Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Mammut Egészségközpont
Lövőház utca 1-5.
Mammut II.,4. emelet
06 70 670 0222 06 1 345 8085
"A vérvételre jelentkezést megteheti online a honlapunkon keresztül, illetve telefonon is, vagy időpont nélkül is érkezhet 4-6 órával étkezés után nyitvatartási időben."
De itt a link,itt minden megtalálható:
centrumlab.hu/?gclid=CJLu2pPlls8CFeYp0wodsKwIOQ
Bejelentkezés: 06 1 309 4300, 06 30 581 8760
Szia!
Nyugodtan adhatsz.Az egészséges szervezet a véradás után gyorsan pótolja az elvesztett vérsejteket. A vörös vérsejtek pótlására 3-4 nap kell, míg a fehér vérsejt szám is 3 héten belül helyreáll.
Sziasztok,
Pesten hol érdemes elvegeztetni a vizsgálatokat? A háziorvosi beutaló nem megoldható sajnos. Magán úton van esetleg már bevállt, árban is kedvező javaslat? :)
Köszi szépen!
Sziasztok!
Esetleg abban tud segíteni valaki, hogy 2 hónappal műtét előtt még lehet vért adni?
Szia!
Én körmös vagyok én is hajolok napi szinten de nekem pénteken levették a gipszet és már szombaton dolgoztam 9 től este 6ig folyamatosan. Azóta is.Tegnap voltam 4 hetes. Igaz maszkba dolgozok a por és járvány miatt.
Így megoldható otthon a szemüveg:
Itt egy videó róla:
A szemüveget egy gumival kell felrögzíteni,ehhez adott még segítséget Tami:"Szemüvegeseknek üzenném, hogy a Decathlonban találtam fitness fejpántot, 3 db 1290 Ft, és szilikonos, szóval tuti nem mozdul el, és elvileg ki se tágul. Ebből jó kis szemüvegtartót lehet majd applikálni".
De amint kimozdulsz és nem telik el a négy hét,kontaktlencse.És négy hét után sem biztos,hogy az orrod bírja a szemüveget,jelez,mert nyomja abban az esetben az orrnyerget.
Hello :)
Kozmetikus, pillas vagyok... igazabol egesz nap picit elore hajolok es attol felek, hogy a tobb oras elore dolestol nagyon fog luktetni...de igen, majd az orrom erzi, hogy mi a palya :) csak ugy kb-ra erdekelt, hogy hogy kalkulaljak a vendegekkel (tobb het pillanelkuliseg=hiszti😁)
Tamas4, Neked is koszonom a valaszod :)
Szia Bigyu én pont így voltam mint Te ....
egyébként én is napi szinten emberekkel találkozok , beszélek velük .... és műtét után semmit se vettek észre ! Pedig hatalmas uborkám volt !!! De sztem azért nem vettèk észre mert nem tudták min mentem keresztül így a szemük nem vonzotta az én “ problémám “ .... aztán kitudja de én ezt gondolom
A műtétet követő 2. hét után előfordult nálatok, hogy olyan állapotban volt az orrotok, hogy legszívesebben nem mentetek volna emberek közé.
Munkám által napi szinten sok emberrel találkozok. 1 évig fogom hallgatni valószínűleg, hogy "mi történt??" stb. mire mindenkivel újra találkozok.
Kíváncsi vagyok, hogy mire készüljek. :)
Szia Dezike!
Én már 9 naposan buliban voltam, ahol a fél éjszakát végigtáncoltam. Igaz, a gipsz utáni tapasz még rajta volt, az fogta valamennyire.(persze ez nem követendő példa), 5 hetesen már futottam, de tudtam volna hamarabb is, csak nem mertem. Most 2,5 hónaposan végig pogóztam egy PUF koncertet. De mindenképp egyéntől függ. Az orrod jelez. Ha engedi, majdnem bármit csinálhatsz, elég hamar.
Milyen a munkád? Fizikai, félfizikai, ülő? Lógatod a fejed? Érheti hő v bármilyen hatás?
A legjobb ha a dokidat megkérdezed! :) Én 10 nap után mentem a be a munkahelyemre, ahol egy hétig kurzusom volt, tehát csak ültem. Majd még egy hétig csak számítógépes munkát szimuláltam, és végül 3 hét után kezdtem a manuális, néha fejlógatós munkámat. Rezek talán két hetet mondott, de mivel meg tudtam tenni, inkább túlbiztosítottam a rendszert!;)
2 hét múlva (mikor 4 hetes lesz az orrom) lesz egy fontos programom. Szeretném ha a duzzanat addigra jobban lemenne. Koromviragkremen és a félig ulohelyzetben alvason kívül meg tudtok egyéb praktikákat?
Köszönöm előre is :))
El kell múlnia,de:mégis azt jelzi,hogy még nem bírja az orrod.Ha otthon vagy,akkor próbáljad meg úgy,hogy raksz alá egy kis kozmetikai korongvattát.Úgy mindjárt könnyebb lesz az orrodnak,nem fogja nyomni.
Mindenkinek fel kell ahhoz egyszer vennie a szemüveget,hogy tudja,bírja-e az orra vagy sem.Ezért is írtam,hogy el kell múlnia.
Szia,
Igen, Rezeknél. Én telefonon kértem időpontot, nem egyből személyesen. Azt mondta az asszisztens hogy akkor majd küldi a mailt, nem akarok türelmetlenkedni, csak szeretném ha már fix lenne és véletlenül se kerülne más a helyemre :)
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy műtéti időpont foglalás után körülbelül mikor kaptatok mail-t a tudnivalókról, számlaszámról stb? Nem akarok türelmetlenkedni, viszont azt se hogy véletlen ne kerüljön fixálásra az időpontom.:)
Előre is nagyon köszönöm!
Ok, igyekszem majd megcsinálni a naplót :)
Csuha Lajos doktor úrnál. :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?