Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az hogy gipszben hogy néz ki ez elég meglepetés
Mindkettő alkalommal jól nézett ki a gipszben aztan meg megis egy elb..... sz.. lett!
Majd szerdán kiderül most hogy sikerült
De egy biztos 2,5 évig így élni na az kemény meló
Szia
Mindháromszor Karasz
Szia!
Remélem,hogy szép lett és elégedett leszel.Drukkolok nagyon!
No kérem kész a harmadik Orrmutetem is! Dr Karasz
Jövő szerda gipszlevet!
Ha valakit érdekel privatban küldöm képeket
Bőrápolás:
Én Nivea arclemosó gélt használtam.
Sok embernek az Ilcsi fekete szappan és kénes krém vált be.Ezeket kozmetikustól lehet megvásárolni.
Van,aki a manna szappan ében arctisztító szappanját használta.Viszont mivel zsírosodás közben hámlik a bőr,ezért shea vajjal is kente.
bha2%
Pattanásos bőrűeknek szokták ajánlani, mert tényleg megszünteti és a pórusokat is összehúzza. De fokozza a kollagén termelést is és egységesebbé teszi a bőrképet.Ebben Ceccsillag a jártas.
Itt a link:
skinsmart.hu/arcapolas/kemiai-hamlasztok/skin-perfect.. :)
Micellás arclemosó,utána Skinoren krém,utóbbit bőrgyógyász írja fel,de háziorvos is felírja.
Gyógyszertárban kapható:Eucerin krém
La roche posay effaclar duo,orra pici hidratáló.Ebben Gabi és Ági a jártas.
Mindent felsoroltam,ami eddig a fórumon elhangzott :-)
Koszi a választ! Azért lepődtem meg, mert sokatoknak (neked is :) ) vegigkovettem az alakulasotokat de valahogy erre nem emlékeztem a felkészülésnel...
Hozzáteszem, most 3 napig össze vissza álltak, ma jobb, szóval mondasz valamit... 😄
Sziasztok Lányok!
Én is műtét után állok (5. nap) és nem tudom levenni a szemeimet arról, hogy az orrlyukaim teljesen máshogy néznek ki egymáshoz képest. (Az egyik feljebb áll, a másik kevésbé).
Talán abból eredhet, hogy az arcom egyik fele teljesen másképpen duzzad mint a másik, de nagyon megnyugtató lenne tudni hogy ti tapasztalatok-e ilyet és ez normális-e szerintetek.
Koszi a tanácsot előre is!
Nem kell erőltetni a tisztogatást,csak finoman.Mindenáron nem kell kiszedni a dolgokat,mert még lebontod az orrodat :-)
Tisztogatás előtt próbáljad Coldastoppal-ami olajos készítmény-fellazítani a cuccot,aztán utána könnyebb.Ha még így sem megy,akkor kozmetikai vattát bevizezel,egy kicsit az orr elejében hagyod és felázik a trutyi.De nem kell tényleg mindenáron piszkálgatni,csak óvatosan és amíg a fültisztító vattás része tart.
Ilyenkor szuszogósan-olyan kutyusosan-kilehet fújni,aztán ahogy telnek a hetek,egyre bátrabban.Hat hét után már rendesen.
Azért kell először óvatosan,nehogy elmozduljon az orrban valami.Hat hét,mire összeforr az orr,három hónap,mire stabilabban.
*keszulok
*vetem be
Jesszus nem tudok írni ma 😅
Szia!
Bar en az elso mutetemre leszulok, az alabbi praktikakat vetem be:
-c-vitamin megemelt dozis
-elhagytam a tejtermekeket, mert gyulladast okoznak
-grapefruitmagolaj cseppet szedek, mert immunerosíto
Es glutamint, mert segíti a regeneraciot
-mutet elott egy hettel elkezdem a rutascorbint is (koszi Keki a segítseget ezzel kapcsolatban)
Sziasztok!
Másodlagos orrműtét előtt van bármilyen jó tanácsotok, amitől gyorsabban, szebben tudna gyógyulni az orr?
C vitamint szedek, kollagént iszok, hétfőn valami multivitamint és immunerősítőt is be fogok szerezni, ezen kívül próbálok ügyelni a folyadék bevitelemre is. Bármi egyéb ötlet?
Hat Gabo orraval csodat tett Rezek, es az ove szerintem kinezetre "problemasabb" volt. :)
Persze nincs ket egyforma eset/orr/gyogyulas!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?