Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Photoshop (Liquify funkció), BodyEditor LT
Ezekben ide-oda tudod huzogatni az arcod/tested/orrod stb konturjait. Úgy tudom, a dokik is valahogy igy csinaljak, csak ok nyilvan a megvalósíthatóság határain belül :) Főleg oldalról és felprofilbol látványos.
Sziasztok!
Ti milyen appal nezegettetek az “orr terveket”? :)
Szia :-)
Üdv. a fórumon!
Beleveszem azt is,hogy esetleg jövőre kerül rá sor.Az árak ugye emelkednek,ahogy az anyagköltség,altatás,stb...számoljál közel 1 millióval.
Szívesen és sok szerencsét!
Sziasztok :) segitseget kernek mennyibe kerul jo orvosnal az orrplasztika?
Kerdezem azert mert en szerbiabol irok de csak is magyarorszagon szeretnem megcsinaltatni az orrom
Eddig csak olvaso vagyok itt evek ota de szeretnem iden legkesobb jovore megcsinaltatni
Koszonom elore is valaszokat:)
Igen most elkezdtem Cicaplasttal kenni belul, hogy a sebek gyogyulasaban is segitsen es fertotlenitsen, mert a jobb oldalon belul is faj es a belso orrkagylo is duzzadtabb.
Szerencsere orrfujasnal “csak” akkor faj, amikor hozzaerek. Hefon szerintem felhivom telefonon az asszisztenst.
Szia! Én 3.hete fujom, én utána járnék.
Pukli nekem is megvan, sajna már 4 hete.
Sziasztok!
Most mar holnap 3 honapja, hogy mutottek. Az orrfujast kb 2 hete probaltam eloszor, viszont amikor hozzanyulok az orromhoz, meg mindig olyan, mintha atombomba robbanna. Ez Nektek is ilyen vagy ez eleg gaz es hivjam az orvost? (Rezeket mar kb kerdezni sem merem, mert ugy erzem, hogy mindig le akarja razni az embert, ugyhogy hatha itt van tapasztalat :) )
Az orrfujas emiatt nem nagyon megy sajnos.
Illetve az orrcimpamon kivul van egy dudor mar az eleje ota, ami nem akar elmulni. Volt masnak is ilyen? Mi lett vele?
Koszonom,
Agi
Szia Ramcsi!
Vagy az Árnika golyócskákat szedjed+Hegyi Árnika krém.Ezek mind a színesedésre vannak.Árnika golyócskák:3X5 db a napi adag.
Vagy Rutascorbin,tehát a kettőt együtt nem kell,nincs semmi értelme.
Van,akinek az előbbi válik be,van,akinek az utóbbi.
Rutascorbint műtét előtt egy héttel már szedheted,had erősítse a hajszálerek falát.
Árnika golyócskák,homeopátiás szer:A kapillárisokra hat, csökkenti a vérzés mennyiségét, felgyorsítja a vérömleny felszívódását. Fájdalomcsillapító hatású is egyben.Műtét után el lehet kezdeni szedni,műtét előtt még nem kell.
Szia!
Dudor:az orrsövény mentén végig van varrva az orr,leginkább ott érezhetőek a dudorok.Akkor fájhat,ha esetleg a varrat gyulladt,akkor Betadine-vel lehet kenni és a Bactroban orrkenőcs,ami ezenfelül még nagyon jó rá és rendbe hozza.
De nem csak az orrsövény mentén vannak varratok,csak ezek azok,amiket érezni szoktunk,ha az ujjunkkal végig simítjuk.Egy idő után már csak kiemelkedő csíknak érezzük,aztán már teljesen sima lesz.
Előfordulhat olyan dudor is,ami nem a varrat miatt van,csak egyszerűen a nyálkahártyán kialakul,mivel kisebbre lett véve az orr,ez nem szokott felszívódni,megmarad.
Ha mész kontrollra,az orvos belenéz az orrodba és rögtön mondja,hogy melyik változat.
Szia...en lassan 2 honapos leszek, nekem is ez van...most mar kevesbe de azert erzem h sebes, beragad a trutyi stb (tudom nem vmi guszta dehat ez van :D )
szerintem mulik mulik, de azert meg erzem a dudorokat, foleg itt az elejenel belul:) engem is erdekelne hogy ez valaha feszivodik e vagy eltunik e
Sziasztok Lànyok-(Fiúk)!
Ma vagyok 3 hetes.
Tiszta dudor belül az orrom.
Fáj is.
Ez meddig lesz így?
Nagyon szépen köszönöm a vàlaszaitokat!
Szia,
A homeopátiás árnikabogyók jók nagyon a foltokra, én rögtön a műtét után kezdtem el szedni, de lehet már hamarabb. A C-vitamin mennyiségen is emelhetsz, illetve már a műtét után a Fekete nadálytő krém is gyorsítja a gyógyulást.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?