Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)
Tavaly Dr.Varga Kláránál volt orrplasztikai műtétem és nagyon megvagyok elégedve az orrommal azóta is, szép lett és természetes ! :)
Viszont most az államat, az állcsúcsomat szeretném kisebbíteni,valakinek esetleg ötlete tapasztalata ez ügyben nem lenne? Varga doktornő ugyanis állcsúcs kisebbítést nem vállal sajnos. Köszönöm előre is a segítséget ! :)
Igazaad van! Ma voltam bicozni es picit megizzadtam, utana pedig megfujt a szel...na ha emiatt vmi bajom lesz nagyon ideges leszek magamra:D c vitamint 3 honapja szedem mar napi 1 000 mg, masfel hete pedig emeltem az adagot 2 000 mg-ra:Ddd
Ramcsi!nehogy most betegedj le. Vigyázz nagyon, mert nem ér annyit az egész, hogy elmaradjon a műtét. Inkább c vitamint szedj ☺😉
Ezt még azért csatolom :-)
Alkohol fogyasztásakor a fertőzések legyőzésében óriási szerepet játszó fehérvérsejtek száma kritikus mértékben csökkenhet, miközben a citokinszint megemelkedik a vérben. Ennek a fehérjetípusnak a megemelkedése arra mutat rá, hogy az immunrendszer működése lelassul,kevésbé aktív, mint alkohol fogyasztás előtt.
Az alkohol fogyasztás késlelteti a sebek gyógyulását,továbbá kevésbé képes ellenállni a szervezet a kórokozók támadásainak.
Fiúk/Lányok! Műtét előtt 3-4 nappal kb lehet még alkoholt fogyasztani?:D
Azért furcsállom csak, mert amikor én voltam nála fél éves kontrollon, nekem ö maga mondta, hogyha nem tunik el a pici púp az orromról, akkor egy minimálisat még szivesen dolgozna rajta.
Azt is tudni kell, hogy rengetegen nyaggatják (biztos vagyok benne, hogy ennek a nagy része ilyen feleslegesen hiú nöszemély, mint pl amilyen én is vagyok, haha..) és ezt biztos, hogy nem könnyü kezelni.
Egyebkent tökre megértem persze, hogy mi nem tetszik, de az én szep orr definiciomba a tied pl abszolut beletartozik. :)
Nagyon szépen köszönöm!❤️
Tudom, hiszen minden doki ember. Sokan panaszkodnak KT dokira is, de pl egyik barátnőmnek ő építette újra az orrát, mert valaki konkrétan túlszedte a pocait és lefittyedt az eleje. Szóval tényleg minden orvosnak van jó és rossz munkája is, csak nekem az emberség az, ami most hiányzik, mert azt érzem, hogy futószalag van. Ha minden ok, akkor méz-máz, de ha valami nem tetszik, akkor lerázás.
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült. Az orvos hozzáállásával megleptél, eddig mindig azt hallottam, hogy vállalja ha valami nem úgy sikerül. Mindegyik orvosnál vannak elégedett és elégedetlen páciensek. Egy biztos, tökéletes orra senkinél nincs garancia. Kíváncsi vagyok VK mit mond ha úgy döntesz megkérdezed a véleményét, tényleg garantálja e a tökéletes orrot. Nála is vannak elégedetlen páciensek. Amikor engem műtöttek volt ott egy srác is, őt évekkel ezelőtt VK műtött, mégis újra kellett műteni Rezeknek. Azt akarom csak mondani, hogy mindegyik dokinál lehet hiba, a kockázat benne van sajnos. Drukkolok, hogy ha úgy döntesz, másodjára olyan legyen amilyet szeretnél.
Megbeszéltük. Semmi baj. :)
Jelenleg mindenkitől elzártam, mert arra jutottam, hogy akkor fogom megnyitni újra, ha a végére ér a sztori. Egyáltalán nem volt személyes, nem feléd irányult. :)
Köszi, hogy kiraktál. Azért szerintem nem megyek Dunának.
Egy szóval nem mondott olyat soha az orvos, hogy ne lehetne szépen megcsinálni, vagy ilyen-olyan kockázatos lenne az orrom, sőt. Egyedül a hosszra mondta, hogy vannak korlátok, amit el is fogadtam. Nekem az pl nagyon furcsa, hogy amikor jeleztem, hogy nem tetszik az asszimetria, és kérdeztem, fog-e ez változni, azt a választ kaptam, hogy ő nem lát semmit. Mindenki más látja. Szóval, ha pl azt mondta volna, hogy igen ő is látja, és xzy az oka, de lehet javítani, stb. akkor talán 1 fokkal nyugodtabb lennék. De az, hogy az orvos nem látja elvileg, hogy hol is van a gond egy ferde és egyben horpadt, asszimetrikus orral, amit ő csinált, na az gond. Az, hogy egy, a műtét előtt rendben lévő porc van behorpadva, az is gond. Már 5 olyan lánnyal beszéltem, akinek nem olyan lett az eredmény, ami kielégítő, és mindenki ugyanazt mondta, le lett rázva. Ezért is gondolkodom más orvosban/orvosokban is, mert sajnos megtörtént a bizalomvesztés részemről a tanúsított hozzáállás végett. Én sem véletlenül választottam, mert csak jókat olvastam. De valahonnan mégis előbújtak olyanok is, akik nem elégedettek, csak soha senki nem adott ennek hangot.
