Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen nagyon szerencsés vagy gyógyulás szempontjábol🤗
Nekem is hamar alkalmazkodott mindenhez ami picit rossz volt mindig viszkedett gondolom a gyogyulástol😊
Nagyon sok boldogságot kívánok vele😊
Szia! :-)
Napozni csakis úgy,hogy az orrodat levéded 50-es naptejjel,sőt még a kalap sem árt.Nehogy megégjen az orrod,mert utána foltos maradhat.Szóval azt még nem napoztathatod.Jobb az óvatosság.
Strandolni:víz ne kerüljön még az orrodba,erre figyelned kell.Először hat hónap volt,most már csak három hónap pl.az uszoda-úszás.Be kell gyógyulnia az orrnyálkahártyának,nehogy fertőzés érje.
Sziasztok! :)
Strandolni (és napozni) mikortól mentetek? Minden ezzel kapcsolatos infot nagyon köszönök!☺️
Nincs mit,szívesen❣️
Tudom,hogy nehéz türelmesnek lenni,ez az időszak próbára teszi az embert elég rendesen.De nem tart örökké,gondoljál arra,hogy az idő neked dolgozik,ahogy telik,úgy haladsz a gyógyulásban,fel a fejjel!🤞
Gaboo szinte már tökéletes a nózid a képeken és ez csak szebb lessz🙂
Nagyon jól áll szép lettél tőle😘
Tapintásra ilyenkor még keménynek tűnik.
Lefog apadni,fél év lesz a választóvonal,addigra a nyirokfolyadék elég szépen elkezd felszívódni,de előbb is megtörténhet ill. van,akinél elhúzódik,sok múlik azon,hogy milyen vastagságú a bőr.
Amikor Erikát kérdeztem a sziklamaszasrol és a lovaglasrol, azt mondta hogy lassan (4 hetes voltam akkor) kezdjek el futni es kardiozni fokozatosan, ha érzem,hogy faj, pihenjek kicsit.
Mászást 6 hetesen kezdtem, lovaglást 7 hetesen.
Egyiknel sem éreztem semmit. Mintha nem is mutottek volna. :)
Sziasztok!
Nagyon koszonom, hogy beengedtetek a naploitokba! Hatalmas segítseg volt!
Azt szeretnem kerdezni, hogy volt barmelyikotoknek polipja? Ha igen, mik voltak a tunetek? Hogyan kezeltek? Nalam most felmerult a gyanu es elkuldtek CT-re :/
Néztem a naplótokban a friss képeket,elvileg a helyén van az orrcsúcs,nem fog ereszkedni.🤞🎈🥂🍀
/különösebb duzzadtságot sem látok az orrcsúcson,teljesen szépen gyógyulnak/
Ilyenkor nálam már a végleges helyén volt.Lekerül a gipsz és azonnal életbe lép a gravitáció,elkezd ereszkedni az orrcsúcs és két-három hét alatt az orvos által tervezett helyre kerül.
Ami egy kicsit becsapós lehet,ha nagyon duzzadt az orrcsúcs és ezért úgy tűnik,hogy nincs a végleges helyén.De valójában ott van,utána már csak annyi változást látni,hogy az orrcsúcs elkezd apadni és "összeesik" az orrcsúcs.De ez a helyét nem befolyásolja.
Tettem képeket a naplóba.
Ha valaki nem túl jól sikerült orrokat akar nézegetni, csak arra az esetre..
Persze úgy ahogy Dittának, nekem is mondják, hogy nem is olyan csúnya, meg sokat javult.
Ízlés dolga. És persze jó szögből kell nézni, az sokat segít.
Hátulról.. :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?