Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Látom már kaptál válaszokat - nekem Kárász doktor csinálta együtt a kettőt. A csoportban többnyire a lányok Rezek és Kárász doktorrol számolnak be, mindketten végzik ezeket a beavatkozásokat egy műtét során.
Én Kárász doktor mellett döntöttem és (ezen a megfazason kívül) nagyon örülök a dontesemnek, eddig komplikaciomentes volt a gyógyulasom és minden szuperul alakult a műtét napjától kezdve. És az orromat már most imadom :)
Drága többiek! Nagyon köszönöm a tanácsokat, igyekszem óvatosan fújni...az orrszivo porszívó nagyon jó ötlet Keki, hnap be is uzemelem
:) fajdalom nincsen amúgy, abban bízom hogy jelezné az orrom ha nem tetszene neki a helyzet...
Hugo nálam is egyszerre történt az orrsövényplasztika és orrplasztika.
Fül-orr-gégész+plasztikai sebész tudja elvégezni a kettőt együtt.
Ha csak plasztikai sebészhez fordulsz,akkor úgy szokták megoldani,hogy a műtét során jelen van egy fül-orr-gégész.Először az orrsövényt ő rendbe rakja,majd folytatja a plasztikai sebész az orrplasztikával.
Így leírva sem hangzik abszolút jó megoldásnak,ezért kell fül-orr-gégész+plasztikai sebészt választani.
Nekem Kárász doktor csinálta és bizony kiváló munkát végzett.A levegő zavartalanul jön és nem kell a számat nyitva tartani,mint előtte.Az esztétikai részt is szépen megoldotta,számomra ő volt a jó választás :-)
Szia!
Barbi óvatosan fújjad.Gipszlevétel után szuszogósan már lehet-tudod,mint egy kutyus-és aztán hétről-hétre egyre bátrabban.Hat hét után már rendesen.Te már a félidőt elhagytad,közeledsz a hat hét felé.
De ha segít,használjál orrszívó-porszívót akár kombinálva az óvatos orrfújással.
Jobbulást!
Sziasztok!
4 héttel orrplasztika és orrsovenykorrekcio után megfázásrol mit gondoltok? Próbálom nagyon kímélni de csak csak fújkodnom kell...
Nem lehet nagy gaz belőle ugye?
Szia!
Olyat tudok,akinél egy hónap múlva letelik az egy év.
Micheliszmenten,van titkos naplója,de a hozzászólásait visszatudod olvasni.
De biztos volt más is,csak évekre visszamenőleg el kellene olvasni a fórumot,ami nem kevés idő...
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?