Egyetértek. Még számít azt is, hogy miből mit kell kihozni. Nekem jó nagy burgonya volt az orrom végén, nagy porc volt bent, abból könnyebb faragni mint egy kissebb porcból. Ez csak egy dolog, de sok minden mástól is függ a végeredmény. Vannak nehéz műtéti esetek.
Szia! Nagyon sajnálom, durva történet 🙁 drukkolok, hogy meg tudják oldani az orrod arcuregmutet nélkül és a későbbiekben kapjál levegőt.
Elgondolkodtam rajta. Úgy tudom, nála tervgarancia van. Nekem a bal porcom homorú volt, az ki is lett javítva, viszont most meg a jobb oldalon van egy horpadás, amit igazán nem értek. Csak arra tudok gondolni, hogy ahhoz nem lett nyúlva, vagy nem úgy. Én nagyon pozitívan és gigantikus bizalommal álltam ehhez, de most nagyon el vagyok kenődve, és nem tudom, mi fog még előjönni, ahogy folyamatosan apad.
Vele csináltatnál egy korrekciót? :O
Nekem sem gyogyult 100%-osan az orrom sajnos, szóval szinte biztos, hogy lesz egy második mütétem. De nem választanék más dokit, meg nem is hibáztatom Rezek dokit érte. Allitolag 80% a doki tudása, 20% pedig, hogy kinek a szervezete hogyan reagál.. :-((
Sziasztok!
Vannak itt Varga Klárás lányok? :) Ha igen, írnátok nekem privit?🙏🏻
Egyébként update a naplómban, ha valaki szeretné olvasni. Kezd nem happy lenni a sztorim, egyre sanszosabb, hogy lesz 2. műtétem. Én eljutottam oda, hogy mindenkit lebeszélek, akinek nem EÜ gondja van az orrával. :(
Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok segítséget, amit tôletek kaptam!
Leírom én is a történetemet, már körülbelül két éve nem kapok levegôt a bal orromon, amit szinte már meg is szoktam. De mindig is tervben volt egy mutet, majusban voltam is Rezek dokinal, akivel rogton megtalaltuk a kosos hangot es egy oszi mutetben maradtunk. Sajnos azonban multheten kiderult, hogy az orrsovenyem miatt kialakylt egy kronikus arcureggyulladas, amit szinten muteni kell. Ma beszeltem Erikaval es azt mondta, hogy a Doktorur mar nem vallal ilyen muteteket, csak orrsovenyt es plasztikat. De nagyon rendesek es raneznek, hogy az arcureghez biztosan hozza kell-e nyulni, viszont csak augusztus vegen, mert addig vannak szabadsagon. :(
Teljesen ketsegbe vagyok esve, nem akarom, hogy mas mutson, esetleg meg Karasz doki, de Rezekkel tenyleg rogton meg volt a kozos hang :(
Heten ugyis kuldom a leleteket Erikanak, aztan akkor megkerdezem tole:) de koszi azert!:)
Bocsánat! Tévedtem, nem rendel pénteken délután 🙁 csak délelőtt. Ne haragudj, úgy emlékeztem, hogy Kitti délután volt de kiderült hogy nem.
Azt nem tudom, hogy este meddig rendel. De max elkéred magad a munkahelyről előbb, nem kell szabit kivenni. Megkérdezem Kittit, ő egyszer pénteken utolsónak ment de nem emlékszem hány órakor.
Fuu az szuper lenne, ha ilyen delutan 6-7 ora korul is meg tudna majd fogadni:) koszi szepenn!!:)
Szia! Engem is szerdán műtött és pénteken vette le a gipszet. Egész nap rendel, kérhetsz Etikától későbbi időpontot is. Majd fog hívni, hogy hogy vagy és akkor beszélitek meg mikor mész.
Ja és esetleg van olyan nap, amikor estefele rendel a doki? (kontrollokra jó lenne, ha nem kéne szabit kivennem)
Sziasztok Rezek-esek!:) A dokinál melyik napokon van a gipszlevétel? Nekem szerdai napon lesz a műtétem, és hogy kalkuláljak, melyik nap kerül le kb?:)
Köszönöm szépen lányok! Kipróbálom mindkettôt! :)
Face paste előtt én is a kontúr húzogatós appot használtam, de annyi mindent kellett áthuzogatnom vele, hogy messze nem születetett olyan szép terv. Oldalról tényleg jó. De elölről 🙁 egy krumpliból nem lehet vele szép orrot csinálni. Nézd meg a naplómban, amit végül a doktornak mutattam elölről és felprofilból is az a Face paste-val készült. Azért írom ezt, mert amikor elkezdtem a tervezgetést azt hittem tudom mi áll jól és akkor még egyenes és nem fitos orrot szerettem volna. Az appal megláttam, hogy nem is áll olyan jól nekem. Végül az íves fitos lett a legjobb amit először egyáltalán nem akartam 😂
Igazából attól függ mit szeretnél csinálni az orroddal. Ha csak púpot akarsz leszedni esetleg orrcsúcsot picit feljebb akkor elég az ide-oda húzogatós app ☺ nekem nem volt orrcsúcsom sem és szemből is nagy változást szerettem volna ezért nekem jobb volt a Face paste. Komplett orrokat tudtam vele magamra tenni. így az is kiderült, mi áll nekem a legjobban.
További ajánlott fórumok: