Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Mivel szemüveget nem hordhatok, na meg nem is akarok ha már ilyen szép lettem, ezért kontaktlencsére fanyalodtam. Voltam szemésznél megvizsgált, megvoltak a próbák is. Rendelt nekem lencsét, de nem tudom mit jelentenek az adatok rajta. Aki tudna nekem segíteni, az kukkantson már be a hozzám, és ha tudja az mi mit jelent az megírná? Köszönöm a segítséget.
Én úgy néztem ki, mint akit egy serpenyővel orrba vertek, rendesen megijedtem magamtól, de estére/másnapra már sokkal vállalhatóbb volt. 😊
Koszi mindenkinek 😻🙈 Akkor igyekszem nem sokkot kapni ha gaz lesz, ha pedig szep elsore, akkor amint kierek maratoni fotozasba kezdek 🙀😁😁 haha
Szerintem ez valtozo. Nekem pl eloszor mikor levette nagyon krumpli volt szembol, kb 3. napra egesz "szep" lett es utana folyamatosan javult, de hidd el barhogyis gyogyul a nozid, Rezek mindenkepp csoda nozit varazsol mindenkinek! Gyors gyogyulast kivanok neked! :-)
Ha pici orrod van, akkor jó lehet, de pl nekem nem lett volna megoldás, mert amikor töltenek, nagyobb lesz az orr. Ha pici horpadás, egyenetlenség van, arra jó, de nem tartós.
Nekem szemből gigantikus krumpli volt, most 1 hónapos, sokt apadt. Oldalról akkor nagyon szép volt, pisze, most be van dagadva, kicsit “lóg” az eleje, de ez ilyenkor össze-vissza változik. Én azonnal lefotóztam minden oldalról, az tartja bennem a lelket :D
szió!
nekem a gipszlevétel után gyönyörű volt, láttam a formáját,aztán másnap reggel nagyon bedagadt és azóta is olyan, bár még csak 9 napos.
de nem tudom, hogy ez mindenkinél így van-e, de azért gipszlevétel után rögtön csekkold le! :)
Sziasztok, Megvolt a mutetem Rezek dokinal. Nagyon aranyos volt es tok bistonsagban ereztem magam a keze alatt. 😍 Meg fent van a gipsz... Jovo heten kerul le.. Ha valakit erdekel tettem fel kepeket. A gipsz levetelrol pedig jovoheten folyt kov 🙈
Mire lehet szamitani a gipsz levetelnel? Meg lesz dagadva es lila lesz eloszor? Latni lehet majd azert a format nagyjabol ugye?
Nem.Átmeneti megoldásként jó.
Koszonom a gyors valaszod Keki!:) Tehat ugymond ,,artani nem arthat,, ha jol ertelmezem ?:’D nem ugy mint egy ajakfeltoltesnel ahol ugye szulethet egy brutal kacsaszaj is akár :/
Szabina ezzel kisebb hibákat szoktak korrigálni-már orrplasztika után.
Pl.ha valahol marad egy kisebb benyomódás,horpadás,orrháton minimális egyenetlenség.
Évente ismételni kell,mert az anyag felszívódik.
Nagyon szepen koszonom az eddigi valaszokat es naplobeengedeseket is tobbek kozott !:) Meg egy kerdesem lenne amire nagyon kivancsi vagyok: Nektek mi a velemenyetek a hialuron savval torteno orrkorrekciorol? Persze nyilvan tudom hogy nem hasonlithato ossze egy mutettel viszont pl az en esetemben (inkabb az elol levo pukli zavar) szerintetek tud javitani? Volt mar valakinek tapasztalata vele nem lesz remseges a vegeredmeny ?! :D Mert nem igazan talalok eredmenyrol beszamolot a neten es ez gyanus . Koszonom elore is a valaszokat !:)))
Szia, engem nagyon érdekelne, köszönöm ha beengedsz a naplódba :)
Szia! Nálam is Kárász volt az “álomdoki”, kb. 10 éve a neve lobogott előttem. Akkor még csak olvasgattam Rezek dokiról. Aztán a konzultáció napján Kárász doki asszisztense az időpontom előtt 1 órával felhívott, hogy hát csúszás lesz és kérdésemre, hogy mégis mikor kerülök sorra, arról fogalma sem volt... mindezt nem túl kedvesen. Ez egy jel volt, hogy nem ő az én emberem! Abban a pillanatban dőlt meg bennem az “álomdoki” történet! Nem volt kérdés ezután, hogy Rezek dokihoz megyek, bármilyen is legyen! Nem csalódtam! Hálás vagyok neki, mint sokan mások itt!
