem nem említi meg hogy lehet kérni. Azt mondta csak akkor csinál ha valaki bizonytalan abban hogy egyre gondolnak. Tény hogy nem adja vissza a valóságot 100%ban,de nekem valahogy szükségem volt rá hogy lássam biztosan egyre gondolunk.
Szóval aki nagyon szeretne az tud tőle tervet kérni (bár csak aztán csinálja meg ha már műtét időpontod is van úgy vettem észre :P :) ami egyébként jogos szerintem.
Hat lanyok, fiuk... Rezek es az asszisztense Erika ma embersegbol nagyot bizonyitott nalam - bar eddig is tudtam, hogy jo kezekben vagyok. Nagyon boldog vagyok, hogy Rezeket valasztottam. Felhivtam ma Erikat, hogy tovabbra is hoemelkedesem van es hogy bedagadtak a nyaki nyirokcsomoim es ami eleg fura, hogy bar a dagadas lement az arcomrol, szememrol kb 4 nap alatt, de most az egyik oldal elkezdett visszadagadni igy 6 nap utan. Mondta, hogy ha tudok menjek be es ranez doktor ur, mert bar a hoemelkedes, nyirokcsomo erzekenyseg nem aggaszto, elofordul, de az ujra dagadas az furcsa.. Biztos, ami biztos nezzuk meg, hogy semmi gond ne legyen. Nos mar ez egy olyan hozzaallas, ami 5* nalam, itt nem csak addig figyelnek az emberre ameg kifizeti a penzt❤️
Szoval bementem, levette a gipszet es kiderult, hogy valami veres savo felgyult valahol a borben es le kellett szivni tuvel. Hat nem volt kellemes, de olyan kedvesek voltak, hogy nem aggodtam. Kaptam antibiotikumot es doktor ur a heten 2x meg elrendelte a kontrollt. Szornyen nezek ki mondjuk es a konzultaciora varakozo lanyok valoszinuleg sokkot is kaptak tolem mikor kileptem az ajton. Az mar csak extra, hogy hazafele a taxim majdnem karambolozott... 😅 A lenyeg, hogy Rezek es a csapata elott le a kalappal ❤️❤️
Deee! Tetszik! Szeretem az orrom. Es a mutet elott is azt gondoltam, hogy nekem igazabol nem kell terv, csak azert biztos ami biztos, szerettem volna. Gondolom erezte rajtam, hogy nem ragaszkodom a dologhoz, es ezt "kihasznalta". Pont azert amit Dodo is irt.
Es Rezek doki is nagyon szimpi, nem neheztelek ra emiatt :)
Szia! Nekem 3-4 nap után jött a hőemelkedés a gipszes időszakban. Majdnem gyengébb voltam, mint közvetlenül a műtét utáni napokban. Én szóltam Erikának, de megnyugtatott, hogy ez normális.
Én úgy látom, hogy Rezek nem valami terv párti, aki nem kéri külön és nem hívogatja érte, annak nem csinál. Úgysem adja vissza a végeredményt, ez inkább ilyen léleksimogatós dolog. :D
Persze, hogy volt masnal is. 😉Meg jo darabig szamithatsz ra, hogy duzzad, dagad. Hol itt, hol ott, vagy eppen az egesz...
Turelem :)
Nem tudom, hogy miert nem volt a doktor urban hajlandosag nalam terv keszitesere. Lehet h eroszakosabbnak kellett volna lennem?!?
Vagy az olyan orroknal mint az enyem volt lehet, h nem konnyu olyan tervet kesziteni ami realis kepet adhat. Nalam ugye nem egy puklit/kiallo csontot kellett faradni, hanem a csucs porcis reszebol jelentos mennyiseget eltavolitani.
Mindenesetre jo lett volna a terv...
Elerhetoseg: google - Dr. Rezek Ödön Plasztikai Sebészet
En nem kertem latvanytervet. Kerdeztem is tole, es nem emlitette meg a tervet, mint lehetoseget.
Nem lett belole gond, mert alapvetoen egyre gondoltunk, de ha most kezdenem.az egeszet, kernek!
Szerintem kerj tervet es ha nem csak a fejjjjedben van kep rola, hogy milyen orrot szeretnel, azt is vigyel magaddal. Az ilyesm npersze inkabb iranymutatas... :)
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?