Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia,reális az ár,ettől már csak több lehet.Kárász Tamás sem olcsóbb,közel egyforma az ár.Viszont ő helyben megcsinálja a látványtervet,ha gondolod,őt is érdemes felkeresni.
Engem ő operált.
Sziasztok,
Segitenetek kerlek picit? Rezek Doktor Urnal voltam konzultacion. Kiskoromban eltort az orrom es pup van rajta. "Zavaromban" nem kerdeztem meg a mutet arat es utolag mondott 850 e Ft-ot. Realis ez az ar a tapasztalataitok alapjan, vagy mar ugy volt vele, hogy nekem a penz ugysem szamit!? 😅🤣 Mert hat nyilvan szamit.. Picit sokallom, mert mondta, hogy a porc elol meg az orrsoveny minden okes. Csak a csont lenne amit at kell szabni picit. (Milyen tol-ig kategoriaban dolgoznak a profibb dokik?) Kicsit fura volt nekem az is, hogy nem adott tanacsot meg semmit csak a kerdeseimre valaszolt.. Nem mondta, hogy letezik latvanyterv vagy ilyesmi, pedig latta, hogy nem igazan tudom en magam sem, hogy milyet szeretnek. Errol csak azota olvastam forumokon.. Nem tunt profinak ez a konzultacio. Nincs tapasztalatom ezen a teren es azt vartam, hogy ellat tanacsokkal vagy fellistazza nekem a lehetosegeimet. De hat nem igazan.. Karasz Tamas munkait legalabb lattam a neten, Rezek nekem nem egeszen transzparens azon kivul, hogy rengetegen dicserik. Karasz Tamas olcsobb lenne szerintetek? Koszi elore is minden segitseget!
Szia!
Mármint kisebb orrcsúcsot szeretnél :-)
Persze,lehet,de ezt majd a választott orvos úgyis elmondja.Egyeztettek konzíliumon,hogy mit szeretnél és abból mit lehet megvalósítani.
Szia!
Műtétes lesz innen,de hogy rendel-e...hívjad fel az asszisztenst.
Haha, ööö.. fenek implant nem kell, cici max gyerek után... 😝😝😝
Nem, amugy nem vagyok ilyen, az életben tök más dolgokon pörgök.. 😊 de azt nem tagadom, hogy érdekelnek ezek, meg szerintem elképesztö szerencsés korban élünk ebböl a szempontbol.. 😄
Igy van!
Kíváncsi vagyok ha belevágok a nóziba mit fogok mondani 😃
De bízom a dokiban szerencsére sok Rezekes csajszi van itt akik beengedtek a naplójukba és körbe tudtam nézni mégis nagyjából mire számíthat az ember.
Szóval Neked fogszabályozás, orr aztán száj majd a cici és a fenék implant? 😃
Hali, köszi 😃
Jobb oldali profilom fotogén, sajna igen orrsövényferdülésem van és utálom🥴
Meg elölről krumpli 😃
Rezek doki bácsihoz készülök december 27.én lesz a konzi 🙂
Hát igen!!! :-)) És Köszi, örülök, hogy ezt mondod!! 😊😊😊
Meg én úgy vagyok vele, hogy nagyon érdekelnek az olyan dolgok, hogy mitöl tartanak valakit/valamit esztétikusnak. Aranymetszés, mindenféle arányok stb. És (Persze csakis a természetesség határain belul), de szeretek magamon tesztelni dolgokat, amik jobbitani hivatottak a közérzeten, önbizalmon megjelenésen. És eddig mindenröl csak azt tudom mondani, hogy igazi jó befektetés volt!! Fogszabályzó: (van végre harapásom + erösek és rendezettek lettek a fogaim, szimmetrikusabb az arcom, picit határozottabb a járomcsontom - szájpadlás tágitó). Orrmütét: elképesztö mennyiségü oxigén az orromon keresztul, + arcomhoz jobban illö forma).
És Hát tudom, ez a lúd már most enyhén túlsulyos, De a hialuronsavval hidratálás, megelözés miatt en is mindenképp szemezek. Na meg igen, milyen szép tud lenni azért egy izlésesen telt ajak!
Szia Pufi! Mar bocsi a kerdesert de meg is mi a baj az orroddal? Megneztem a fotodat es szembol semmi problemat nem latok!!! ☺️Oldalrol zavar? Orrsovenyferdules van? Kihez mesz mutetre?
Ha valaki akkor en bagy kritikus vagyok de szembol a te orrod tenyleg szep, nem csak ugy mondom!
Szia meglestem! A nózira nem tudok mit mondani nem láttalak személyesen🙂 De teljesen más az arcod, mint műtét előtti képeiden ééés naggggyon szuper, hogy Te már csinos nózival karácsonyozol😞
Én december 27.én megyek konzira, elvileg onnantól 2-2,5 hónap a műtét időpontja, de áprilisra bejelentkeztem ajakfeltöltésre is🤪
Lúd legyen kövér nem? 😄
koszi a választ Keki , erre gondolok én is , mind ezek mellett meg olyan zsíros a borom főleg az orr mint egy zsíros kenyér :( na meg plusz a vastag bor :/
képek a naplómba.
Kivárom én azt a 2 évet is , nem sietek sehova se :D de már úgy szeretnék örülni...bár ez még odébb van .
Másnak ami 1-2 hónap az nálam a duplája idő ,,,, ez van ;) puszi
Tettem ki a naplómba
12 napos képet illetve 1 képet az original versionről... nem ér röhögni :) akit érdekel ...
Sziasztok
Egy vastag bőr lehet 9 hónaposan vizenyős ?az enyém eléggé időjárás függő ... ha szolizok bedagad krumpli lesz máskor egész jó . közép tájban és a környékén vizenyős . Benyomom és úgy marad :/ elkezdtem alkalmazni az enyhén nyomom masszázst ....
:(
En azert tenyleg bizom a szaktudasaban. Nyilvan nem dont igy, ha nincs ertelme.
Meg azert a tied is viszonylag friss, gondolom meg valtozhat picit, es valoszinuleg nagyon szep is :)
Egyre izgatottabb vagyok a pentek miatt...
Műtét után is csodálkoztam, hogy az enyémből nem kellett bevenni. Tudtok olyan napló tulajdonost, akinek volt cimpaszűkítés?
Az én orrom egy katasztrófa volt, szóval nagyon szeretem, amit kaptam. :)) De ha nagyon-nagyon kritikus akarok lenni, akkor én sem bánnám, ha keskenyebb lenne mosolygáskor. Erről beszéltünk a konzin is Doktor Úrral, hogy a mimikai izmok mozgásakor mozdul vele a cimpám is. Szerinte ez annyira nem gond, mondta h esetleg meg lehet gyengíteni az izomtapadást. Vegül műtét előtt már nem beszéltünk erről.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?