Szia!
Kopoghatok a naplódba?
Előre is köszönöm!
Szia kopogtam köszönöm ha olvashatlak😊
Szia Szabina!
Kéredzkedj be naplókba, Nézd meg mindkét doki munkáit. Engem pl Kárász műtött, a legmesszebbmenőkig elégedett vagyok. (És nem voltam könnyű eset)
Sziasztok! Engem 02.06-án mûtött Dr.Rezek. A naplómban leírok mindent day-by-day, ha valakit èrdekel valami, nagyon szívesen állok rendelkezèsetekre
Szia Sziszka!
Kopogtam, ha nem baj :)
Menj el mindkettőhöz! Nálam is első körben Kárász volt az etalon, aztán a konzi után elbizonytalanodtam.
Rezekhez utána mentem. Nem volt kérdés😍 Érezni fogod, ki a neked való!
Sziasztok! NAGYON HÁLÁS LENNÉK ha valaki tudna segíteni nekem! Március végére van időpontom ELVILEG Kárász Dokihoz viszont az itteni hozzászólásokat olvasgatva kezdek elbizonytalanodni hogy nem-e lenne érdemes konzultálni Rezek Doktor Úrral is...Pozitívumot mind kettőről olvastam, azonban még Rezekről egy negatív kommentet sem addig Kárászról többet is! :( Nagyon szépen köszönök minden segítséget előre is ! :)
Nekem nem volt szilikonsín az orromban, csak tampon, az másnap reggel kikerült. :) Beengedlek :)
A Coldastop tenyleg egy varazsszer. Nem tul jo erzes hasznalni, de az eredmeny leirhatatlan :)
Keki tanacsai mindig jok :)
Szia Szandra!
Ha a tengervizes nem ér semmit,akkor a Coldastopot próbáljad ki.Természetes növényi anyagokból álló olajos készítmény,akkor használod,amikor csak akarod,nem okoz függőséget.
Menj vissza KT-hez-innét nem lehet semmit sem mondani-látnia kell az orrodat.
8 hónap telt el,másnál is előszokott fordulni,hogy még nem jön a levegő folyamatosan,tehát nem egyedi eset,de azért legjobb megmutatni az orvosnak.
Szia! Engem Rezek doktor úr műtött ma két hetes az orrom. Nekem is meg a szobatársamnak is volt szilikon sín berakva amit egy hét múlva vett ki mikor a gipszet vette le. Nem volt zavaró, a kivétele olyan volt mint mikor a tampont veszik ki. Kellemetlen mint sem fájdalmas.
Szia,
Körülbelül mennyi idő után küldte el a képet? :)
Szia!
Én rettenetesen elégedetlen, csalódott vagyok. Az én képeim nyilvánosak. Mostanában nem tettem, mert semmi pozitív változás nincsen. Az orrcimpáim nem egyformák, nincs szép íve az orromnak, az orrcsúcsomat pedig hatalmasra hagyta. Ha végignézed a fórumot, nagyon sok elégedetlen páciense van. Én, a mai eszemmel és orrommal biztosan nem vele csinaltatnám újra, ha tehetném.
Szia! Nem fog... :( Menj vissza, meg kell csinálnia garanciában!
Sziasztok április végén volt orrműtétem Dr Karasznal az hogy a műtétem nem sikerült jól az kevésbé zavar, de az hogy nem kapok levegőt az viszont nagyon.. az elso 5honapban sem kaptam de viszont akkor esténként legalább az egyik orrlyukamon tudtam venni viszont most sajnos arra szintre jutottom hogy felkelek tobbszor is estekent mert nem kapok levegot es teljesen bevan dugulva az orrom termeszetesen orrsprayre kidugul (rhinospray plus) de csak azzal és napi tobbszor bekell fujjak hogy kapjak levegot.. ha bele vilagitok az orromba szornyen kicsi mind2 orrlyukam szoval nemis csodalkozom hogy nem kapok mer szinte lehetetlen nem tudom hogy mit csinaljak, hogy ez vajon elfog mulni vagy nemis tudom.. ( az orrsprayket valtogatom hogy ne szokjak rá, azt mondták hogy ez segít de ebbe sem vagyok biztos és a tenger vizes semmit nem ér sajnos..)
További ajánlott fórumok: