Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, kiszedték a varratok és a sínt is amitől féltél? :)
Én fekete nadálytővel és körömvirágkrémmel kenegetem, de nekem is nagyon egybe van a homlokommal még és duzzadt, esténként borogatom.
Sziasztok!
Ma levették a gipszet!
Tudom hogy sokat fog változni de most még nagyon egybe van az egész.
Tanácsokat szeretnék kérni ki mivel gyógyítgatta az orrocskàját amit a gipsz szépen megviselt.😔
Mennyi idő mire legalább a homlokommal nem lesz egybe es a szélessége is lentebb megy.
Az orrcsúcsom most kissebb mint a többi rész.🤦♀️
Köszönöm a tanácsokat!😊
Most már kezdek valamit nem érteni. Mindenki azt írja itt, hogy Rezek egy úriember, maga a megtestesült kedvesség, türelem stb. Hát akkor az én konzultációmon pont a dublőrje rendelhetett, valami drágmai színész, aki ki is figurázott, amikor mondtam, hogy szeretnék egy ívesebb orrot és éreztette, hogy az van, amit ő mond, ez nem kívánságműsor. A műtétről semmit se volt hajlandó elárulni, hiába próbáltam szóra bírni.
Szóval most volt egy hetem gondolkodni, végig olvasni újra a kis listámat a külföldi oldalról, hogy milyen szempontok alapján válasszunk orvost. Mivel az ő általa elmondott orr és az én elképzelésem nem teljesen egyezett és bár látszott, hogy szakmailag ért hozzá, de engem valahogy kifejezetten taszított a túljátszott a viselkedése (a képletes kézcsók különösen), ezért ma le is mondtam nála a műtétem időpontját.
Ugy latom torolte is gyorsan...
Nem is ertem!
Lehet itt ilyeneket reklámozni?
Orrkölcsön?
Inkább megválogatom kit engedek be. De talán naplóhoz nem kötném , hiszen aki még csak tájékozódik annak valószínűleg nincs, és biztosan könnyebb döntenie ha látott már ilyet.
Köszönöm szépen a válaszokat, és a bíztatást! <3
Szia!
Írtam 🙂
Szia!
Én bizony vérszegény voltam,nem is kicsit,ettől még mehetett a műtét,de utána szigorúan fel kellett íratnom a vasat.
A C-vitamint mindenképpen szedheted,főleg a műtét előtti két hétben,akár 2000 mg-t is.
Vérkép:fontos,hogy a szervezetben ne legyen gyulladás,mert ez akadályozza a gyógyulást.
Ha el is marad időnként műtét,az inkább herpesz miatt szokott lenni,vagy begyulladt pattanás az orron,és a megfázás.Ezek mind kizáró okok.
De azért ne legyél depi,nincs semmi baj,nem kell parázni,attól nem lesz más a véreredmény.
Sziasztok!
Március 20.-án lesz a műtétem.
Még van idő de most parázok,hogy mi van ha nem lesz jó a vérképem.Csináltassak előtte vizsgálatott esetleg nem-e vérszegény vagyok esetleg tudnék valamit addig is szedni? Mi van ha megyek a műtétre és lemondja mert nem lettek jók a vizsgálatok!Volt már erre példa? Jajj csajok tiszta depi vagyok ez miatt... 😧😭
Sziasztok!
Néhány napja regisztráltam ide,hogy tapasztalatokat szerezzek orrplasztika témában,február végére van időpontom,de még mindig nem vagyok benne biztos,hogy jó orvost választottam....Dr.Krasznai műtött esetleg valakit aki itt van?
köszönöm a válaszokat!
Szia! Èn friss 3 hetes Rezekes vagyok, ha gondolod, nézz be a naplómba, dokumentáltam mindent, vannak képek. Nekem elég nagy műtétem volt, fel is dagadtam rendesen, de nem bántam, ki lehet bírni. A szobatársam kb alig dagadt fel másnapra, szóval itt múlik azon is a dolog, hogy mekkora az adott műtét. Mondták nekem is KT új gépét, de én úgy voltam vele, hogy inkább nézzek ki úgy pàr napog, mint aki kapott a fejére rendesen. Én 5 éve voltam nála is konzultáción. Majdnem sírva jöttem el, megkérdezte, hogy tudtam eddig ezzel az orral élni és még hasonló kedves megjegyzései voltak. Értem én, hogy nem babusgatni fog, de azért az emberi méltóságomat tartsa tiszteletben.
Rezek egy úriember és végtelenül emberséges, lelkiismeretes. A műtét reggelén annyira cuki volt, elszállt minden félelmem, és nem véletlenül mondják, hogy szakmailag itthon ő a legjobb.
Én csak Rezeket ajánlom, már saját tapasztalat alapján.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?